sharkgirl
Početnik
- Poruka
- 11
Svidja mi se taj decko, ali fazon je u tome sto je on jako, jako stidljiv! Pa se to nase "muvanje" oteeeglo... HELP ME! Sta da radim? ;-) :smile: ;-)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
sharkgirl:Svidja mi se taj decko, ali fazon je u tome sto je on jako, jako stidljiv! Pa se to nase "muvanje" oteeeglo... HELP ME! Sta da radim? ;-) :smile: ;-)
sofffy:... inace,jos mi se svidja... on je "onaj" preko svih momaka...![]()
17 a kakve to ima veze? 8-)BlackDragon:a koliko ti imas godina ?
hm.sta da ti kazem.jel dovoljno reci da sam imala 13 kad se to desavalo?sharkgirl:A tebi je kazes za to trebalo pola godine...?![]()
Pa sta? A ti si neki matorac koji sve zna? Pa sta onda trazis na tinejdzerskom forumu? Postavila sam pitanje iz radoznalosti da cujem tudja misljenja.A tvoje sigurno necu uvaziti.BlackDragon:pa ima...Smesno je to sto u tim godinama sama ne mozes da resis taj problem, nego moras da trazis savete na forumu.
Ajj Blacky nije ovo losa tema sto si takva ima boljih tema na kojima mozez da napalis siroke narodne mase da skrenu sa teme i provode svoje vreme misleci kako ce da te isprozivaju aj budi ovaj put malo korisna i daj devojci neki savet.BlackDragon:Ne znam kako to da ti u 17 godina ne znas sama sta treba da radis, nego tako nesto moras da pitas na forumu.
I ne mora da znaci da je samo njegova stidljivost razlog zbog koga ste niste jos smuvali.
Mozda mu se i ne svidjas, ali ne zeli to da ti kaze.
Uf shto smo osetljivi vecheras... :?.pissbottleman:Ovo je bolelo....jako.... ma ti si gora od onog "..."
Kaži ovom pišonji da smanji doživljaj.Peta W.:Uf shto smo osetljivi vecheras... :?![]()
Bliznakinjo, ovaj ti dira i Vladu i Georgijeva....pissbottleman:A sto mi ti to ne kazes?
UA tomax ... ua pedofil...ua vlada...ua nevladineorganizacije...uuuaa georgijev.... ua pekare sto poskupljuju hleb.... ziveo molder...zivela pita krompirusa !!!