Kako je Vucic, vlast, SNS izgubila vezu sa omladinom u Srbiji?

IMG_1953.png
"Јесте, јесте, тако је јесте. Баш сам то видео сад у Немачкој кад сам тражио ове ваше осигураче."
Не, ми видимо корупцију, непотизам, бахатост, пљачку, црнокапуљаше, тоталитаризам, рушење уставног поретка, на челу са твојим "ослободиоцем" Косова и "заштитником" срБства непомеником из Ч.
Samo u srbiji je KORUPCIJA?
Ursula uplati 70 milijardi € fajzeru I u EU nista . EU je nasa zvezda vodilja koja nam postavlja pravila i optuzuje za mito, korupciju Zivim ceo svoj zivot na zapadu i nemoj meni da govoris o njihovom postenju
O kojoj ti demokratiji govoris, gde je to
vidis, koja zemlja nema diktaturu na vlasti?
Po Amsterdamu gaze konjima i psima po demonstrantima, policija puca po detetu, a vi blokirate celu srbiju, fakultete i nikom nista.
Potrazi danski dokumentarac o razgovorima o kosovu, pa se uveri ko je to IZDAO i potpisao predaju kosova, ko je izbacio kosovsko pitanje iz UN
Ja iz prve ruke znam da je Putin rekao vucicu :
Ovog momenta vam ne mogu pomoci, ali kad zavrsimo u ukrajini, a zavrsicemo, tada
dolazimo da resimo i srbsko pitanje
Gledaj samo po sebi, siptar postavi bljuvotinu o vucicu, hortijevac i hrvati sa drugosrbijancima sa odmah uhvate u kolo , odmah nadju zajednickog neprijatelja.
Zapitas li se ponekad sa kim se ti slazes ?
Razmisli ko i Zasto ga napada
Veruj da ja znam mnogo vise o vucicu, nego vi svi zajedno .

Kako je AV povezan sa ovim? Nit' su Rusi blizu pobedi, zaglibili su i strateški su poraženi, niti postoji bilo kakav pritisak na AV.

Ovo iz rubrike Informera verovali ili ne? Čovek koji je dao litijum navodno ne ispunjava sve.

Tek je jadno ako ovaj ostane. S njim na vlasti niko ne želi da ostane u Srbiji i san za 80% omladine je da pobegnu iz ovakve Srbije.
Lupas, ni jedan tvoj argument nije za diskusiju

Samo u srbiji je KORUPCIJA?
Ursula uplati 70 milijardi € fajzeru I u EU nista . EU je nasa zvezda vodilja koja nam postavlja pravila i optuzuje za mito, korupciju Zivim ceo svoj zivot na zapadu i nemoj meni da govoris o njihovom postenju
O kojoj ti demokratiji govoris, gde je to
vidis, koja zemlja nema diktaturu na vlasti?
Po Amsterdamu gaze konjima i psima po demonstrantima, policija puca po detetu, a vi blokirate celu srbiju, fakultete i nikom nista.
Potrazi danski dokumentarac o razgovorima o kosovu, pa se uveri ko je to IZDAO i potpisao predaju kosova, ko je izbacio kosovsko pitanje iz UN
Ja iz prve ruke znam da je Putin rekao vucicu :
Ovog momenta vam ne mogu pomoci, ali kad zavrsimo u ukrajini, a zavrsicemo, tada
dolazimo da resimo i srbsko pitanje
Gledaj samo po sebi, siptar postavi bljuvotinu o vucicu, hortijevac i hrvati sa drugosrbijancima sa odmah uhvate u kolo , odmah nadju zajednickog neprijatelja.
Zapitas li se ponekad sa kim se ti slazes ?
Razmisli ko i Zasto ga napada
Veruj da ja znam mnogo vise o vucicu, nego vi svi zajedno .
Заболи ме за Урсулу и Амстердам. Заболи ме и за твоје знање о непоменику.

Заболи ме за Урсулу и Амстердам. Заболи ме и за твоје знање о непоменику.
Glavno je da si na isto talasnoj duzini sa de sistijem, sizifom, siptarima i autonomasima, da nisi ti gazio i povracao po zastavi
Za to te nista ne zabole?

Kako god,nesto im se kod Vucica ne dopada cim su tako masovno ustali,rizikujuci svoju egzistenciju. Kad su poceli da ih biju i gaze kolima,pala je odluka. Sad izgleda da nema nazad. Ako izgube mogu da se sele iz Srbije. To je ono sto me plasi.
Neko ce se seli
Ili rusifili ili natovci
Za jedne i druge nece biti mesta u srbiji

Ovi tvoji nisu ni za qurac. Tako da nece da bude losije. Sa ovim cenama i porezima,mogu lako da vode drzavu,plus nece da kradu pa ce biti i viska para.
Nista tu nije moje
Tako ste govorili i za milosevica, bice bolje, samo da on ode
Skoro da ste unistili drzavu posle toga VASEG BICE BOLJE
Vucic vam sigurno nece napraviti istu gresku, dzabe vam zute patke, zvizdaljke, buka i halabuka. Popusili ste
iza AV stoji Putin

Nista tu nije moje
Tako ste govorili i za milosevica, bice bolje, samo da on ode
Skoro da ste unistili drzavu posle toga VASEG BICE BOLJE
Vucic vam sigurno nece napraviti istu gresku, dzabe vam zute patke, zvizdaljke, buka i halabuka. Popusili ste
iza AV stoji Putin
Posle Miloševića je bilo bolje

Za sve, osim za komunističko-Julovska lopovsko kriminalna gomna
I za vojsku, bankarski sistem, unistene firme? Izbacili ste milione ljudi na ulice sa pogrdnim nazivom za ljude
GUBITNICI TRANZICIJE
ne lupetaj molim te
Vece zlo nije moglo strefiti srbiju od olosa posle milosevica
Pre ste imali ovo komunisticko julovsko
Sada imate krezavce, penzionere, napadate SPC

I za vojsku, bankarski sistem, unistene firme? Izbacili ste milione ljudi na ulice sa pogrdnim nazivom za ljude
GUBITNICI TRANZICIJE
ne lupetaj molim te
Vece zlo nije moglo strefiti srbiju od olosa posle milosevica
Pre ste imali ovo komunisticko julovsko
Sada imate krezavce, penzionere, napadate SPC
Koje uništene firme? One koje su imale na računu -500.000 evra? Sloba je razjebao sve i onda se to ugasilo. Komunizam je umro druže. Samoupravljanje je laž. Moraš da posluješ na tržištu sa profitom. Jedva vam je to objašnjeno, ali niste shvatili. Očekivali ste džavaduradi nešto :lol:
Pajseri

Koje uništene firme? One koje su imale na računu -500.000 evra? Sloba je razjebao sve i onda se to ugasilo. Komunizam je umro druže. Samoupravljanje je laž. Moraš da posluješ na tržištu sa profitom. Jedva vam je to objašnjeno, ali niste shvatili. Očekivali ste džavaduradi nešto :lol:
Pajseri
Kupis firmu za marku i prodas za 4 milijarde
Unistenu firmu
Pusti se tih glupih fraza i komunizma

Back