- Poruka
- 6.533
Evo vam jedna opevana manipulacija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

humanistaČitala sam ovde jednog korisnika, a imala sam privilegiju da upoznam isto jednog vrhunskog manipulatora, koji je svim svojim bivšim ljubavnicama, kojih bi se zasitio zapravo dozvoljavao da one raskinu sa njim, i to na način da bi im se smučio negde, poznavajući njihove želje i sklonosti, pa je radio sve suprotno, čak je ta gromada od čoveka priznavala da je umeo i suzu da pusti kako bi im pao u očima...i kako bi ga one sa prezirom odbacije i sa što manjim emotivnim oštećenjem po njih![]()
..
faktički on ih je oslobađao sebe, kad bi odlučio da krene u neko drugo osvajanje ili kad bi video da je veza zapala u stagnaciju i vodila ka izvesnom razlazu
..
nikad neću zaboraviti njegovo lice koje je imalo neki trijumfalni izraz, dok sam ja izgledala verovatno čudno sa svojim poluizgubljenim izrazom čuđenja na licu![]()

I šta biva kad se manipulator razotkrije, istroši svoj zavodnički repertoar i poskida sve te maske kojima maže i laže sentimentalne ženske duše?
Ostane li tu išta više upotrebljivo i primamljivo?
sem što traži opet nekog s kim će se igrati, nekog ko će ga u toj bolesnoj igri možda nadmudriti. Nema tu ništa ni primamljivo ni upotrebljivo. Samoobmana i to opasna se krije u celoj priči.Silno gresis. Nikada nikoga ne potcenjujem. Ali sa zenskim umom znam da se poigravam zmureci. Kao laki povetarac. Drazim ih dok ih ne nadrazim. I gore i dole.
Ajde ljudi dajte iskustva. Nisam ja tema.
kad žensko vidi da je neko poželjan i popularan kod gomile, počinje da se loži na njega.
dakle, umesto fokusiranja na ženu, kao figuru, treba se baviti pozadinom, jer pozadina oblikuje i određuje kako će se figura ponašati u vezi sa nama.

Da iza dobrog manipulatora stoji inteligencija, ali i intuicija, bez nje ne moze se biti dobar manipulator. Tacno je da su oni na granici izmedju sociopate i psihopate, ali opet zavisi sta je cilj manipulacije. Manipulator svojim ulaskom odmah skrece paznju na sebe. Kao da je u pitanju sahovska igra. Sve figure postavljene na svoje mesto. Od prijatelja, do lovine. Najbitnije je kada stati. I koliko god devojka bila samosvrsna, kada naidje master manipulator, nikada nece biti svesna sta je zadesilo.
Manipulator je u centru paznje, ali to se primecuje samo na nivou nesvesnog. Manipulator je sve vreme usmeren ka tome da zenska bude jedinstvena, pazljivo sve slusa, prati, nije ga strah, ona je kraljica.

U manipulaciji ne postoji plan, zato je improvizacija glavna. Ako neko krene sa stavom ima da padnes na dupe kada se pojavim, taj je prso. Treba dopustiti zeni da pokaze kako da se manipulise sa njom, a to svaka radi, samo treba pazljivo slusati i pratiti.

pa ne vredi nemam sad vremena ubise me sastanci,aj da skratimo,250e final offer?nista to, samo dobar manipulator ima privilegiju da manipulise sa mnom
- - - - - - - - - -
a to je ovako nesto
znam, cim mi je zanimljivo vrv manipulise, al sta cu kad mi zanimljivo i lepo![]()

Ništa ne bivasem što traži opet nekog s kim će se igrati, nekog ko će ga u toj bolesnoj igri možda nadmudriti. Nema tu ništa ni primamljivo ni upotrebljivo. Samoobmana i to opasna se krije u celoj priči.
Treba treba
A treba i sebe nekad oslušnuti
Da ne zaglibiš skroz na skroz
Da se iščupaš dok još ima vremena

Manipulator je u centru paznje, ali to se primecuje samo na nivou nesvesnog. Manipulator je sve vreme usmeren ka tome da zenska bude jedinstvena, pazljivo sve slusa, prati, nije ga strah, ona je kraljica.

Slažem se i tu treba postaviti neku granicu između pravog Igrača i jeftinog vašarskog prevaranta, slatkorečivog šibicanera koji radi uvek na istu foru ali često menja teren, tog wannabe manipulatora koji poznaje neke "cake" i u suštini uspeva da namami ali vrlo brzo bude razotkriven.
Ego mu podivlja pre vremena, kao i očigledan nedostatak veštine, inteligencije pa čak i harizme potrebne za to Grande Manipulator zvanje![]()

Veoma jednostavno.
Svaka zeli da bude jedinstvena, da bude kraljica, da joj se skidaju zvezde sa neba, ali sve mora biti dozirano. Mora da cezne za tim sto radite, da oseti snagu u vama, da znate da se igrate sa njenom mastom, da je lepo lazete, zene obozavaju lazi, jer su majstori u tome. Ta posebnost i da je ONA ta koja je JEDINA uspela da vas zavede. Ovo je veoma lako jer eto nisu bas...
Dopunite ovo sto sam zapoceo, nije lose da podelimo iskustvo. Naravno ima jos toga sta sve njima godi, ali polako.
Takodje ovde mozemo pricati i o tome kakve su.

pa ne vredi nemam sad vremena ubise me sastanci,aj da skratimo,250e final offer?![]()

Svaka voli da je 23cm udari po dupetu i jos kada je dobar fi, iha. Ovo za kes je tacno, ali ne kod svih, a za 3x1 to je malo.da si baja, imas enormno veliki *****, kes, ugled i da je deres 3x1 [emoji38]
ma sta ce nam talenat samo se postavlja pitanje kad ce skoci kirija i poslodavac snizi platu,videces da je ovo bila vise nego velikodusna ponuda,konkretna i otvorena pre svega,kad vec pretekne para bolje nego da se razvlacimo i mazemo lazemo,postalo je dosadno sad se tako klinci na fejsu nadjebavajukakvi, nista to
ponudi nekoj na sastanku
- - - - - - - - - -
meni zao sto nisam manipulatorka
al to se rodis sa talentom![]()

ma to preventivno, ako zatreba pojacas dozuSvaka voli da je 23cm udari po dupetu i jos kada je dobar fi, iha. Ovo za kes je tacno, ali ne kod svih, a za 3x1 to je malo.

kakvi, nista to
ponudi nekoj na sastanku
- - - - - - - - - -
meni zao sto nisam manipulatorka
al to se rodis sa talentom![]()
Lorde papucaru dokazani nemas ti pojma o zenama zato ih i idealizujes i mastas o njima dok ih mi pravi muskarci trpamo i natezemo.

Svaka voli da je 23cm udari po dupetu i jos kada je dobar fi, iha. Ovo za kes je tacno, ali ne kod svih, a za 3x1 to je malo.
Propagandni ProgramZa koga propagandni program? Za vas zene sa foruma? Ne videh ZENU na forumu, takoreci sve da se prekrstis. Sva sreca ima izuzetaka, ali ni to njima nije namenjeno.23cmPropagandni Program

I ti bi manipulisala zenama?

cak sam imala pokusaj tamo na zenama
ali gde cu ja da manipulisem ni red reci u recenici ne znam kako treba a ne to![]()
Fali ti zare pre a. Ne brini lijo ima ovde dobrih cika da te nauce. Samo bi vezbali.cak sam imala pokusaj tamo na zenama
ali gde cu ja da manipulisem ni red reci u recenici ne znam kako treba a ne to![]()
Ti bi, mukica, da u stvari naučiš kako se barata ženamaVeoma jednostavno.
Svaka zeli da bude jedinstvena, da bude kraljica, da joj se skidaju zvezde sa neba, ali sve mora biti dozirano. Mora da cezne za tim sto radite, da oseti snagu u vama, da znate da se igrate sa njenom mastom, da je lepo lazete, zene obozavaju lazi, jer su majstori u tome. Ta posebnost i da je ONA ta koja je JEDINA uspela da vas zavede. Ovo je veoma lako jer eto nisu bas...
Dopunite ovo sto sam zapoceo, nije lose da podelimo iskustvo. Naravno ima jos toga sta sve njima godi, ali polako.
Takodje ovde mozemo pricati i o tome kakve su.

Ti bi, mukica, da u stvari naučiš kako se barata ženama![]()
Fali ti zare pre a. Ne brini lijo ima ovde dobrih cika da te nauce. Samo bi vezbali.