Kako nastaju i šta su "demoni"?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada ljudi imaju toliko razlicitih misljenja o necemu to je siguran znak da niko nije u pravu.

A ja nisam izneo misljenje nego cinjenice, ono sto je utvrdjeno merenjem i instrumentima (ukljucite prevod celog teksta).

Takodje vrseni su eksperimenti u kojima su ljudi pomocu nekog uredjaja uspevali cak i da materijalizuju bica koja zamisle, projekat Montauk i slicni.

Kada ljudi imaju toliko razlicitih misljenja o necemu to je siguran znak da niko nije u pravu.

A ja nisam izneo misljenje nego cinjenice, ono sto je utvrdjeno merenjem i instrumentima (ukljucite prevod celog teksta).

Takodje vrseni su eksperimenti u kojima su ljudi pomocu nekog uredjaja uspevali cak i da materijalizuju bica koja zamisle, projekat Montauk i slicni.
Tako je ljudska misljenja su nebitna, bitno je sta Bog kaze preko Biblije i to je istina.
Ja iznosim tu Bozansku istinu iz Biblije.
I to je istina da su demoni pali andjeli.

Gabrijel je Bozji andjeo
a ne znam na koju pricu mislis?
Procitaj sta se ovde tvrdi (tvrde neki katolicki vernici, ne ja) https://quranskaproturjecja.blogspo...h-koji-je-davio-muhameda-u.html?view=flipcard
Tako je ljudska misljenja su nebitna, bitno je sta Bog kaze preko Biblije i to je istina.
Ja iznosim tu Bozansku istinu iz Biblije.
I to je istina da su demoni pali andjeli.
Bibliju nije pisao Bog nego ljudi. Kao i "Istoriju prirode" sto je pisao Plinije. Pritom autori naucnih knjiga imaju obavezu da budu tacni, dok su u religiji dozvoljene improvizacije i masta.

Bog je stvorio andjele
a andjeli koji su se pobunili protiv Boga su sami postali demoni.

kao sto Bog stvara ljude da budu dobri a ako se ljudi prozliju Bog nema nista sa time.
To je slobodna volja tih ljudi.
Tako je i sa andjelima.
Bog nije nikoga stvorio da bude zao.
Tvoj bog nije stvorio ni ljude ni anđele. On je jedan od palih anđela
i to lepo u Bibliji piše, al tebe su naučili da pogrešno čitaš.
Eksperiment sa njegovim narodom nije uspeo. I ništa što on daje
nije trajno, jer ni on nije večan. Daje samo lažna obećanja.
Preciznije, on kopira kreaciju ali to što stvara nije povezano sa izvorom.

Pises Gluposti.
Bog JHVH jehova je Stvoritelj svega.
ne mozes da naucis osnovne stvari o Bogu.
Nije dovoljno to da se nazivate Jehovinim da bi bili Božiji.
Isus se ovako obraća tadašnjim Jehovinim sveštenicima. Da li bi se danas drugačije obratio Jehovinim svedocima?

8,42A Isus im reče: kad bi Bog bio vaš otac, ljubili biste mene; jer ja od Boga iziđoh i dođoh; jer ne dođoh sam od sebe, nego me on posla.
Jovan 8,43Zašto ne razumijete govora mojega? Jer ne možete riječi mojijeh da slušate.
Jovan 8,44Vaš je otac đavo; i slasti oca svojega hoćete da činite: on je krvnik ljudski od početka, i ne stoji na istini; jer nema istine u njemu; kad govori laž, svoje govori: jer je laža i otac laži.
Jovan 8,45A meni ne vjerujete, jer ja istinu govorim.

Bitno je kakav je neko u srcu, a ne u šta veruje.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back