Imam instalacioni disk XP-a ali bih zeleo da narezem jos jedan. Cuo sam da ovaj disk mora da se reze kao butabilan disk, ako moze neko da mi pomogne kako da to uradim, imam program za rezanje Nero Express hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam instalacioni disk XP-a ali bih zeleo da narezem jos jedan. Cuo sam da ovaj disk mora da se reze kao butabilan disk, ako moze neko da mi pomogne kako da to uradim, imam program za rezanje Nero Express hvala.
Da li moze sa CD da se instalacija XP-a nekako prebaci na USB fles memoriju.
Па сам си рекао да имаш инсталациони диск XP-а, што значи да је он већ бутабилан, тако да ти преостаје да урадиш оно што сам ти рекао.Sta to znaci ako ti je disk vec butabilan, Imam obican CD, kako da narezem XP na njega, jel moze to malo detaljnije da se objasni.
Imam i ja pitanje. Skinuo sam windows 7 x64 sistem i raspakovao sam ga iz winrara.
E sad, dobio sam i setup ikonicu i jos 10-ak drugih ikonica. Kako to da narezem na DVD?
Imam i ja pitanje. Skinuo sam windows 7 x64 sistem i raspakovao sam ga iz winrara.
E sad, dobio sam i setup ikonicu i jos 10-ak drugih ikonica. Kako to da narezem na DVD?
Probao sam sada. Otvorio preko ImgBurna i detektovao ga kao ISO fajl.
Znaci narezem ga tako kompresovanog na DVD i samo otvorim u biosu i sve je ostalo isto?
Hvala vam puno![]()
Da. (Ako ga rezes preko ImgBurna)