aeternum
Elita
- Poruka
- 20.808
Bog koji je sve stvorio ne moze da zapamtin nas dnk?ali kako ce potrefiti cija je cija dusa?
znas da ne pomesa..zamisli u tebe stavi saletovu dusu![]()
Sve je u memoriji tvorca svaciji dnk
ne mogu zamisliti

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bog koji je sve stvorio ne moze da zapamtin nas dnk?ali kako ce potrefiti cija je cija dusa?
znas da ne pomesa..zamisli u tebe stavi saletovu dusu![]()
То је спољашња нечовечанска природа материјалисто наш... сви мислимо да си поставио питање о човеку и његовој природи, а ти мислиш на камење и цвеће...
Нетачно, потребно ти је духовно знање о човеку, јер је човек духовно биће у телу...Da, ali to nije znanje koje se uci, to je znanje koje se oseca....to iz srca i duse dolazi...
znači vasksava dnk?Bog koji je sve stvorio ne moze da zapamtin nas dnk?
Sve je u memoriji tvorca svaciji dnk
ne mogu zamisliti![]()
covek osobaznači vasksava dnk?
malopre si rekla dnk ide u memoriju, znači dnk vaskrsavacovek osoba
A jos veca ovca je ako misli da sve zna.covek bez znanja je samo ovca koju vode.
Капирам ја тебе ,ти погледај моје постове пре ових па ћеш знати како и шта је душа.zar pišemo o grehu ili o duši.
ako zastupaš traducijanizam onda si u problemu da objasniš ko stvara duše (čoveka kao žive duše), osim ako veruješ da smo u šestom danu. kapiraš prethodni post.
covek bez znanja je samo ovca koju vode.
Pa i danas svaka bi se zena zeznula a i ona bi zeznula svig papucara hahaOvca je bila Eva. Pa je nagrabusila. Ne moze se brstiti kako kome padne na pamet u ocevom vrtu, pa taman bio Ovca.
To sto je ovca ne lisava odgovornosti.
Pa i danas svaka bi se zena zeznula a i ona bi zeznula svig papucara haha
Нема ни наука, да не кажем струкаali ti osim "Bog je napravio" nemas nijednu hipotezu realnosti kako je nastala.
Бог све зна, такође и они који су Божији тј. свети...Niko ne zna gdje je duša,ali svi znaju kad boli.
Otkud ti znas sta ja mislim?Бог све зна, такође и они који су Божији тј. свети...
Људи више знају о духовном него што мислиш, превише полазиш од свог виђења ''незнаног''
Видим јадне и плитке психологичарске постове...Otkud ti znas sta ja mislim?
A i sta znam.Ja znam gdje je dusa,i toliko mi je dosta.
Dzaba sto si dusevan tj telesanOtkud ti znas sta ja mislim?
A i sta znam.Ja znam gdje je dusa,i toliko mi je dosta.
Koje postove?Rekla sam samo dvije recenice.Видим јадне и плитке психологичарске постове...
Где је душа? Где после иде?
Niko ne zna gdje je duša,ali svi znaju kad boli.
U momentu kad muž ejakulira u svoju ženu (fizička oplodnja), Bog svojim dahom u ženu ubaci i dušu deteta.
Ovo važi samo za vernike venčane u crkvi, nikako za nevernike ili nevenčane parove. Duše njihove dece dolaze od nečastivog
Jeси сигуран да је flame war добар начин подизања активности на овом пдф-у ?covek bez znanja je samo ovca koju vode.
Логичка грешка - argumentum ad ignorantiam.pazi ako ne umes da objasnis proces nastanka duse onda ona i ne postoji.