Kako je Vucic, vlast, SNS izgubila vezu sa omladinom u Srbiji?

Nesto se desilo ili bolje reci nije doslo do interakcije izmedju mladih u Srbiji i ovog rezima. Da li su zapostavljeni?razocarani,marginizovani? Tek mladi ovu vlast ne dozivljavaju kao svoju.

Ne postoji vlast na svetu koju pubertetlije i postpubertetlije vole.
Sad ti koristiš tu činjenicu da uputiš još jedan gumeni metak u Srbiju.

Mi zreli ljudi
ne bi trebalo da gledamo vladajuću partiju kroz prizmu ljubavi.

Od njih očekujem:
1. Mir
2. Zaposlenost
3. Stabilan dinar

Sve drugo očekujem od nas samih, od građana Srbije.

Ovo je klasicna fora sa postavljanjem pitanja koje uopste nije pitanja nego tvrdnja. Kao kad bih ja tebe pitao, zasto si ukrao pare iz firme. To nije pitanje vec moja tvrdnja da si lopov.

Koji je dokaz da su mladi protiv ovog rezima? U BG 90.000 studenata a na protestima velika manjina.
To je stari trik, da se jedan manji deo celine predstavi kao cela celina, kao svi.
Prilicno ofucano.
Jel razgovaras sa komsijama? Jel vidis sta se desava? Video si ovaj mars do N.Sada,kako si ih docekali kao oslobodioce 1914. Kakva je to tvrdnja? Sta je tu pogresno? Ne razumem ni ja kako je doslo do ovoga ali doslo je.

Jel razgovaras sa komsijama? Jel vidis sta se desava? Video si ovaj mars do N.Sada,kako si ih docekali kao oslobodioce 1914. Kakva je to tvrdnja? Sta je tu pogresno? Ne razumem ni ja kako je doslo do ovoga ali doslo je.
Razgovaram sa komsijama, jedan deo za ove, drugi za one. A u Srbiji vecina za AV. Ta tiha vecina koju ne vidis na ulicama. Oni koji Idu da glasaju i to je to. To sto opozicija seta, blokira, pravi buku, sto je vidljiva, stvara opticku varku da je njih vise. Nije.

Poslednja izmena:
Jednostavno,sa matorima mozes da manipulises,a sa mladima ne.Oni misle svojom glavom,pa i bili clanovi SNS-a.
Tužna istina je da gomila starijih penzionera imaju IQ ispod 80. Jel još neko bio šokiran saznanjem da je prosečan IQ u Srbiji 89, znači da oni koji pričaju da bi zaklali sina i ćerku za predsednika su na granici uračunljivosti. Tek mlađe generacije u Srbiji imaju IQ uporediv sa razvijenim zemljama.

Па шта ради тај "Илија Чворовић", како је допустио да нам агенти вршљају по Србији и заводе омладину? Слабо ви пријављујете УДБИ, зато смо и догурали до "обојене револуције" у којој се захтева само да институције раде свој посао. :hahaha:
Ево ти преЦедника вечерас у 21:00 на РТС-у. Прави тренутак да добијете смернице око даљег рада.
Ti i tebi slicni , izgleda da ne vidite ociglednu situaciju
Sto su rusi blizi pobedi, to je veci pritisak na AV. Zapad hoce da zavrsi srbiju i kosovo, ali im ne ide. Moraju skloniti AV, jer im on ne ispunjava ono ste zele

Jadno srbstvo ako ovi pobede AV

Ti i tebi slicni , izgleda da ne vidite ociglednu situaciju
Sto su rusi blizi pobedi, to je veci pritisak na AV. Zapad hoce da zavrsi srbiju i kosovo, ali im ne ide. Moraju skloniti AV, jer im on ne ispunjava ono ste zele

Jadno srbstvo ako ovi pobede AV
Da Amerika hoće srušiti AV odradili bi to jednim pozivom.

Back