Kako nastaju i šta su "demoni"?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije dovoljno to da se nazivate Jehovinim da bi bili Božiji.
Isus se ovako obraća tadašnjim Jehovinim sveštenicima. Da li bi se danas drugačije obratio Jehovinim svedocima?

Bitno je kakav je neko u srcu, a ne u šta veruje.
To stihove koje si napisao su upuceni onima koji recima i delima sluze Satani
a Jehovini svedoci se ne nazivaju samo Jehovini vec sluze Jehovi recima i delima.
Tako da dela govore ko je ko.
Ko se drzi Bozjeg zakona je na strani Boga JHVH.

To stihove koje si napisao su upuceni onima koji recima i delima sluze Satani
a Jehovini svedoci se ne nazivaju samo Jehovini vec sluze Jehovi recima i delima.
Tako da dela govore ko je ko.
Ko se drzi Bozjeg zakona je na strani Boga JHVH.
a zakon je voli bližnjeg (bez obzira koje je vere i da li veruje u bilo šta) kao samog sebe i voli Boga.
koliko ispunjavaš te zapovesti? koliko je to što si za Jehovu iz koristoljublja (da bi dobila večni život) a koliko iz srca?
Da li voliš otpadnike od JS kao samu sebe? Da li voliš sebe?

Pitanje je kako ti ispunjavas Bozji Zakon ako mrzis Jehovine svedoke.
To ti je veliki greh pred Bogom.
JS svima prenose Bozju rec i time pokazuju ljubav prema svima.
ja ne mrzim nijednog pojedinca. Ali sam protiv naprimer nacista kao organizacije i Jehovinih svedoka kao organizacije.
Ova pitanja ti postavljam da bi se ti preispitala i učvrstila svoju veru na pravi način. Da staviš na prvo mesto ljubav prema bližnjima a ne prema nekoj organizaciji.

ja ne mrzim nijednog pojedinca. Ali sam protiv naprimer nacista kao organizacije i Jehovinih svedoka kao organizacije.
Ova pitanja ti postavljam da bi se ti preispitala i učvrstila svoju veru na pravi način. Da staviš na prvo mesto ljubav prema bližnjima a ne prema nekoj organizaciji.
A sto bi tebi smetala Organizacija koja se drzi izvornog hriscanstva koje je mir i ljubav i iza koje stoji Bog JHVH?
dakle time pokazujes da podrzavas suprotne principe koji su na strani zla.
Dakle sam sebe deklarises kao nekoga ko je mrzitelj Boga JHVH i njegovog naroda.
Samo tako nastavi sa tim stavom neces dobro proci na sudu

A sto bi tebi smetala Organizacija koja se drzi izvornog hriscanstva koje je mir i ljubav i iza koje stoji Bog JHVH?
dakle time pokazujes da podrzavas suprotne principe koji su na strani zla.
Dakle sam sebe deklarises kao nekoga ko je mrzitelj Boga JHVH i njegovog naroda.
ja sam protivnik skoro svih organizacija a za sve pojedince. Što su organizacije zatvorenije i što više dele svet na nas i njih, to su opasnije za pojedince koji su u njima i za one koji su protiv njih.

Samo tako nastavi sa tim stavom neces dobro proci na sudu
Ne sudi da ti se ne bi sudilo.

ja sam protivnik skoro svih organizacija a za sve pojedince. Što su organizacije zatvorenije i što više dele svet na nas i njih, to su opasnije za pojedince koji su u njima i za one koji su protiv njih.

Ne sudi da ti se ne bi sudilo.
Jeste opasna je Bozja ljubav a tek mir to je najopasnije zlim ljudima.
Jer ne mogu da mnanipulisu takvima.
pa pocni da ne sudis

Jeste opasna je Bozja ljubav a tek mir to je najopasnije zlim ljudima.
Jer ne mogu da mnanipulisu takvima.
pa pocni da ne sudis
koliko ljubavi imaš za ljude na forumu koji su protiv JS?
Rekao bih jako malo, a to je zato što deliš svet na nas i njih. Svi koji su protiv JS su za tebe protivnici Boga i kao takvi zaslužuju da budu uništeni. To je glavni problem sa organizacijama.Dele svet na nas i njih i tako vide ljude koji nisu za tu ideologiju kao svoje protivnike ili, što je još opasnije, kao Božje protivnike..

Svaki ćovek je Božje dete to jest jedinka koja zaslužuje ljubav ma u šta verovao. Hristos je voleo i ljude koji su ga razapinjali na krst i molio se Bogu za njih. Oprosti im jer ne znaju šta rade. A da li ti opraštaš onima koji su protiv JS? Ili im pretiš strašnim sudom?

gde se zaustavljas?
Tvoje zlo me ne zanima
isijavaj svoje zlo nad nekim drugim.
Mozes do sutra da opravdavas tvoju mrznju prema JS

dakle nemam nameru da razgovaram sa tobom
a što misliš da sam zao? zato što sam protiv JS kao organizacije?
zašto mi sudiš? ko si ti da sudiš da je neko dobar ili zao?
jesi živela moj život možda pa znaš kakav sam i zašto sam takav kakav sam?

a što misliš da sam zao? zato što sam protiv JS kao organizacije?
zašto mi sudiš? ko si ti da sudiš da je neko dobar ili zao?
jesi živela moj život možda pa znaš kakav sam i zašto sam takav kakav sam?
ja ti ne sudim ti sam ispoljavas da mrzis JS,
Inace zasto bi napadao, iz ljubavi?
dakle fino sebe preisptaj i ovo nije tema o JS
nemas opravdanja nizakakvu mrznju to se Bogu pravdaj ne meni

dakle nemam nameru da razgovaram sa tobom
vidim

ja ti ne sudim ti sam ispoljavas da mrzis JS,
Inace zasto bi napadao, iz ljubavi?
dakle fino sebe preisptaj i ovo nije tema o JS
nemas opravdanja nizakakvu mrznju to se Bogu pravdaj ne meni
ne mrzim ja JS. Samo mislim da je organizacija koja svojom ideologijom štetno utiče na svoje članove i zato sam protiv JS kao organizacije. A pojedince koji su u JS svakako ne mrzim. Naprotiv. Ovo sve ti ne pričam zato što te mrzim, nego da bi te naveo da preispitaš svoje prioritete. Da staviš bližnjeg, pojedinca, ispred bilo kakve organizacije ili ideologije.Tek onda ćeš biti prava hrišćanka.

vidim

ne mrzim ja JS. Samo mislim da je organizacija koja svojom ideologijom štetno utiče na svoje članove i zato sam protiv JS kao organizacije. A pojedince koji su u JS svakako ne mrzim. Naprotiv. Ovo sve ti ne pričam zato što te mrzim, nego da bi te naveo da preispitaš svoje prioritete. Da staviš bližnjeg, pojedinca, ispred bilo kakve organizacije ili ideologije.Tek onda ćeš biti prava hrišćanka.
kak ostetno uticu ljubav i mir objasni mi?
JS su to uspeli da imaju medjunarodno bratstvo i da zive u miru i ljubavi sa svim ljudima
dakle kada ti budes to uspeo javi
Dakle nemas argumente osim licne mrznje
i otkaci se vise JS ovo nije tema
ja pisem na temu u skladu sa Biblijom sve
i ne mesam se drugima u veru niti napadam
ja jesam prava hriscanka jer zivim hriscanski moralno
i nemam sta ljudima da se dokazujem Bog to zna :)
a ti bi isto mogao da pocnes prvo da se resis predrasuda koje su izraz mrznje

ja jesam prava hriscanka jer zivim hriscanski moralno
i nemam sta ljudima da se dokazujem Bog to zna :)
Како немаш шта да доказујеш, када Јеховини сведоци користе фалсификовани превод Библије, ти си овде наводила неке изворе који су коришћени, чији је циљ да импресионирају оне који никада нису читали библију на koine дијалекту. Тј. да звуче лепо и занимљиво људима који немају појма о превођењу Библије. Свако ко има иоле везе са превођењем види да је да листа погрешна, а ти, самим тим што је објављујеш и не видиш грешке у њој, показујеш своје незнање.
Ти никада ниси видела NA 28, то се јасно види на основу твог писања.
Да не почињемо о књигама бивших ЈС, ту тек има материјала да се пише, шта се у ствари дешава у ЈС.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back