Kako je oteran trener KK Partizan Željko Obradović?

Koliko je vama taj Želimir kompleksa nagurao, vi se ne možete oporaviti jedno 50 godina :lol:
Meni nije

Kao prvo ja nisam navijac ni Partizana ni Zvijezde to su Titoisticki klubovi

Kao drugo ja sam Srbin,Evropljanin,Hriscanin ne slijedim Globalisticke pojave a petokraka je Antievropski Ateisticko - Globalisticki simbol koju nose mnogi klubovi u Srbiji i Ex Yu

Kao trece Zoc je jedna Titoisticka debela sirovina i seljacina a potice iz kraja gdje su ljudi bili najodaniji Monarhiji ,on je dupevlakac Titoisticki ulizivao se ponizno svim Antisrbima i Antisrpskim narodima koji su takvo zlo ucinili njegovom narodu,a on stoji kao neki jad jadni bez imao dostojanstva i hvali Antisrbe nasi prijatelji,i on nije Srbin nego Titoista kojem je Jugoslavija Ateisticka sve ,i kao takav je meni licno odvratan i ljigav

Pod 3 On to sto je osvojio, osvojio je sve za strane klubove medju kojima je i Partizan koji nije Srpski klub niti je Zvijezda.On za Srbiju nikada nista nije osvojio zato je za Srbiju nebitan I za Srbe a da je u Atini legenda jeste.A Antisrbi neka ga slave do mile volje to me ne interesuje

Pod 4 Srbija Kraljevina bi u sportu bila mnogo uspjesnija nego Ex Yu jer bila bi veca,plus Kraljevski savez bi cijenio kvalitet a ne tatine sinove i veze,clan Kraljeve akademije ne moze biti svaka budala

On nikada nije htio da bude trener Srbije a da je pravi covjek kao pravi covjek iz Juga Srbije,trebao je da kaze da bi volio da jednog dana doceka da bude trener Kraljevine Srbije a ne Udbaske Antisrpske Republike,mada za pocetak se zove Srbija i to je nesto, lijepo jedino mu je sto je bio u Grckoj i tamo su ga cijenili jer je Srbin plus odlican trener iako on sebe smatra Ateistickim Jugoslovenom i Globalistom.Grci drze do tradicije iako i njima su globalisti makli Kraljevinu

Kada Srbija bude imala klub Fk Karadjordje ili Fk Krstas onda bih rado navijao ali onda tu ne bi bilo podjele vec bi bila bratska atmosfera,pa kada bilo ko igra Evropu svi navijaju za te nase Hriscanske i Srpske klubove koji svi imaju krunu u grbu kao sto ima Real Madrid jedan msm ljepota

Poslednja izmena:
АБА лига 23' и 25' после 8 година суше нису трофеји ? Нема везе што је тиме вратио Партизан испред звезде по броју трофеја тог тамичења ?
АБА лига је лига бивше Југославије, у којој већ 20 година прво место освајају Партизан и Ц.Звезда, и то је такмичење у рангу са Супер лигом Србије.

И који то ми ? Чега си ти навијач ?
Сви порески обвезници издвајају паре за Партизан и Ц.Звезду, па и они који нису навијачи.Спискали смо сигурно пар милијарди евра у 4 клуба (2 фудбалска и 2 кошаркашка) за протеклих 20 година, да би ЖОЦ добијао 150 просечних плата и да би неки чланови управе и осредњи играчи добијали плате од 50-100 хиљада евра.

Но, највиши домети су да неки кошаркашки клуб уђе међу првих 4 или 8, а фудбалски да уђе и Лигу шампиона једном у 10 година, и да буде топовско месо мало јачим клубовима.

Чисто поређења ради, КК Партизан је 3 пута освајао Куп Радивоја Кораћа, и 1 Куп шампиона, а Ц.Звезда 1 Куп победника купова, до 1992 године.Нико озбиљан није рачунао и памтио улазак у топ 8(четвртфинале) као нешто битно и значајно.Није било огромних пара и баснословних пара за тренере и играче.Већ 33 године наши водећи кошаркашки клубови нису ништа освојили, Партизан је 2 пута ушао у final 4, последњи пут пре 15 година, и то је све.

И боли ме к за резултате. Није све у резултатима и парама. Жељко је легенда и икона овог клуба, велики тренер и велики човек, порази дођу и оду, трофеји исто, а оно што остаје заувек је нада коју је донео млађим нараштајима самим својим присуство, дигао је све на ноге. Сваки динар који је узео од клуба нека му је сретан и берићетан и њему и његовом потомству!
То је лепо, али то не значи да сви треба да плаћамо паре за 1 клубску "легенду".Ето, мене заболе милоклиз и за ЖОЦ-а и све друге спортске легенде, па ми узимају паре и дају их тим "легендама".

Немам ништа против да се навијачи Ц.Звезде и Партизана региструју као чланови клубова и да сваког месеца плаћају одређену чланарину и да се од тога финансирају ЖОЦ и њему слични.Ми остали да будемо поштеђени таквог издатка, јер нисмо дужни да будемо навијачи.

Poslednja izmena:
Meni nije

Kao prvo ja nisam navijac ni Partizana ni Zvijezde to su Titoisticki klubovi

Kao drugo ja sam Srbin,Evropljanin,Hriscanin ne slijedim Globalisticke pojave a petokraka je Antievropski Ateisticko - Globalisticki simbol koju nose mnogi klubovi u Srbiji i Ex Yu

Kao trece Zoc je jedna Titoisticka debela sirovina i seljacina a potice iz kraja gdje su ljudi bili najodaniji Monarhiji ,on je dupevlakac Titoisticki ulizivao se ponizno svim Antisrbima i Antisrpskim narodima koji su takvo zlo ucinili njegovom narodu,a on stoji kao neki jad jadni bez imao dostojanstva i hvali Antisrbe nasi prijatelji,i on nije Srbin nego Titoista kojem je Jugoslavija Ateisticka sve ,i kao takav je meni licno odvratan i ljigav

Pod 3 On to sto je osvojio, osvojio je sve za strane klubove medju kojima je i Partizan koji nije Srpski klub niti je Zvijezda.On za Srbiju nikada nista nije osvojio zato je za Srbiju nebitan I za Srbe a da je u Atini legenda jeste.A Antisrbi neka ga slave do mile volje to me ne interesuje

Pod 4 Srbija Kraljevina bi u sportu bila mnogo uspjesnija nego Ex Yu jer bila bi veca,plus Kraljevski savez bi cijenio kvalitet a ne tatine sinove i veze,clan Kraljeve akademije ne moze biti svaka budala

On nikada nije htio da bude trener Srbije a da je pravi covjek kao pravi covjek iz Juga Srbije,trebao je da kaze da bi volio da jednog dana doceka da bude trener Kraljevine Srbije a ne Udbaske Antisrpske Republike,mada za pocetak se zove Srbija i to je nesto, lijepo jedino mu je sto je bio u Grckoj i tamo su ga cijenili jer je Srbin plus odlican trener iako on sebe smatra Ateistickim Jugoslovenom i Globalistom.Grci drze do tradicije iako i njima su globalisti makli Kraljevinu

Kada Srbija bude imala klub Fk Karadjordje ili Fk Krstas onda bih rado navijao ali onda tu ne bi bilo podjele vec bi bila bratska atmosfera,pa kada bilo ko igra Evropu svi navijaju za te nase Hriscanske i Srpske klubove koji svi imaju krunu u grbu kao sto ima Real Madrid jedan msm ljepota

Dobro, zajebavaš se. Nisam ukapirao.

G4fLyliW0AAo5uw.jpeg

Ево, ово ми плаћамо, за те нове смо могли много кориснијих ствари да финансирамо, а не неки осредњи клуб.

Back