Како је сукоб на аеродрому Манчестера довео до беса на улицама

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Како је свађа на аеродрому Манчестер довела до беса на улицама Насиље, протести и хапшења уследили су након хаоса снимљеног на камери у Терминалу 2. У среду поподне је дошло до туче на аеродрому у Манчестеру, Енглеска. Полицајци који су интервенисали такође су нападнути и нису се суздржавали да зауставе насилнике. Тројица полицајаца су повређена, од којих је једна полицајка сломила нос. Сви су били збринути у болници. Полиција је одговорила употребом силе против изгредника, што је довело до дивљања на улицама Манчестера:
TELEMMGLPICT000386790082_17219767223550_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQf0Rf_Wk3V23H2268P_XkPxc.jpeg

TELEMMGLPICT000386794009_17219767669130_trans_NvBQzQNjv4BqA7N2CxnJWnYI3tCbVBgu9T0aesusvN1TE7a0ddd_esI.jpeg

TELEMMGLPICT000386759600_17219389864450_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQf0Rf_Wk3V23H2268P_XkPxc.jpeg

https://www.telegraph.co.uk/news/2024/07/25/manchester-airport-fracas-armed-police-passengers/
Наравно углавном муслимани подржали протесте и дивљање, урлање да су Енглези расисти и да се спречи расизам. Ја не жалим Енглезе напротив, али је интересантно видети како су муслимани добро организовани и не дају да полиција врати силом на њихове, баш их брига што су њихови напали полицајце и разбили нос полицајки. Шта сматрате о овоме?

Снимак кад Енглески полицајац шутира у главу Пакистанца који лежи и скаче му на главу, Пакистанац који лежи је један од нападача на Енглеске полицајце и разбио нос Енглеској полицајки:

Како је свађа на аеродрому Манчестер довела до беса на улицама Насиље, протести и хапшења уследили су након хаоса снимљеног на камери у Терминалу 2. У среду поподне је дошло до туче на аеродрому у Манчестеру, Енглеска. Полицајци који су интервенисали такође су нападнути и нису се суздржавали да зауставе насилнике. Тројица полицајаца су повређена, од којих је једна полицајка сломила нос. Сви су били збринути у болници. Полиција је одговорила употребом силе против изгредника, што је довело до дивљања на улицама Манчестера:
TELEMMGLPICT000386790082_17219767223550_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQf0Rf_Wk3V23H2268P_XkPxc.jpeg

TELEMMGLPICT000386794009_17219767669130_trans_NvBQzQNjv4BqA7N2CxnJWnYI3tCbVBgu9T0aesusvN1TE7a0ddd_esI.jpeg

TELEMMGLPICT000386759600_17219389864450_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQf0Rf_Wk3V23H2268P_XkPxc.jpeg

https://www.telegraph.co.uk/news/2024/07/25/manchester-airport-fracas-armed-police-passengers/
Наравно углавном муслимани подржали протесте и дивљање, урлање да су Енглези расисти и да се спречи расизам. Ја не жалим Енглезе напротив, али је интересантно видети како су муслимани добро организовани и не дају да полиција врати силом на њихове, баш их брига што су њихови напали полицајце и разбили нос полицајки. Шта сматрате о овоме?
sta smatram, Englezi treba da ih izlome i da proteraju bagru.

Али они подржавају Шиптарске и остале муслиманске терористе на Балкану, такођер подржавају усташе. И сад ја треба њих да жалим, мало сутра. Да су се понели као људи према Србима па да им дам срдачну подршку, овако нема шансе.

Али они подржавају Шиптарске и потуричке терористе, такођер подржавају усташе. И сад ја треба њих да жалим, мало сутра.
Ma to me ne zanima, pricam kako bi policija trebala generalno da reaguje bez obzira koja zemlja je u pitanju.

Kasno je za to, neke zemlje su prošle kritičnu tačku vezano za priliv migranata i tu se više ništa ne može uraditi

- Švedska i Belgija su najugroženije, davno su prešli tačku bez povratka
- zatim UK, Francuska, Holandija, Danska ... oni su tu, na kritičnom nivou a pošto neće uraditi ništa ulaze i oni u zonu bez povratka
- Nemačka, Italija, Španija, Portugal pristižu ove prethodno nabrojane

Na drugoj strani Poljska i Mađarska nemaju te probleme

Stvar je izbora, biraš svoju sudbinu

Kasno je za to, neke zemlje su prošle kritičnu tačku vezano za priliv migranata i tu se više ništa ne može uraditi

- Švedska i Belgija su najugroženije, davno su prešli tačku bez povratka
- zatim UK, Francuska, Holandija, Danska ... oni su tu, na kritičnom nivou a pošto neće uraditi ništa ulaze i oni u zonu bez povratka
- Nemačka, Italija, Španija, Portugal pristižu ove prethodno nabrojane

Na drugoj strani Poljska i Mađarska nemaju te probleme

Stvar je izbora, biraš svoju sudbinu
Sve se može kad se hoće ....

Niti se hoće, niti se može

Uostalom pogledaj te u Mančesteru koji su na ulicama, oni znaju da im niko ništa ne može, zato se tako i ponašaju

Ulice su njihove, grad je njihov, uskoro i čitava zemlja.
Ja samo čekam kad će ih engleske paravojne formacije krenu tamaniti dronovima,a vlada pod pritiskom naroda ukine im i vodu i hranu,

Gaza sada će im izgledati kao raj.

Ja samo čekam kad će ih engleske paravojne formacije krenu tamaniti dronovima,a vlada pod pritiskom naroda ukine im i vodu i hranu,

Gaza sada će im izgledati kao raj.

Kako to zamišljaš, jedino kao građanski rat

Oni su uzeli vlast i okupirali gradove, ništa se tu više ne može uraditi

Dobro su organizovani i vrlo militantni, još im samo oružje fali (pitanje je da li im fali)

Ovo je namerno i planski urađeno, okupacija pod plaštom multikulturalnosti.

Pogledaj samo Švedsku, ono je tuga šta su uradili sa možda i najlepšom i najprogresivnijom zemljom Evrope.

Ako će da sedimo krivo, a zborimo pravo - ne znam šta da kažem
Nit sam Englez nit musliman
U oba slučaju hvala Bogu

Kako to zamišljaš, jedino kao građanski rat

Oni su uzeli vlast i okupirali gradove, ništa se tu više ne može uraditi

Dobro su organizovani i vrlo militantni, još im samo oružje fali (pitanje je da li im fali)

Ovo je namerno i planski urađeno, okupacija pod plaštom multikulturalnosti.

Pogledaj samo Švedsku, ono je tuga šta su uradili sa možda i najlepšom i najprogresivnijom zemljom Evrope.
Oni su zabetonirani u četvrtima i nemaju šanse ako se države okrene protiv njih, ili paravojne formacije Engleza (ili bilo kog domaćeg naroda).

Čini se da živiš u iluziji vječne pasivnosti zapadnjaka i sl.

Budućnost zapada je mega-Izrael, pa ond apomisli što će ostati od tih zelenih.

Снимак кад Енглески полицајац шутира у главу Пакистанца који лежи и скаче му на главу, Пакистанац који лежи је један од нападача на Енглеске полицајце и разбио нос Енглеској полицајки:

Zanimljivo je pogledati i detalje pre nego što je ovaj pao kao pokošen

čisto da vidimo šta je izazvalo reakciju policije

https://x.com/EuropeInvasionn/status/1817248090950177176

Back