Kako naći pravu ljubav? Treba naći osobu koja nam privlači pažnju, treba joj prići, treba je osvojiti i treba je nekako zadržati? Kako to sve izvesti kada zaista zvuči jako teško?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez želje nema ni namere a bez namere nema delanja a bez delanja nema rezultata.Isto kao i- slučajno i bez namere.
Ovo kako si opisao stvarno zvuci tesko.Kako naći pravu ljubav? Treba naći osobu koja nam privlači pažnju, treba joj prići, treba je osvojiti i treba je nekako zadržati? Kako to sve izvesti kada zaista zvuči jako teško?
Da li I dalje postoje odrasli ljudi koji “slave” taj “praznik”?Ne znam ali sam se juce na dan zaljubljenih osjecao kao muslimani za Bozic![]()
Ooo daDa li I dalje postoje odrasli ljudi koji “slave” taj “praznik”?
Cudno.Ooo da![]()
Ma nije da sam ja u nekoj histeričnoj potrazi nego otvorih temu da imamo o čemu da ćaskamo.Teško je to pitanje, nema jednog odgovora. Mislim da je bitno biti otvoren za nove ljude i iskustva. Nemoj se bojati izaći iz svoje zone komfora. Ponekad se ljubav pojavi kad se najmanje nadaš. Bitno je i voleti sebe pre svega. Budi ono što jesi, ne pretvaraj se. Strpljenje je ključno, neće se dogoditi preko noći. Sretno u potrazi!
Prava ljubav se ne traži, ona se nađe!Kako naći pravu ljubav? Treba naći osobu koja nam privlači pažnju, treba joj prići, treba je osvojiti i treba je nekako zadržati? Kako to sve izvesti kada zaista zvuči jako teško?
Zasto takoИма да се усрећите од женских савета![]()
A nađe se ono šta se traži.Prava ljubav se ne traži, ona se nađe!
Možda se i ne nađe. Možeš kopati od jutra, pa do sutra. Da bi znao šta tražiš, moraš znati šta je to ( please,...ne pitaj me kako ne znamA nađe se ono šta se traži.![]()
Mora se nešto tražiti da bi se našlo. Ali to ne znači da će biti nađeno.Možda se i ne nađe. Možeš kopati od jutra, pa do sutra. Da bi znao šta tražiš, moraš znati šta je to ( please,...ne pitaj me kako ne znam)
Ne mora se,...u to je fora.Mora se mešto tražiti da bi se našlo. Ali to ne znači da će biti nađeno.![]()
Pa neko mora biti otvoren za ljubav a to znači da je u neku ruku u potrazi za ljubavlju. Kome nije do ljubavi on ne ulazi u nekakav ljubavni odnos.Ne mora se,...u to je fora.
Dobro.Pa neko mora biti otvoren za ljubav a to znači da je u neku ruku u potrazi za ljubavlju. Kome nije do ljubavi on ne ulazi u nekakav ljubavni odnos.
Zabluda.Pa neko mora biti otvoren za ljubav a to znači da je u neku ruku u potrazi za ljubavlju. Kome nije do ljubavi on ne ulazi u nekakav ljubavni odnos.
Pa to nisu ljubavi to su avanture verovatno.Zabluda.
Meni se ljubav uvek desi kad se najmanje nadam.