Zajedno smo vec 6 godina, a kako je pocelo niko nam ne bi dao fore ni 6 dana. Naime to je bilo u drugom polugodistu osmog razreda i tad smo bili u skoli opsednuti nekim gatalicama u kojima se ispise 10 muskih i 10 zenskih imena pa se kao spajaju u parove i onda neko daje pluseve i minuseve da li je neko dobar par ili nije, pa se onda prebrojavaju ti plusevi i minusevi.
Tako nekako ispadosmo ja i on par i svi rekose "minus", on je kao bio frajer u gradu (na toj listi su se nalazili samo nasi imaginarni frajeri), a ja se nisam ni poljubila ni sa kim i bila zesca klinka.On je stariji od mene. Ja sam jedina rekla "plus" i pocela stalno da razmisaljam o njemu,a do tada ga nisam znala licno.Ispostavilo se da je on rodjak mojoj drugarici i ona nas je kao slucajno upoznala, onda smo se sve cesce "slucajno" sretali......i onda je on na moje opste zaprepascenje poceo mene da muva.
Ja sam zesce odlepila, ali sam bila opasna kao klinka pa sam se folirala(sad ne bih umela tako). Jednom smo ne znam ni ja kako ostali sami i on me je poljubio, ja sam kao bila zaprepascena i rekla da moram da razmislim.Nisam spavala celu noc, posle dva dana ga pozvala i..... ostalo je istorija. nase muvanje je trajalo par meseci,
Sad mi je bas smesno kad se setim sta smo sve ja i drugarica radile da bismo se nas dvoje sreli, pratile ga, sprijateljile se sa njegovim drugom, kad se setim koliko mi je bilo neprijatno kad mi se prvi put obratio. Prvi put sam pobegla sa casa da bih gledala turnir na kom je on igrao, pa vodila zapisnik na utakmici da bih ga videla posto smo oboje trenirali kosarku. Bas smo bili smesni. Ja pogotovo, bila sam kao neko izgubljeno gusce.