Šomi1o
Zainteresovan član
- Poruka
- 138
Izgubio sam danas iphone, da li neko zna preko čega ga mogu locirati. Imam IMEI od telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam siguran, telefon sam izgubio u Srbiji. Sada sam u AustrijiJer uključeno geolociranje za aplikaciju Find My
https://support.apple.com/en-gb/guide/icloud/mmfc0f2442/icloudIzgubio sam danas iphone, da li neko zna preko čega ga mogu locirati. Imam IMEI od telefona.
Mozes da se oprostis.Nisam siguran, telefon sam izgubio u Srbiji. Sada sam u Austriji
Telefon zvoni kad ga zovem, ne znam po čemu si zaključio da se mogu oprostiti.Mozes da se oprostis.
Možeš da ga lociraš preko sajta krademprodajem.rs oglas ide nekako sa dala mi tetka iz kanade.Izgubio sam danas iphone, da li neko zna preko čega ga mogu locirati. Imam IMEI od telefona.
Pronadji životMožeš da ga lociraš preko sajta krademprodajem.rs oglas ide nekako sa dala mi tetka iz kanade.