- Poruka
- 108.109
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
sigurno ne iz neke Bozije epruveteKako nastaje priroda?![]()
Samo ti idi na sledeće dok ni prvo nisi rešio.sigurno ne iz neke Bozije epruvete
cek sad mi dade ideju za drugu temu
samo sek da je okacim![]()
procesom..Samo ti idi na sledeće dok ni prvo nisi rešio.
Nisam te pitala kako priroda nije nastala, nego kako je nastala?
Bozji dah udahne dusu u coveku (objasnjenje u nekim od religija)Ima dosta tema o dusi i malopre je jedna otvorena..ali...
Kako se dusa ubacuje u coveka ?
Svi pricate o besmrtnosti duse, ali niko se ne osvrce na pitanje kako dusa nastaje jer da bi mogla da bude besmrtna, mora i da postoji a da bi postojala mora i da nastane Tako da je pra pitanje svih pitanja o dusi, kako ona nastaje?
https://sh.wikipedia.org/wiki/DušaČovek se, prema Bibliji, sastoji iz tela i duše, koja oživljava telo, nadahnjuje ga (Post. 2,7 ; Mt. 10,28). Zato dušu u Bibliji često nazivaju dahom života, duhom života ili duhom. Duša ne potiče od tela, već predstavlja posebnu snagu, koja ima svoj izvor u bogu. Dušu imaju i životinje. Dušu životinja stvorio je bog iz onih početaka koji su bili u samoj tvari, mada su predstavljali nešto različito od nje (Post. 1, 20, 24). Dušu čoveka bog je stvorio načinom koji je nazvan udahnućem božjim (Post. 2, 7). Za razliku od životinja, duša čovekova ima posebne osobine, jer je jedino čovek stvoren po podobno bogu. Posebne osobine ljudske duše su jedinstvo, duhovnost, besmrtnost, sposobnoost razuma, slobode i dar govora
Naravno, ako veruješ da je ta knjiga istinita. Neki je veruju. Npr. ja.Потрудио сам се да вам усликам у ове ситне сате овај драгоцен истинит текст постајања нас,све указује по једној књизи да смо створени од Бога ,нико то није могао сам да замисли од човека,зато што човек не може да достигне толико знање,могао је један једини али он му је био син ,њему је дато то,тако да можете до сутра да се испитујете,препирете,сваћате али истина је једна.Тој истини не може ни наука да призна.
To se zove vaskrsenje - vracanje u zivot - ozivljavanjea ti rece da ce te posle jednog dana svi sedeti na livadici i igrati se sa lavovima i jednorozima..kako ces se vratit ako ti je dusa umrla?
demoni- pali andjeliKo su onda legioni duhovi u Bibliji?
Slučajnim? Osmišljenim?procesom..
ali kako ce potrefiti cija je cija dusa?To se zove vaskrsenje - vracanje u zivot - ozivljavanje
Bogu nije problem kako da stvori coveka tako da ga ponovo ozivi ili stvori
optuživači u pokušajudemoni- pali andjeli
sad dolazimo do filozofskog pitanjaSlučajnim? Osmišljenim?
To je potpuno nebitno sada. Pitanje koje će se iz toga roditi je sledeće pitanje.sad dolazimo do filozofskog pitanja
da li je Bog stvorio ceo svemir, ako jeste, jel on ili Alah ili Bida ili Siva ili sam Djavo?
Pa da zato sto covek ima vise tela od kojih je jedno oblika kao fizickoKoliko sam mogao da primetim, providni su, ali isti ko u telu.
Kad sam bio prilicno high, iskakali su iz tela i zivotinja i govorili mi.Pa da zato sto covek ima vise tela od kojih je jedno oblika kao fizicko
a gde si to primetio
ko je iskakao?Kad sam bio prilicno high, iskakali su iz tela i zivotinja i govorili mi.
To je bilo 2000.
Njihovi duhovi. I gle tacno sam znao sta zapravo misle :>Pko je iskakao?
to bi bilo zaposedanje demona - lilitali kako ce potrefiti cija je cija dusa?
znas da ne pomesa..zamisli u tebe stavi saletovu dusu![]()
Da li iskacu i ovako kada se to ne primecuje?Njihovi duhovi. I gle tacno sam znao sta zapravo misle :>P
Svako inkarniranje je zaposedanje izmedju duse i demona razlika je tanka kao izmedju zvezde i partizanato bi bilo zaposedanje demona - lilit
Samo u visem stanju svesti. U normalnom jok. Ne iskacu da izadju iz tela, nego se samo promole iz tela, kazu sta imaju, pa se vrate.Da li iskacu i ovako kada se to ne primecuje?u smislu da je svako bice konstantno van tela
![]()
Па јел ти знаш да ми носимо Адамов и Евин грех?nelogičnost traducijanizma je u tome da je nejasno kako nematerijalna duša može da potekne iz krajnje fizičkog procesa.
idemo redom
bog stvori adama i udahnu mu kroz nozdrve životni dah. to bi u šestom danu. završi bog stvaranje te ode na odmor.
e ko onda ubacuje dalje životni dah, ako se više ne stvara. kako to čovek postaje živa duša ako je završeno stvaranje?
aha, a onda šta,,sedmi dan nije još stigao, trt jer jedan dan božiji je hiljadu godina naših što implicira da postojimo (tema od adama do danas) tek 5,5 hiljada godina tj u šestom danu smo i dalje. i šta još uzalud subotari svetkuju sedmi dan jer još nije stigao
uf što je mojsije zakomolikovao.
ili čovek stvara jer osim adamu bog nikom ne ubacuje dah. nego sit je rođen na sliku adamovu![]()
zar pišemo o grehu ili o duši.Па јел ти знаш да ми носимо Адамов и Евин грех?
Поштујемо само човека тј. заблуделог... а болест његовог ума не поштујемо, већ желимо да је променимо и излечимо операцијама и лековимаPostujem vasa verovanja, ali ocekujem da i vi postujete verovanja koja nisu u skladu sa vasim. Bog je ljubav.