- Poruka
- 85.113
Šta mislite?
Kako bi vi?
P.S: Inspirtacija dolazi od članka u novostima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću ni ja, ali koliko god nama bilo neshvatljivo, njima je normalno jer su tako naučeni. Oni ne bi mogli da podnesu vrelinu da ih smestiš negde u tropske krajeve.Nikad necu shvatiti zasto ljudi ostaju da zive u tako surovim uslovima.
Nikad necu shvatiti zasto ljudi ostaju da zive u tako surovim uslovima.
Prilagodi se covek, ja sam bio navikao na -25C ...jeste ti muka desetak i malo vise dana , nije zgodno kad sa hladnog pocnes u vrucem da zivis...za mlad organizam nije zgodno....vruce ti , a nije ti vruce,a jeste ti vruce, pluca su drugacija radila, na hladnom, gusi te...ozbiljan savet je da spavas bar u hladnom , ono na 5C ili kod nas je to 13C ako se ne greje a bas je hladna soba...Neću ni ja, ali koliko god nama bilo neshvatljivo, njima je normalno jer su tako naučeni. Oni ne bi mogli da podnesu vrelinu da ih smestiš negde u tropske krajeve.
Jedno je sto moras, drugo je sto kad se priviknes, to uopste nije lose....Nikad necu shvatiti zasto ljudi ostaju da zive u tako surovim uslovima.
Ми смо имали предвиђено место за то.