Kako je reagovao doticni politicar?

Kako je Canak reagovao?

• Kao idiot

• Lose

• Dobro

• Izuzetno

• Nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U totalno idiotskoj situaciji koju je smislila ekipa sa Pinka, Nenad Canak je reagovao kako je reagovao. Da li je to dobro ili lose, pitam ja vas.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/208087/Canak-slomio-prst-na-snimanju-skrivene-kamere

Sta bi ste vi uradili u toj situaciji?
b

Чанак је знао да је скривена камера! То његово понашање је било вештачко тако да се ореакцији може причати као о лоше осмишљеном и режираном глуматању!
Да је бомба била права Чанак би се усро у гаће и цвилео ка пацов!

b

Чанак је знао да је скривена камера! То његово понашање је било вештачко тако да се ореакцији може причати као о лоше осмишљеном и режираном глуматању!
Да је бомба била права Чанак би се усро у гаће и цвилео ка пацов!

A ko to kaze da je znao? Ti? Sto se mene tice, zao mi je sto sam bio u prilici da to gledam, sramota sta se sve pusta na TV. Ali sama reakcija je dobra...

U totalno idiotskoj situaciji koju je smislila ekipa sa Pinka, Nenad Canak je reagovao kako je reagovao. Da li je to dobro ili lose, pitam ja vas.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/208087/Canak-slomio-prst-na-snimanju-skrivene-kamere

Sta bi ste vi uradili u toj situaciji?

Sad zamilsi situaciju da je neko od nas sedeo u toj kafani.

Sediš ti tako, preko puta Čanak sa nekom ribom, i onda neka druga žena se posvadja i izvuče bombu iz tašne.

Ti imaš pištolj sa urednom dozvolom. Kada vidiš da je žena uzela bombu - učiniš jedinu moguću stvar-
Potegneš svoj pištolj, naciljaš joj u glavu i povučeš obarač - ubivši je na mestu!

Za one koji ne znaju- to je standardna i jedina moguća procedura kada neka osoba izvuče bombu- da bi spasao živote nedužnih ljudi moraš da u ternutku odreaguješ tako što ćeš sa stoprocentnom sigurnošću zaustaviti tu osobu u nameri da aktivira bombu- a to se može uraditi samo metkom u glavu.

I za to nikada ne bi odgovarao, šta više dobio bi od patrole policije pohvalu.

A nevina žena - glumica bi ležala sa pola glave na zidu!
I ko bi bio kriv za njenu smrt!?

Sad zamilsi situaciju da je neko od nas sedeo u toj kafani.

Sediš ti tako, preko puta Čanak sa nekom ribom, i onda neka druga žena se posvadja i izvuče bombu iz tašne.

Ti imaš pištolj sa urednom dozvolom. Kada vidiš da je žena uzela bombu - učiniš jedinu moguću stvar-
Potegneš svoj pištolj, naciljaš joj u glavu i povučeš obarač - ubivši je na mestu!

Za one koji ne znaju- to je standardna i jedina moguća procedura kada neka osoba izvuče bombu- da bi spasao živote nedužnih ljudi moraš da u ternutku odreaguješ tako što ćeš sa stoprocentnom sigurnošću zaustaviti tu osobu u nameri da aktivira bombu- a to se može uraditi samo metkom u glavu.

I za to nikada ne bi odgovarao, šta više dobio bi od patrole policije pohvalu.

A nevina žena - glumica bi ležala sa pola glave na zidu!
I ko bi bio kriv za njenu smrt!?

Da ti kazem jednu stvar. Tu ima mnogo propusta, pogotovo organizacionih. U kafanu se ne ulazi s oruzjem, te je propust obezbedjenja i sl... No, da me mlatimo praznu slamu, neko bi morao da odgovara za ovo ugrozavanje bezbednosti.

S druge strane, procedura je jasna, ali se u toj situaciji ne puca u glavu, vec se pregovara, jer je osigurac izvucen, i desava se u zatvorenom prostoru. Prvo joj se steze saka i lomi ruka i oduzima bomba. Puca se na otvorenom, kad je bombas daleko od ljudi. Tragicno je sto se ovo radi javno i deca to gledaju. Mislimo li na svoju decu kad pustimo ova goMna da emituju ovo na javnim frekvencijama?

Poslednja izmena:
Da ti kazem jednu stvar. Tu ima mnogo propusta, pogotovo organizacionih. U kafanu se ne ulazi s oruzjem, te je propust obezbedjenja i sl... No, da me mlatimo praznu slamu, neko bi morao da odgovara za ovo ugrozavanje bezbednosti.

S druge strane, procedura je jasna, ali se u toj situaciji ne puca u glavu, vec se pregovara, jer je osigurac izvucen.

Rekao sam kada osoba izvuče bombu - ti ni ne treba da čekaš da izvuče osigurač već pucaš odmah- zna se.

Pink je imao gafcinu sa novogodisnjom skrivenom kamerom 2007 ali to nikad nije objavljeno niti prikazano a bilo je do bola.
U Adidas butiku u Knez Mihajlovoj pokusali su da zeznu mog prijatelja na foru da ga pretresaju jer satro svira ono cudo na izlazu kao nesto je marnuo i mora da skine sve sa sebe.prodavacica panici i naziva ga lopovom,Tu se odmah nasao i policajac ( Pera lozac) trazi da skine sve sa sebe tu pred svima dakle pretres do gole koze . Ortak ga prepoznao i shvatio je da je skrivena kamera u pitanju odvalio ga pesnicom u njusku i poceo da ga gazi .:) jao kad su poizletali ovi sto su sve namestili, cekaj skrivena je kamera u pitanju koci nemoj da ga tuces covece......Ortak se kao suzdrzao i rece mu "Izvini barte ....a Pera lozac dobio polupanu njokalicu......:) lezi nokautiran.

Rekao sam kada osoba izvuče bombu - ti ni ne treba da čekaš da izvuče osigurač već pucaš odmah- zna se.

Сале нам је мало крволочан ...

crazy-cat-1.jpg

А не зна ни како изгледа бомба (осим на слици)
а поготово шта се догађа кад се активира у затвореном простору ....

:roll::roll::roll:

Back