tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Nešto kontam da oni koji na dejtove kreću sa idejom lova na psihopate nisu sasvim čisti u vugla.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мање је битно да ли те смара, субјективна перцепција је безвредна. Ако, примера ради, спаваш четири и по сата дневно и убеђујеш ме да је то твоја нормална рутина ја бих те и даље смарао док веза не пукне. Доес тхат маке сенсе? Кога боли к шта ти заправо сматраш ако ниси у праву.od jednog takvog zaštitnika koji se brinuo da li sam pikila da li sam ručkala da li sam pajkila, od jednog ko je toliko nepodnošljivo doprinosio mom životu na dnevnoj bazi zbrisala sam kao onaj što je zbrisao iz šošenka
to muško pokroviteljstvo, ako nema meru, može da smori ko vunen đemper na 30 stepeni
ma razumem teМање је битно да ли те смара, субјективна перцепција је безвредна. Ако, примера ради, спаваш четири и по сата дневно и убеђујеш ме да је то твоја нормална рутина ја бих те и даље смарао док веза не пукне. Доес тхат маке сенсе? Кога боли к шта ти заправо сматраш ако ниси у праву.
Дакле, не бих волео да будем у вези са самодеструктивном особом. Покушао бих да утичем.
Појасни. Зашто патолошка контрола ако можеш да ме сиктеришеш и СМС поруком ако треба?ma razumem te
samo ne razumem ideju o destruktivnosti
jer ti promiče ispred nosa patološka kontrola na koju se nisi osvrnuo
Psihopatija je obično nasledna. Može(mada ređe), nastati kod napr.povrede glave,teških saobraćajnih nesreća i sl.Rađena su neka istraživanja,gde su uočili da njima nije dovoljno razvijen neki centar u mozgu,koji je zadužen za empatiju.To jest,kao da im fali taj "delić" mozga.Kako prepoznati manipulatora i psihopatu u sebi? Sta ako sam i ja to - a ne znam...i sta ce biti ako/kad saznam... ?
pojasnjenje podrazumeva previse intimnih i licnih detalja iz privatnog zivotaПојасни. Зашто патолошка контрола ако можеш да ме сиктеришеш и СМС поруком ако треба?
Добро, нисам очекивао да залазимо у ситна цревца, елем, поента је да не бих био с неком која живи фрапантно накарадним начином живота - мањак сна нпр. О томе нема приче. Било каква гудра сем вутре рецимо. Упозорио бих те два-три пута, четврти пут се не бих јављао на телефон.pojasnjenje podrazumeva previse intimnih i licnih detalja iz privatnog zivota
ako ti recenica o bekstvu iz sosenka nije nista razjasnila besmisleno je dalje raščlanjivanje
mog dugogodisnjeg ropstva sa tipom koji ,,previse brine,, dok drzi kljuc od zlatnog kaveza na učkuru oko svog vrata
shvatila sam da si me lose razumeoДобро, нисам очекивао да залазимо у ситна цревца, елем, поента је да не бих био с неком која живи фрапантно накарадним начином живота - мањак сна нпр. О томе нема приче. Било каква гудра сем вутре рецимо. Упозорио бих те два-три пута, четврти пут се не бих јављао на телефон.
На такве ствари сам мислио кад сам рекао да социопата то не би радио.
Јасно, јасно. Насела си на лудака, дешава се то свакој, ништа необично.shvatila sam da si me lose razumeo
nije se radilo o samodestruktivnosti, naprotiv
bila sam mlada mama dvojice decaka i zivela sam veoma izbalansiranim zivotom
nije trave bilo nigde ni za lek u tom periodu
ali je bilo psihickog gnjecenja zarad promene svega osim mog izgleda
a ponekad je i izgled bio problematican ako obucem haljinu koja mi se svidi za nekakav izlazak medju ljude
mislim da je dosta
vec sam previse napisala
Aaaa kad sam bio mali sjecam se da sam udario glavom od vrata. I mislim da imam veoma blago ulubljenje na lobanji kad prelazim rukom preko glave. Mislim da je i sa druge strane isto - simetricno. Mozda imam duplu psihopatiju.Psihopatija je obično nasledna. Može(mada ređe), nastati kod napr.povrede glave,teških saobraćajnih nesreća i sl.Rađena su neka istraživanja,gde su uočili da njima nije dovoljno razvijen neki centar u mozgu,koji je zadužen za empatiju.To jest,kao da im fali taj "delić" mozga.
Ne lupaj!Ko još nije udarao glavu kad je bio mali?Aaaa kad sam bio mali sjecam se da sam udario glavom od vrata. I mislim da imam veoma blago ulubljenje na lobanji kad prelazim rukom preko glave. Mislim da je i sa druge strane isto - simetricno. Mozda imam duplu psihopatiju.
Mozda ako neko ima dvije to se onda ponistava, ono kao minus i minus daju plus...Ne lupaj!
Čuj... ljudi svašte prežive!Bude se iz kome posle par godinama.Ljudski mozak je velika nepoznanica. Nešto slično kao i kosmos. Znamo da skoro ništa od toga ne znamo!Mozda ako neko ima dvije to se onda ponistava, ono kao minus i minus daju plus...
Шта си то обукла,shvatila sam da si me lose razumeo
nije se radilo o samodestruktivnosti, naprotiv
bila sam mlada mama dvojice decaka i zivela sam veoma izbalansiranim zivotom
nije trave bilo nigde ni za lek u tom periodu
ali je bilo psihickog gnjecenja zarad promene svega osim mog izgleda
a ponekad je i izgled bio problematican ako obucem haljinu koja mi se svidi za nekakav izlazak medju ljude
mislim da je dosta
vec sam previse napisala
Шта си то обукла,
Кад седиш са мном за столом има да гледаш у мене,
У таксију да седиш назад шта има таксиста да ти гледа у ноге
Ахахахаха
Сад је смешно, али било је Стравично.
@tema:
Nemam pojma, ali znam kako da prepoznas narcisoidnu sociopatu. Samo otvoris fejzbuk.