Kako naći pravu ljubav?

On mi je mnogo naporan, nisam citala to.
Нису ни мушкарци ништа бољи. Углавном се или спрдају или предлажу пасивност. Али кад мушкарац предлаже пасивност, то је углавном зато што се разочарао у жене и у живот. Жене, на другу страну, предлажу пасивност зато што по правилу не воле да планирају. Ја им не замерам на томе и заправо ми је то привлачна особина код жена. Али мушкарцу да предложиш исто? 🤔

Нису ни мушкарци ништа бољи. Углавном се или спрдају или предлажу пасивност. Али кад мушкарац предлаже пасивност, то је углавном зато што се разочарао у жене и у живот. Жене, на другу страну, предлажу пасивност зато што по правилу не воле да планирају. Ја им не замерам на томе и заправо ми је то привлачна особина код жена. Али мушкарцу да предложиш исто? 🤔
Ja mislim da treba preuzeti inicijativu.
Nebitno ko.

Ja mislim da treba preuzeti inicijativu.
Nebitno ko.
Ја не мислим.

Ако жена иницира, то је знак да поседује већи степен наметљивости него што је пожељно. Не делује женствено, и самим тим, делује одбојно.

Жена ако је заинтересована може да покуша да привуче својом појавом, присуством, доступношћу и слично. Али мушкарац је тај који треба први недвосмислено да изрази интересовање.

А ти ми лично не делујеш као неко ко радо инциира 🤔
Можда грешим. Мада сумњам.

Back