- Poruka
- 0
Iskreno nikad nisam bio pobornik teorija zavere ali je meni danas psihijatar predlozio brdo antidepresiva, blokatore i lekove protiv epilepsije. Sa moje strane delovalo je jako cudno, prolazile su nedelje da ne ulazim u kontakt sa alkoholom tako da mislim da u osnovi nisam alkoholicar. Imam meru, u zivotu sam se svega 3-put napio da ne znam za sebe, inace meni i drugu sa kojim najvise pijem je alkohol samo postao navika ali ne i nuznost jer vrlo cesto blejimo sober. Na papiru gde se nalaze lekovi koje trebam da uzmem pise: zloupotreba alkohola, ne alkoholizam sa druge strane. Meni je ovo izgledalo komicno ali posto imam panicnog roditelja koji je kao takav bio poznat medju svim mojim drugovima jednom prilikom mi je zabranio da radim kao konobar, jer bi se naime prvi dan odmah na sanku napio, hteo je da mi otkaze casove voznje, bije me i dan danas (18 godina), ima tendenciju da krivi moje drugove za moje (indirektno njegove) greske. Dosta tolko o blacenju, naime kolko sam iz reci psihojatra shvatio on je meni prepisao sve ove lekove samo jer sam 3 put dosao kuci da ne znam za sebe, znam mnoge uzorne devojke koje su po tom pitanju i gore od mene. Danas sam mu i predlozio da upotpunosti prestanem sa alkoholom jer u sustini necu da se trujem lekovima, sto je odbio. Mama je pristala i rekla je da ih nece kupiti Dal da se pridrzavam terapije? Slobodno pitajte za detalje, hteo sam smanjiti da vas nebi smorio.
Prepisani lekovi su
Eftil R
Sidata
Bensedin
Esperal
Prepisani lekovi su
Eftil R
Sidata
Bensedin
Esperal