Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 30.640
Ne,...nego si ti nedokazan.Pa to nisu ljubavi to su avanture verovatno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,...nego si ti nedokazan.Pa to nisu ljubavi to su avanture verovatno.
Ones da kazes da sam ja tamo neka avanturadica molim lepoPa to nisu ljubavi to su avanture verovatno.
Tu mu je odgovor na pitanje, pa bolje i da je ne traži.Sve prave ljubavi su tuzne.
Видиш да се сви женски одговори залажу за пасивностZasto tako![]()
Vidi temu “Prilazenje”, jos gore.Видиш да се сви женски одговори залажу за пасивност
- Како пронаћи праву љубав?
- Никако! Не тражи ништа! Сама ће се појавити!
Видео сам. Напокон нуди савете по цени од 20е по комаду.Vidi temu “Prilazenje”, jos gore.
Apatija![]()
On mi je mnogo naporan, nisam citala to.Видео сам. Напокон нуди савете по цени од 20е по комаду.
mene je na rodjenju protektovala vlaška baba:Obojica ste u pravu.
Нису ни мушкарци ништа бољи. Углавном се или спрдају или предлажу пасивност. Али кад мушкарац предлаже пасивност, то је углавном зато што се разочарао у жене и у живот. Жене, на другу страну, предлажу пасивност зато што по правилу не воле да планирају. Ја им не замерам на томе и заправо ми је то привлачна особина код жена. Али мушкарцу да предложиш исто?On mi je mnogo naporan, nisam citala to.
Stojkov opet hoce da me rastuzimene je na rodjenju protektovala vlaška baba:
"čuvaj ovo dete od loše žene"
kažu ljudi da su priče oko vlaške magije glupost, ja se ne oženih, a ta baba umrla pa nema razvezivanja
Ja mislim da treba preuzeti inicijativu.Нису ни мушкарци ништа бољи. Углавном се или спрдају или предлажу пасивност. Али кад мушкарац предлаже пасивност, то је углавном зато што се разочарао у жене и у живот. Жене, на другу страну, предлажу пасивност зато што по правилу не воле да планирају. Ја им не замерам на томе и заправо ми је то привлачна особина код жена. Али мушкарцу да предложиш исто?![]()
nije bre, sve me super zaštitilaStojkov opet hoce da me rastuzi![]()
![]()
![]()
Nek si ti dugo zivi I zdrav.nije bre, sve me super zaštitila
sve u koje sam bio zaljubljen neke teške rospije
sve menjale muževe sa ili bez dece a bilo i muško
sve cool i u full-uNek si ti dugo zivi I zdrav.
Ko zna zasto je dobro, eto vidis![]()
izvinte Manastirka, da niste iz Prokupca?Ne,...nego si ti nedokazan.![]()
Uopšte nije sramota preduzeti inicijativu. Meni dosta žene na TikToku prve pošalju poruku, ja to ne smatram njihovom slabošću.Ja mislim da treba preuzeti inicijativu.
Nebitno ko.
To je ok.Uopšte nije sramota preduzeti inicijativu. Meni dosta žene na TikToku prve pošalju poruku, ja to ne smatram njihovom slabošću.
Ја не мислим.Ja mislim da treba preuzeti inicijativu.
Nebitno ko.
Jesam.izvinte Manastirka, da niste iz Prokupca?![]()