kako kažu svekrve

ono, mame sve gramatički ispravno kažu, a svekrve veze s mozgom nemanju :rotf:
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
žmeske, za koga ste se udale aupič?!:rotf:

:lol:

Starije žene sa sela zaista greše i danas. Ali, neke su i tašte, nisu sve svekrve :lol:

Moja bivša svekrva je izuzetna žena. Nedavno smo se čule i šalila se na svoj račun ali mi je baš nešto bilo i žao. Ona je imala nekoliko spontanih pre sina. I kaže mi:"Zanaš koliko sam molila Boga da dobijem dete. Samo mu nisam rekla kakvo." :lol:

Moja baba je govorila tepik. I onda je mi napadnemo baba nije tepik, nego h tepih. Aaa h tepik, dobro:lol:
Al njoj srpski nije maternji jezik bio, sasvim je dobro pricala ako se to uzme u obzir.
A kod druge babe kad dodju komsije i onda krene prica kako su sinok klali piliki

A gde si ti? Negde oko Zrenjanina?
Iz samog ZR. A za plek se moze cuti i van srednjeg Banata, tako govore i u severnom delu Banata. Imam jednog kafanskog drugara, stariji covek, domacin iz jednog od lalinskih naselja u gradu, on se stalno hvali kako susi kajsije, turi ih u plek, pa u rernu. :))) A i jedna meni izuzetno draga osoba, prijateljica sa foruma, u razmeni recepata je koristila i izraz plek podmazan mascom, tipicno za Sose. :D

Iz samog ZR. A za plek se moze cuti i van srednjeg Banata, tako govore i u severnom delu Banata. Imam jednog kafanskog drugara, stariji covek, domacin iz jednog od lalinskih naselja u gradu, on se stalno hvali kako susi kajsije, turi ih u plek, pa u rernu. :))) A i jedna meni izuzetno draga osoba, prijateljica sa foruma, u razmeni recepata je koristila i izraz plek podmazan mascom, tipicno za Sose. :D

PleK govore i u Sremu stariji ljudi. I Namastir.

ono, mame sve gramatički ispravno kažu, a svekrve veze s mozgom nemanju :rotf:
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
žmeske, za koga ste se udale aupič?!:rotf:

odlicno pitanje

svekrva nema tih problema
nema ni moja mater
ona ima drugu vrstu nedoumica
npr ona koala sto se hrani bambusom...mama, to je panda
i tako
mada, ni zmu nije nista bolji
po pitanju biljnih i zivotinjskih vrsta
i pokojna baba kojoj su zaba i kornjaca bile magicno