BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
ljubi ga majkaaaaaaaaa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nemaju pare, nemaju, i necesh da dobijesh to shto zhelish, pa makar dubio na glavi. Mada, shta vi klinci znate shta je razumno ponashanje, samo "kme, kme, kme", a niko da se zapita odakle dolaze sve te pare. Neko rbmachi svaki dan po 8 sati da bi neke derle spucalo to na... shta? Igrice? Novi kompjuter? Josh igrica? (stvarno ne znam shta danashnji klinci rade osim toga). A ako imaju... Pa, recimo da imam i milijarde evra u shteku, ogranichavao bih prihode svojoj deci, da ne postanu razmazhena derishta nesposobna za zhivot, nego da nauchi da sve u zhivotu mora da se stekne, bash kao shto ja to celokupno to bogatstvo, jelte, hipotetichki stekao (nije mi sigurno palo s neba).
200 evra za jaknu i cizme? Koliko karata ima jakna?
Da, hvalim se sto idem u klub i moram da puknem 30 evra, gde nema slanih pita i pecenja, gde ne mozes da sednes kad se napijes. To je bas za hvalu.
Voleo bih ja da slavimo kod nekoga, ali ******.
Btw, otkad u Srbiji moras da budes odrastao da bi isao u klub? Pa danas mozes tamo da udjes sa 12 godina ako ti butka dovoljno seva. Vi fejsbukovke to najbolje znate
ja imam nike 6000,zecmi od 9000,jaknu od 7000 i nikad ne bih obukao nesto jeftinije jer me sramota,a sve sto je kupljeno je pametna investicija jer je kvalitetno i mogu vise godina da nosim. Jakna mi je vec 2ga godina kako nosim i kao nova je,cizme isto tako,patike imam pola godine,ali su se slabije pokazale,ali sam zadovoljan. Moj rezon je kupiti skupo da bi duze sluzilo i tako je ekonomicnije nego da kupujes svakog meseca ili svake godine.
ok. samo me interesuje kao to sramota te je da nosis nesto jeftinije, nikad mi tako nesto nije palo na pamet pa pitam? nema ljutis samo me interesuje sto te je sramota?
Ima keša da se oblači tako, pa nek izvoli.
I ja bih nosila Prada cipele od 600 jura, da imam dotične pare.
Uostalom, šta ima loše u tome što neko pazi na svoj izgled?!
to sto neko ne kupuje pradu beneton i ostale znaci da se ne kupa, da ne pere kosu, znaci da ne cupa obrve (ako je zensko), ako neko ne nosi brend znaci da je ulicar ,da ima crno ispod noktiju to hoces da kazes?
ok. samo me interesuje kao to sramota te je da nosis nesto jeftinije, nikad mi tako nesto nije palo na pamet pa pitam? nema ljutis samo me interesuje sto te je sramota?
Dajte ljudi zadovoljite se malim stvarima nije sve u extra belim najkama... Budite individue, kupite cizme kod kineza nabacite kez i zracite necim boljim...Zao mi ljudi koji zele da imaju nesto sto imaju najpopularniji u skoli (kao da je taa popularnost najvaznija) siske do pola glave, napucene, iskvarene izbacile sise obule najskuplje najke i time se hvale, pa ljudi to je jadno!
uzmesh gan i izkundachish matorog,ulijesh mu strah u kosti,pa ce da ti ispunjava sve zhelje!
ili josh bolje...shto da ih molish za bilo shta...odesh lepo sa pishtoljem na pumpu ili u banku,uzmesh kolko ti treba i bole te *****!