- Poruka
- 27.453
Nikad nisu ni imali vezu sa omladinom van svojih mladih oportunista tj. mladih lidera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim bunike. Možda grešim, ali čini mi se da je tajj Frljić režirao predstavu posvećenu Aleksandri Zec i položaju Srba u Hrvatskoj. Mnogi veruju da je učinio više za njih od Slobe, Šešelja i Vučića zajedno.
Volim bunike. Možda grešim, ali čini mi se da je tajj Frljić režirao predstavu posvećenu Aleksandri Zec i položaju Srba u Hrvatskoj. Mnogi veruju da je učinio više za njih od Slobe, Šešelja i Vučića zajedno.
Ovo je omladina koja ne voli sendviče nego pljeske.Nesto se desilo ili bolje reci nije doslo do interakcije izmedju mladih u Srbiji i ovog rezima. Da li su zapostavljeni?razocarani,marginizovani? Tek mladi ovu vlast ne dozivljavaju kao svoju.
Video sam i zgrozio se. Sad svi protestvuju i oni koji su normalni i teški loodaci. Ne znaš ko je ko.Ovo sa zastavom tek sad videh. Teski bolesnici.![]()
Nesto se desilo ili bolje reci nije doslo do interakcije izmedju mladih u Srbiji i ovog rezima. Da li su zapostavljeni?razocarani,marginizovani? Tek mladi ovu vlast ne dozivljavaju kao svoju.
Jel razgovaras sa komsijama? Jel vidis sta se desava? Video si ovaj mars do N.Sada,kako si ih docekali kao oslobodioce 1914. Kakva je to tvrdnja? Sta je tu pogresno? Ne razumem ni ja kako je doslo do ovoga ali doslo je.Ovo je klasicna fora sa postavljanjem pitanja koje uopste nije pitanja nego tvrdnja. Kao kad bih ja tebe pitao, zasto si ukrao pare iz firme. To nije pitanje vec moja tvrdnja da si lopov.
Koji je dokaz da su mladi protiv ovog rezima? U BG 90.000 studenata a na protestima velika manjina.
To je stari trik, da se jedan manji deo celine predstavi kao cela celina, kao svi.
Prilicno ofucano.
Razgovaram sa komsijama, jedan deo za ove, drugi za one. A u Srbiji vecina za AV. Ta tiha vecina koju ne vidis na ulicama. Oni koji Idu da glasaju i to je to. To sto opozicija seta, blokira, pravi buku, sto je vidljiva, stvara opticku varku da je njih vise. Nije.Jel razgovaras sa komsijama? Jel vidis sta se desava? Video si ovaj mars do N.Sada,kako si ih docekali kao oslobodioce 1914. Kakva je to tvrdnja? Sta je tu pogresno? Ne razumem ni ja kako je doslo do ovoga ali doslo je.
Е па ти баш много тражиш.Pa što ne povraćaju po hrvatskoj zastavi?
Šta ti smeta u Kijevu 2014? Iza zabrinutosti pro-Rusa se zapravo krije duboka ljubomora prema Ukrajincima, Hrvatima itd. jer su oni sve ono što vi niste uspeli.видели смо журке , алкохол , наркотике на протестима ..све као у Кијеву 2014 године .
Tužna istina je da gomila starijih penzionera imaju IQ ispod 80. Jel još neko bio šokiran saznanjem da je prosečan IQ u Srbiji 89, znači da oni koji pričaju da bi zaklali sina i ćerku za predsednika su na granici uračunljivosti. Tek mlađe generacije u Srbiji imaju IQ uporediv sa razvijenim zemljama.Jednostavno,sa matorima mozes da manipulises,a sa mladima ne.Oni misle svojom glavom,pa i bili clanovi SNS-a.
Šta drobi, baš me zanima.Evo hulja se svadja sam sa sobom na RTS
Šta drobi, baš me zanima.
da je za razgovore , ne moraju sa njim da razgovaraju...Šta drobi, baš me zanima.
Ti i tebi slicni , izgleda da ne vidite ociglednu situacijuПа шта ради тај "Илија Чворовић", како је допустио да нам агенти вршљају по Србији и заводе омладину? Слабо ви пријављујете УДБИ, зато смо и догурали до "обојене револуције" у којој се захтева само да институције раде свој посао.
Ево ти преЦедника вечерас у 21:00 на РТС-у. Прави тренутак да добијете смернице око даљег рада.
Da Amerika hoće srušiti AV odradili bi to jednim pozivom.Ti i tebi slicni , izgleda da ne vidite ociglednu situaciju
Sto su rusi blizi pobedi, to je veci pritisak na AV. Zapad hoce da zavrsi srbiju i kosovo, ali im ne ide. Moraju skloniti AV, jer im on ne ispunjava ono ste zele
Jadno srbstvo ako ovi pobede AV
Sto ne sruse Dodika?Da Amerika hoće srušiti AV odradili bi to jednim pozivom.
Zato što im nije u interesu. Dodik ne radi ništa sem što krade i ojađuje naš narod u Srpskoj.Sto ne sruse Dodika?
Nije Amerika vise ono sto vi zamisljate
Putin cuva obojicu
Blago tebi, ako si Srbin iz RS kada tako zamisljasZato što im nije u interesu. Dodik ne radi ništa sem što krade i ojađuje naš narod u Srpskoj.