Kako nastaje dusa?

Prvo nastaje telo tj. hardver. Sledeće što treba je energija da bi pokrenula cirkulaciju i tako nastaje živa duša ali bez duha. Tek kasnije se ubacuje softver tj. duh koji čini kompletnu osobu doduše ne savršenu jer softver sadrži i viruse koji su naknadno ubačeni.

Prvo nastaje telo tj. hardver. Sledeće što treba je energija da bi pokrenula cirkulaciju i tako nastaje živa duša ali bez duha. Tek kasnije se ubacuje softver tj. duh koji čini kompletnu osobu doduše ne savršenu jer softver sadrži i viruse koji su naknadno ubačeni.
Тело и душа настаје истовремено, тј. хардвер и софтвер не настају одвојено.

Konkretno pričamo da li je softver ne razdojivi deo hardvera u prenosnom smislu da li su telo,duša i duh nerazdvojivi.
tako sam ja adam prvi covek, konacno se razumemo
  • deo hardvera sam onda dao za evu, rebro
  • a softver sam sad kao bas kao dobio kroz apdejt sistema i postao adam ponovo, ni onda, ni sada se nisam rodio kao adam. nego sam postao

Ne nosimo nikakav greh, nego smo zli po prirodi. To zlo dalje, radja svakakve grehove.
ma nemoj u tudje ime da govoris da se radja zao, kao svi mi, od detinjstva, odojcad! ti imas kompleks, ne znamo samo od kada, ali. ne kopiraj ga na sve, nemas pravo, samo u svoje mozes da izjavis da si zao po prirodi, b, ali ni to ti bar ja necu poverovati.

Nema nikakvog softvera, to je teska zabluda. Analogija sa kompjuterima kod zivih bica, ne pije vodu...

Odakle si onda tako maliciozan?
paaa, ako tako mislis, od slabih rezultata, ubedim 1 coveka u 10 godina, i to na pola, mozda se @Glasnik. seca onog makarija, ali i taj 1 mi se potom izgubi... ili nadjem 2-og koji gleda skoro isto kao i ja, a ono slep covek, kako mogu od njega da trazim bilo sta?... onda dodjem u fazu kao da sam luzer, mozda bih se predao, ali nema toga koji bi me prvo porazio... nije lepo da kazes da je lujka, ona se pokajala, a ti nisi

paaa, ako tako mislis, od slabih rezultata, ubedim 1 coveka u 10 godina, i to na pola, mozda se @Glasnik. seca onog makarija, ali i taj 1 mi se potom izgubi... ili nadjem 2-og koji gleda skoro isto kao i ja, a ono slep covek, kako mogu od njega da trazim bilo sta?... onda dodjem u fazu kao da sam luzer, mozda bih se predao, ali nema toga koji bi me prvo porazio... nije lepo da kazes da je lujka, ona se pokajala, a ti nisi
Ma da, klasicna prica o lujki koja je jako nesrecna u new age i onda nasla spas u Hriscanstvu. A sta cemo za suprotne primere, kao ja na pr?
No ja nisam odbacio Hriscanstvo, nego ga rafinisao :worth:
Malicioznost kod svih nas potice, od nase zle prirode, i na tome mora da se radi, da se umanji..

Nema nikakvog softvera, to je teska zabluda. Analogija sa kompjuterima kod zivih bica, ne pije vodu...
Dakle softver i hardver nisu neodvojivi to je prva laž na koju sam ukazao a sad druga laž da u čoveku nema nikakva memorija tj softver premda je softver bedna slika onoga što je u čoveku ali ipak dobar primer. Raspitaj se ima li telo kakvu memoriju recimo DNK a tek svest šta se dešava sa impulsima između sinapsi pa to samo Bog može da zna.

Back