Kako nabaviti Intel Northwod, 2 ili 2,4 Ghz ?

OrangeC

Iskusan
Poruka
6.363
Da li neko može da kaže, koji servis ili osoba može da ima takve procesore. Servisi koje pronađoh na internetu nemaju, ali mi je jedan serviser dao broj nekoga, ko ima tu starudiju, međutim, on ima samo Northwood od 1,8 GHz. Ako neko ima pretstavu, gde se ( ako) može pronaći, molim da mi pošalje privatnu poruku, ili postavi na forum. Hvala !

Da li neko može da kaže, koji servis ili osoba može da ima takve procesore. Servisi koje pronađoh na internetu nemaju, ali mi je jedan serviser dao broj nekoga, ko ima tu starudiju, međutim, on ima samo Northwood od 1,8 GHz. Ako neko ima pretstavu, gde se ( ako) može pronaći, molim da mi pošalje privatnu poruku, ili postavi na forum. Hvala !

Nema sanse da nenadjes na limundu ili kupindu... Gledaj da probas naci prodavca koji je iz istog grada kao ti, pa se nadjite licno, a ako ne onda dobro ispitas sta i kako, mada ja sam kupovao dosta procerora i prodavao na limundu i sve je bilo OK...

P.S. Ako nemas profil i hteo bi da se registrujes, mozes da mi ucinis uslugu da se registrujes preko mene, ja dobijam 100 dinara, eto ako zelis da mi malo pomognes poslji pp dacu ti referal link, i kompletno uputstvo kako se registrovati.

Контактирај овог корисника.Коректан је и често има процесоре који тражиш.

Back