Kako na vas utiče avgustovski pun mesec u Vodoliji

Sensei

Master
Moderator
Poruka
79.965
To je redak super plavi mesec.

Avgustovski pun mesec je poseban po dve tačke: to je plavi mesec i super mesec.

Supermesec nastaje kada mesečeva orbita znači da je bliži Zemlji nego obično, pa se čini da je veći. Ovo je prvi od četiri supermeseca ove godine, a još ih dolazi u septembru, oktobru i novembru.

Mesec je u Vodoliji, znaku fokusiranom na humanitarnost, aktivnosti koje vode zajednica i grupnu dinamiku. Sa retrogradnim Merkurom u Lavu i Uranom u Biku koji aspektuju super plavi mesec, otkriće se mnoge pogrešne komunikacije i iznenađenja. Pokušajte da slušate, a zatim odgovorite kako biste bili sigurni da vam ne nedostaje nijedna informacija i da ne reagujete sa emotivnog mesta.

1724103643702.png

A evo ukratko za svaki znak

Poslednja izmena:
To je redak super plavi mesec.

Avgustovski pun mesec je poseban po dve tačke: to je plavi mesec i super mesec.

Supermesec nastaje kada mesečeva orbita znači da je bliži Zemlji nego obično, pa se čini da je veći. Ovo je prvi od četiri supermeseca ove godine, a još ih dolazi u septembru, oktobru i novembru.

Mesec je u Vodoliji, znaku fokusiranom na humanitarnost, aktivnosti koje vode zajednica i grupnu dinamiku. Sa retrogradnim Merkurom u Lavu i Uranom u Biku koji aspektuju super plavi mesec, otkriće se mnoge pogrešne komunikacije i iznenađenja. Pokušajte da slušate, a zatim odgovorite kako biste bili sigurni da vam ne nedostaje nijedna informacija i da ne reagujete sa emotivnog mesta.

Pogledajte prilog 1596204

A evo ukratko za svaki znak
Ne osecam se nista drugacije,nego obicno.

Ovan

Otkrivate da se vaše nade i snovi razvijaju u ovom trenutku zbog vaših finansijskih težnji. U redu je da se vaše vizije menjaju i da želite da zaradite novac, sve dok ste zadovoljni načinom na koji se razvijaju i u skladu sa vašim željama.
Tvoj finansijski plan se razvija jer prati tvoje snove i nade. Jedno bez drugog ne mere. Način na koji želiš da dođeš do tog cilja ne može da se kosi sa tvojim principa.

E ala sam ga sročila!

E sada ti meni prevedi raka :D

Tvoj finansijski plan se razvija jer prati tvoje snove i nade. Jedno bez drugog ne mere. Način na koji želiš da dođeš do tog cilja ne može da se kosi sa tvojim principa.

E ala sam ga sročila!

E sada ti meni prevedi raka :D
Da provališ ko hoće da te iskoristi jer već imaj predosećaj. A hoće da te iskoriste

Back