Kako na prvom dejtu prepoznati/psihopatu/sociopatu/manipulatora ili slicno

Klasični psihopate na svu sreću su manjak u populaciji.Čine svega određeni procenat stanovništva.Tipa na milion ljudi ide neki broj. To kaže statistika.Ako se gleda rasprostranjenost(gde ih najviše ima skoncentrisanih),mislim da prednjače USA.Nije ni čudo, je'l? Tako da verovatnoća da neko na prvom dejtu,nabasa baš na klasičnog psihopatu, nije velika. Čak bi se pre reklo, da je mala!Međutim,budala i kojekakvih drugih ludaka ima u daleko većem broju.
Njih je teško raspoznati, jer su "dobri i vešti glumci". Mislim da prosečna osoba na prvom dejtu bi ga teško mogla prepoznati.Takoreći, nemoguće!
Maajdee bre danas su svi nadprosecno inteligentni i iskusni da provale,oni cak i udju u lik i delo psihopate koliko su predani izazovu

iz ličnog iskustva naravno i veoma je glupo unapred nekog osuditi da je psihopata
možda samo ima tik jer ga je mama prekratko dojila pa bulji u tvoje siise celu noć ko hipnotisan
što ne znači da je bolestan već sladokusac
Jeste,tako je.Mene je mama kao malenog klempavog tirulirovca ispustila na beton(ko zna,možda i namerno).Posle me je tukla čime stigne,zato malo zabacujem ulevo i imam utisak kao da mi mravi gamižu po glavi(mada nisam siguran da mi je to od toga),ali nema veze,ja se ne ljutim.Trudim se da se ponašam normalno kolko mogu i naravno,ako je moguće nosim masku.I peckalicu nosim za sobom,zbog ako me pitaju,dečko koji ti je djavo,ja onda sklonim peckalicu ispod stola i tako ubedim sebe da me to pitaju zbog nje,i onda se ne natripujem i onda kidam

Ok, upoznajete osobu. Kako mozete da shvatite da treba da bezite? Sta to ta osoba kaze ili uradi?
Психопату ћеш олако препознати по преувеличаној себичности. Он је ту да постоји, ти си ту да жртвујеш време, новац и емоције. Здрави мушкарци се понашају заштитнички. Брину се како спаваш, шта једеш, да ли вежбаш, како могу да допринесу твом животу.

Веза са психопатом врло брзо постаје једносмерна.

Психопату ћеш олако препознати по преувеличаној себичности. Он је ту да постоји, ти си ту да жртвујеш време, новац и емоције. Здрави мушкарци се понашају заштитнички. Брину се како спаваш, шта једеш, да ли вежбаш, како могу да допринесу твом животу.

Веза са психопатом врло брзо постаје једносмерна.

od jednog takvog zaštitnika koji se brinuo da li sam pikila da li sam ručkala da li sam pajkila, od jednog ko je toliko nepodnošljivo doprinosio mom životu na dnevnoj bazi zbrisala sam kao onaj što je zbrisao iz šošenka
to muško pokroviteljstvo, ako nema meru, može da smori ko vunen đemper na 30 stepeni

Back