Samo u srbiji je KORUPCIJA?"Јесте, јесте, тако је јесте. Баш сам то видео сад у Немачкој кад сам тражио ове ваше осигураче."![]()
Не, ми видимо корупцију, непотизам, бахатост, пљачку, црнокапуљаше, тоталитаризам, рушење уставног поретка, на челу са твојим "ослободиоцем" Косова и "заштитником" срБства непомеником из Ч.
Ursula uplati 70 milijardi € fajzeru I u EU nista . EU je nasa zvezda vodilja koja nam postavlja pravila i optuzuje za mito, korupciju Zivim ceo svoj zivot na zapadu i nemoj meni da govoris o njihovom postenju
O kojoj ti demokratiji govoris, gde je to
vidis, koja zemlja nema diktaturu na vlasti?
Po Amsterdamu gaze konjima i psima po demonstrantima, policija puca po detetu, a vi blokirate celu srbiju, fakultete i nikom nista.
Potrazi danski dokumentarac o razgovorima o kosovu, pa se uveri ko je to IZDAO i potpisao predaju kosova, ko je izbacio kosovsko pitanje iz UN
Ja iz prve ruke znam da je Putin rekao vucicu :
Ovog momenta vam ne mogu pomoci, ali kad zavrsimo u ukrajini, a zavrsicemo, tada
dolazimo da resimo i srbsko pitanje
Gledaj samo po sebi, siptar postavi bljuvotinu o vucicu, hortijevac i hrvati sa drugosrbijancima sa odmah uhvate u kolo , odmah nadju zajednickog neprijatelja.
Zapitas li se ponekad sa kim se ti slazes ?
Razmisli ko i Zasto ga napada
Veruj da ja znam mnogo vise o vucicu, nego vi svi zajedno .