Kako mi vidimo svet ?

Koga volite u svetu

• Rusiju

• Evropsku Uniju i Zapad

• Ameriku

• Sve ih volim podjednako

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lepi Bora

Buduća legenda
Poruka
38.422
Da zapocnem ovu temu inspirisala me je diskusija na temi - ,,Kako nas svet vidi ,, , a narocito moj post oko Engleza . :D

Tu sam iskreno iz dna duse napisao jedan post , koji cu dostaviti u prilogu ...

Evo kako je sve pocelo ....

Andronik : ,, И мене заболе понос за Енглезе и не размишљам о њима, као ни већина Срба ,, ..

JA :,, E, blago tebi .

A ja ih tako stras(s kao Smederevo )no mrzim , tako iskreno i duboko - da je to fantasticno . ... Stalno navijam da propadnu .. i da ih pobiju talibani .. svakog dana citam koliko su ih pobili ... a sto mi je bilo milo sto je Barselona pobedila Mancester ...

Moja mrznja ide toliko daleko da sam danas navijao protiv Mareja iako imamo zajednicki cilj - nezavisnost Skotske . Bilo je to jace od mene . ,,

Tu me savlada bujica emocija jer sam zaboravio da apostrofiram i svoju mrznju i prema amerikancima, nemcima , holandjanima , belgijancima , austrijancima , skandinavskim drzavama u celini .. kao i prema baltickim ,, tigrovima ,, .. i slicnom sljamu koga cu u nastavku teme sigurno pomenuti ..

S druge strane nisam tamo hteo da pisem o svojim dubokim i toplim emocijama prema Rusiji - jer je bas tada bila frka na temi ...

Dakle , kako vi vidite i dozivljavate druge drzave - tj. svet ?

Poslednja izmena:
Неке поштујем, неке нимало, али никог не мрзим. Превише волим своју Србију, па таква осећања не гајим :)
Енглези и Руси су ту негде по огавности..

Mržnja je osveta kukavice zbog pretrpljenog straha.
Bernard Shaw

"U mržnji je strah."
by Friedrich Wilhelm Nietzsche

Mda :think: zanimljivo.

Čega je tebe ovde strah?

opanci_bezz_kljuna.jpg

Mrzim amere,ali mrzim,bas onako patoloski,odvratno mi je sve sto dolazi od njih,i slavio sam Bin Ladena kad ih je roknuo,a oni ko majmuni skakali sa zgrade od stotinak spratova..
uzivao sam u svakom skoku koji su napravili sa one zgrade u plamenu..nadam se da ce jednog dana da ih proguta okean.
Mrzim kineze i nemam pojma kako su se zapatili u BGD ali definitivno ne mogu ocima da ih vidim.
Od ovih evropskih zemalja,madjare mrzim do kosti,da se ja pitam ja bih isterao bagere i poravnjao tu rupcagu..koji usran narod..
Ovi ostali vise manje..jedino su nemci zaista,ali zaista nepreybiva nacija,i zato su i najjaci u svetu..
i sto je veoma bitno ne mrze srbe..
Muslimane..znaci sve u logor...
E hvala ti sto si otvorio temu da ispljujem ovu stoku..

volim Grcku, tamo sam se najbolje osecala...drugi su mi manje vise isti...
od americke politike mi se povraca a to isto se moze reci i za mnoge evropske zemlje...
arapski svet je bukvalno za zaobilazenje i za zaljenje...
prema ostalima sam uglavnom ravnodusna...mada mi je Latinska Amerika privlacna bez obzira na mane...

Mrzim amere,ali mrzim,bas onako patoloski,odvratno mi je sve sto dolazi od njih,i slavio sam Bin Ladena kad ih je roknuo,a oni ko majmuni skakali sa zgrade od stotinak spratova..
uzivao sam u svakom skoku koji su napravili sa one zgrade u plamenu..nadam se da ce jednog dana da ih proguta okean.
Mrzim kineze i nemam pojma kako su se zapatili u BGD ali definitivno ne mogu ocima da ih vidim.
Od ovih evropskih zemalja,madjare mrzim do kosti,da se ja pitam ja bih isterao bagere i poravnjao tu rupcagu..koji usran narod..
Ovi ostali vise manje..jedino su nemci zaista,ali zaista nepreybiva nacija,i zato su i najjaci u svetu..
i sto je veoma bitno ne mrze srbe..
Muslimane..znaci sve u logor...
E hvala ti sto si otvorio temu da ispljujem ovu stoku..

Nista .... Hvala i tebi na ucescu ... :D

Dakle ,[B] Russia rules[/B] !!

Back