Kako kupujete namirnice?

mario80

Legenda
Banovan
Poruka
72.767
Ja često idem na pijacu i tamo prolazim uglavnom duplo jeftinije nego u supermarketima. Ali kada nešto zafali onda prvo pogledam na cenoteci pa odem u radnju.

Ono što mi je zapalo za oko je što lidl ima skoro duplo više cene u odnosu na druge markete? Ko tamo uopšte ide? https://cenoteka.rs/p/paprika-crvena-silja-1kg/

Screenshot_2024-12-20-01-22-23-283-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Na primer karfiol za turšiju je po supermarketima bio 250-300 dinara a ja sam ga pazario na zelenjaku za 100 din kg.

Paradajz u marketima 250-500 din a na zelenjaku 100 din kg.

Ne cenateka....oni su samo za 4 velika lanca, ali su ok, ima neki katalog.rs mislim gde imas akcijske cene u zadnjih 5 meseci...ali su mozda poceli da skidaju , ranije je bilo super, nadjes ranije akcije, pa vidis cene....

U to ime zivele decije novogodisnje cokoladice od 45g....nije 100 nije 90 nije 50 nego je 45g
Skoro sam kupio po finoj ceni euroblok od 100g, pise 100g, ali po velicini je 80g, mozda su deblje, mozda...nemam te mikro vage, nisam diler...kod mene najpreciznija vaga na 250g...

Znao sam da ne treba da pisem o onim dnevnim uloscima , sto su za manje od 5 din po komadu , sve su pokupovali , samo njih , ostalo je onih od 10 dinara, ali te sto je bilo pakovanje od 40 i 32 komada su sve pokupovali....

Nije da patim, ali nije im fora....

Ne cenateka....oni su samo za 4 velika lanca, ali su ok, ima neki katalog.rs mislim gde imas akcijske cene u zadnjih 5 meseci...ali su mozda poceli da skidaju , ranije je bilo super, nadjes ranije akcije, pa vidis cene....

U to ime zivele decije novogodisnje cokoladice od 45g....nije 100 nije 90 nije 50 nego je 45g
Skoro sam kupio po finoj ceni euroblok od 100g, pise 100g, ali po velicini je 80g, mozda su deblje, mozda...nemam te mikro vage, nisam diler...kod mene najpreciznija vaga na 250g...
Imaš na povrću i voću da proveriš te lopove. Papir u koji motaju suvomesnato je 10 grama :mrgreen:

Itekako ima razlike na svemu ako se stedi moze da se priusti letovanje i vise,al posebno sto cu i goriva vise da potrosim da kupim gde je jeftinije,na cosku u prcvarnici samo domaci hleb kupujem,sve ostalo duplo skuplje i kao da sam usao u birtiju iz 80ih,ako tako krenes ma sitno je to neces se cimas onda je to ko na dedinju da zivis

Back