Kako je Topalko postao neprijatelj države

Kako je Topalko postao neprijatelj države: "I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama..."​


Pevač narodne muzike Milan Topalović Topalko je zbog nekoliko izjava na društvenim mrežama stranice žute štampe i zabavne emisije zamenio političkom rubrikom.
Pogledajte prilog 1509084

Tako je subotu jutro započeo u Šarenici, a nedelju veče završio u nazivu opozicione izborne liste za Beograd, i to ne svojom voljom, piše N1.
Sve je počelo u subotu ujutro, kada je Topalko trebalo da nastupi u emisiji "Šarenica" na RTS. Pevač je stigao, spremio se i... ništa. Javni servis je imao važnije stvari za emitovanje - konferenciju za medije predsednika Aleksandra Vučića.
Iznervirani Topalko počeo je da ostavlja stori za storijem.

"Jednom u godini dođem u emisiju Šarenica na RTS da otpevam par svojih pesama", objavio je pevač.
Tu se nije zaustavio, a iz storija u stori njegova frustracija je rasla.

"I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama... i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže... što sam čuo jedno 23453244323 puta... nije moglo da se sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lepa...", nastavio je Topalko.
I kao da to nije dosta, za kraj je poručio predsedniku da mu otvore poseban kanal, pa da ga gleda ko hoće po ceo dan, a ostale da više ne uznemirava psihički.
"Molim Vas... neka mu neko kaže da otvori svoj kanal... pa ko voli i hoće da ga gleda neka gleda... i tako spasi nas ostale koje čovek svojom pojavom psihički maltretira i uzima naše vreme... Bože gospode, spasi", zaključio je pevač.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...e-covek-koji-je-247-na-svim-televizijama.html

Na linku imate ostatak teksta. Kao što mnogi od vas znaju lično nisam obožavalac narodne muzike, a od konkretnog Topalka ne mogu da se setim nijedne pesme. Međutim svejedno bih radije slušao njega da peva nego Vučića da priča.
Ovo stvarno nije u redu.
ху да фак ис топалко?
 
Tebi niko nije dobar.
Aj napisi koja ti je javna licnost valjana :think:
-pvcgn9.jpg


;)
 
Da nije smesan bio bi zalostan
Нестор је Легенда! Али ипак моме срцу најближи:

vga2a5.jpg


Политички и идеолошки сам се форматирао учешћем и активизмом у његовој партији. То је мој лидер увек и све што сам му замерао опростио сам због његове лавовске борбе у хашком казамату!
 
Topalka malo iziritirao Vučić pa je prešao u Islam i prihvatio Bošnjaštvo. mene samo zanima zašto ga brani secikesa koji je **** po njegovoj muzici.
Odakle ti to da je presao u islam ?
Lupas.....

Политички и идеолошки сам се форматирао учешћем и активизмом у његовој партији.
Bas si se usrecio :hahaha1:
 

Back
Top