Kako na slusalice i zvucnike u isto vreme?

Backspace

Zainteresovan član
Poruka
354
Jel moze u isto vreme zvuk da bude na slushkama i na zvucnicima.Da budem jasniji hteo bih da ne vadim jack od zvucnika kada hocu da stavim slusalice.Postoji i drugi ulaz koji je naznacen za slusalice,naravno,ali kada u njega stavim jack nema tona.Zvucna mi je integrisana na Asusovoj ploci, SOUND MAX pretpostavljate.Probao sam sa MAX-ovim opcijama u Control Panelu i nisam nista uradio.Kako???

Backspace:
Jel moze u isto vreme zvuk da bude na slushkama i na zvucnicima.Da budem jasniji hteo bih da ne vadim jack od zvucnika kada hocu da stavim slusalice.Postoji i drugi ulaz koji je naznacen za slusalice,naravno,ali kada u njega stavim jack nema tona.Zvucna mi je integrisana na Asusovoj ploci, SOUND MAX pretpostavljate.Probao sam sa MAX-ovim opcijama u Control Panelu i nisam nista uradio.Kako???

U control panelu sa Max-ovim opcijama postavi na surround speakers (5.1 surraund) ispod stikliraj disabled -virtual theatar surraund, na Midi Music kartici izaberi General midi i moralo bi da radi .
Proveri jos Control Panel>sounds and audio devices>volume>spakers setings: advenced opcija (5.1 surround)
Ako i to neradi reinstaliraj drajvere pa ponovi sve ovo.

Backspace:

izvuci sebi line out na neku kutijicu na sto, povezi dva redna sasijska 3,5mm konektora, u istu kutijicu doverdi i line in i nemoras stalno da se zavlacis i ukljucujes i iskljucujes.

Back