analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.243
Meni nijeKoliko je vama taj Želimir kompleksa nagurao, vi se ne možete oporaviti jedno 50 godina![]()
Kao prvo ja nisam navijac ni Partizana ni Zvijezde to su Titoisticki klubovi
Kao drugo ja sam Srbin,Evropljanin,Hriscanin ne slijedim Globalisticke pojave a petokraka je Antievropski Ateisticko - Globalisticki simbol koju nose mnogi klubovi u Srbiji i Ex Yu
Kao trece Zoc je jedna Titoisticka debela sirovina i seljacina a potice iz kraja gdje su ljudi bili najodaniji Monarhiji ,on je dupevlakac Titoisticki ulizivao se ponizno svim Antisrbima i Antisrpskim narodima koji su takvo zlo ucinili njegovom narodu,a on stoji kao neki jad jadni bez imao dostojanstva i hvali Antisrbe nasi prijatelji,i on nije Srbin nego Titoista kojem je Jugoslavija Ateisticka sve ,i kao takav je meni licno odvratan i ljigav
Pod 3 On to sto je osvojio, osvojio je sve za strane klubove medju kojima je i Partizan koji nije Srpski klub niti je Zvijezda.On za Srbiju nikada nista nije osvojio zato je za Srbiju nebitan I za Srbe a da je u Atini legenda jeste.A Antisrbi neka ga slave do mile volje to me ne interesuje
Pod 4 Srbija Kraljevina bi u sportu bila mnogo uspjesnija nego Ex Yu jer bila bi veca,plus Kraljevski savez bi cijenio kvalitet a ne tatine sinove i veze,clan Kraljeve akademije ne moze biti svaka budala
On nikada nije htio da bude trener Srbije a da je pravi covjek kao pravi covjek iz Juga Srbije,trebao je da kaze da bi volio da jednog dana doceka da bude trener Kraljevine Srbije a ne Udbaske Antisrpske Republike,mada za pocetak se zove Srbija i to je nesto, lijepo jedino mu je sto je bio u Grckoj i tamo su ga cijenili jer je Srbin plus odlican trener iako on sebe smatra Ateistickim Jugoslovenom i Globalistom.Grci drze do tradicije iako i njima su globalisti makli Kraljevinu
Kada Srbija bude imala klub Fk Karadjordje ili Fk Krstas onda bih rado navijao ali onda tu ne bi bilo podjele vec bi bila bratska atmosfera,pa kada bilo ko igra Evropu svi navijaju za te nase Hriscanske i Srpske klubove koji svi imaju krunu u grbu kao sto ima Real Madrid jedan msm ljepota
Poslednja izmena: