Kako naci koje je sve teme otvorio neki clan na forumu?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Krstarica je promenjena zato da bi se ljudi slabije snasli na njoj. Ranije Krstarica je bila odlicno napravljena jer je sve bilo transparentno a danas da bi naso recimo sve teme nekog clana koje je pokrenuo to je prava naucna fantastika. Znaci poenta je da se sakriju teme i da se sto manje koristi krstarica. Zato se pustaju i pljuvaci da pljuju itd. neznam da li je Krstarica prmenila vlasnike ili su se vlasnici kao ljudi promenili ali ocigledno je sad cilj krstarice da se sto manje pise i da sto manje vbude popularna.

najveca indicija toga je to sto je danas vrlo tesko naci koje je sve teme otvorio neki clan na forumu

Tako je,presli smo na neizbeznu novu platformu koja je napravljena sa neizbeznih vise klikova i uzmanje para,najbitnije sto je svima ovde bilo su licni profili koje smo uredjivali kao i reputacije koje su bile kao dopisivanje,i sad ljudi koji zive od toga i navodno znaju sta rade uniste ono najbitnije i nikom nista,narede moderatorima i ostalima da moraju da nas podsticu da pisemo na nebuloze koje otvaraju,umesto da pitaju ocigledno zasluzne korisnike koje greske da isprave,ne oni jos po gorem,ko vucic i vesic jbt

Tako je,presli smo na neizbeznu novu platformu koja je napravljena sa neizbeznih vise klikova i uzmanje para,najbitnije sto je svima ovde bilo su licni profili koje smo uredjivali kao i reputacije koje su bile kao dopisivanje,i sad ljudi koji zive od toga i navodno znaju sta rade uniste ono najbitnije i nikom nista,narede moderatorima i ostalima da moraju da nas podsticu da pisemo na nebuloze koje otvaraju,umesto da pitaju ocigledno zasluzne korisnike koje greske da isprave,ne oni jos po gorem,ko vucic i vesic jbt

Na novom softveru ima manje reklama nego na starom.

Do promene je moralo da dodje zbog tehnicke zastarelosti prethodnog softvera foruma. Novi softver koji koristimo je medju najboljim na svetu.

Novi softver ne pruza mogucnost uredjivanja profila ni reputacije, to je bilo specificno za prethodni.

Nikom nista ne naredjujemo da radi, svako je ovde dobrovoljno i svojevoljno.

Clanovi su pisali na 58 strana sta da sredimo i to smo uglavnom i uradili (koliko je bilo moguce u novom softveru):
https://forum.krstarica.com/threads/novi-izgled-foruma-krstarice-primedbe-i-komentari.828990/

Ako imas konkretan predlog, slobodno otvori temu: https://forum.krstarica.com/forums/pitanja-o-forumu.313/

Nema potrebe ono sto je bilo bitno ne moze se srediti ,i dalje je sve nepregledno i nepoznato dakle nije bila stvar u navikavanju,necu nikog da zapratim nego da vidim sve poruke ili pojedine,zelim svoje teme i poruke da vidim klikom na avatar,i da je ta opcija negde drugde ni to me ne zanima jer mi je prosto sve otezano,na bolje se lako navici ovde to nije slucaj,od kad se promenilo i sami vidite da nesto ne stima,ne prepoznajem ni sebe ni korisnike koji pisu,kao da smo svi pogubljeni i da nema nikakav smisao bez onog najbitnijeg svima

Nisam pomenuo trenutnu aktivnost to me ne zanima posebno da neko vidi moju,zato se lampica iskljuci,klikom ima opcija da pratim korisnika,sto ne zelim,da pocnem prepisku takodje,ne znam zasto se pravite blesavi jer niko nije nalazio problem na starom forumu niti trazio usputne izmene i olaksice,mi vam ukazemo sta nam je bitno, vi po obicaju skrecete na druge opcije i mogucnosti koje nam ne trebaju

Na novom softveru ima manje reklama nego na starom.

Do promene je moralo da dodje zbog tehnicke zastarelosti prethodnog softvera foruma. Novi softver koji koristimo je medju najboljim na svetu.

Novi softver ne pruza mogucnost uredjivanja profila ni reputacije, to je bilo specificno za prethodni.

Nikom nista ne naredjujemo da radi, svako je ovde dobrovoljno i svojevoljno.

Clanovi su pisali na 58 strana sta da sredimo i to smo uglavnom i uradili (koliko je bilo moguce u novom softveru):
https://forum.krstarica.com/threads/novi-izgled-foruma-krstarice-primedbe-i-komentari.828990/

Ako imas konkretan predlog, slobodno otvori temu: https://forum.krstarica.com/forums/pitanja-o-forumu.313/
mozda sam ja malo out of time, sto bi rekli nasi stari, ali mi nije jasna opaska da je neki softver zastario, a obavlja ono za sta je napravljen, i to odlicno....bice da u tom zamesateljstvu postoje momenti koji nemaju veze sa osnovnom funkcionalnoscu i logikom, bar ne logikom korisnika, tj. nas obicnih smrtnika....ali sta ces, to je svijet u kome zivimo, gdje je demokratija isloboda u stvari ono sto ti nametne neko drugi, a ti tu ne mozes nista, jer druga opcija ne postoji....

mozda sam ja malo out of time, sto bi rekli nasi stari, ali mi nije jasna opaska da je neki softver zastario, a obavlja ono za sta je napravljen, i to odlicno....bice da u tom zamesateljstvu postoje momenti koji nemaju veze sa osnovnom funkcionalnoscu i logikom, bar ne logikom korisnika, tj. nas obicnih smrtnika....ali sta ces, to je svijet u kome zivimo, gdje je demokratija isloboda u stvari ono sto ti nametne neko drugi, a ti tu ne mozes nista, jer druga opcija ne postoji....
Zastareo softver znaci da se ne odrzava redovno, da nema zakpra za sigurnosne propuste i da nece raditi na novim verzijama platformi na kojima je baziran. Nema tu nikakve teorije zavere.

Back