Casual Observer
Elita
- Poruka
- 15.631
Ovo govori o stanju ljudskih prava u Ukrajini - nisu Rusi nego Ukrajinci:Zna li se koliko dece je danas stradalo pod putinovim bombama
To se zove “predrasuda”, evo kako to počinje:Ja sam ti loš kupac za prodaju Putinove propagande.
Šiba inu, korgi i rasel terijer su mi omiljene rase pasa. Ali ne znam šta je Vatnik.To se zove “predrasuda”, evo kako to počinje:
Pogledajte prilog 1244324
Podrugljiv naziv za Ruse koji koristi Druga Rusija. Počne se od ovog sa Šiba inu, pa se dođe do države koja toleriše onakve strahote kao sa klipa iznad. Posle dođu i bombe. I baš niko od bombardovanih nije nevin - ćutao je dok je ono dvoje Roma onako gnusno prebijano - one grozote sa prebijanjima su moguće zato što većina u Ukrajini smatra da je OK vezati nekog za banderu ili stub rasvete, pa tući i maltretirati jer je neko ustao na levu nogu, samo ako smisliš dobar izgovor.Šiba inu, korgi i rasel terijer su mi omiljene rase pasa. Ali ne znam šta je Vatnik.
A od čega potičePodrugljiv naziv za Ruse koji koristi Druga Rusija.
Troluješ - google pa nadi.A od čega potiče
Naime Vat ne znači ništa na BCHS
Ti si počeo temu impliciravši da znaš o čemu pričašTroluješ - google pa nadi.
Ako su kolaborirali s Rusijom, to je najmanje što treba uraditi.Podrugljiv naziv za Ruse koji koristi Druga Rusija. Počne se od ovog sa Šiba inu, pa se dođe do države koja toleriše onakve strahote kao sa klipa iznad. Posle dođu i bombe. I baš niko od bombardovanih nije nevin - ćutao je dok je ono dvoje Roma onako gnusno prebijano - one grozote sa prebijanjima su moguće zato što većina u Ukrajini smatra da je OK vezati nekog za banderu ili stub rasvete, pa tući i maltretirati jer je neko ustao na levu nogu, samo ako smisliš dobar izgovor.
Pronosio terorističku propagandu is more like itJa sam mu dao ispravne brojke
Dakle u redu je kada Rusija ubija žene i decu?Nije se obazirao jer ih nije smatrao ljudima.SADA IM SE SAMO VRAĆA.
@Emilia Marty @dlugomir @комшијаŠiba inu, korgi i rasel terijer su mi omiljene rase pasa. Ali ne znam šta je Vatnik.
Ne vidim Tviter sa ove mreže, samo belo.A ovo? Valjda ovaj sadistički monstrum u praksi pokazuje kako izgleda liberalna demokratija? Ovo sve samo zato što su ovo dvoje Romi:
Zar niste vi Rusi ovde pisali negativno o gospodinu Šljunku, novom premijeru engleskeA ovo? Valjda ovaj sadistički monstrum u praksi pokazuje kako izgleda liberalnademokratija? Ovo sve samo zato što su ovo dvoje Romi:
(Tortura inače traje bitno duže i groznica je, ima i nastavaka, sa sve farbanjem zelenom bojom - to je standardni ukrajinski tretman za Rome - p
Odgovor sve kaže.Ne vidim Tviter sa ove mreže, samo belo.
Kada trolu jedan?Zar niste vi Rusi ovde pisali negativno o gospodinu Šljunku, novom premijeru engleske
Da naravno - definicija za one koji ne misle kako im se naredi.Pa znači imamo par Vatnika ovde na forumu.
Dokaz da su Rusi namerno ubijali civile?Dakle u redu je kada Rusija ubija žene i decu?
Trolovanje ima svojih uzroka.Pronosio terorističku propagandu is more like it
Uzmi onaj iz vašeg spota o Medlin Olbrajt i 500,000 odojčadi pa kopirajDokaz da su Rusi namerno ubijali civile?
hijerarhija ide ovim redosledom: CENTAR JE U ENGLESKOJ KOJA KORISTI AMERIKU KAO IZVODJACA RADOVA A EVROPU KAO AMERICKU LOGISTIKU.Mi smo u velikoj zabludi misleći da je Evropa neka jadnica u raljama USA
Pre bi rekla da je bilo obrnuto, da je USA bila sluga i najamnik EUropi
EUropa je najveći svetski parazit koji je da bi živeo na tkivu plaćao USA za njihove usluge
link?A na čelu engleske je sakupljač perja Šljunak