Kako je Nastao Čovek - Kuran - Verzija 4

MaranAta

Ističe se
Poruka
2.303
Kako je Nastao Čovek - Kuran - Verzija 4

Ево још једне верзије од чега је алах створио човека...

(куран 25)
Ysf.Ali 54. It is He Who has created man from water...
M.Khan 54. And it is He Who has created man from water...
Shakir 54. And He it is Who has created man from the water...
--------------------------------------------------
Погледајмо и превод потурице Млива из Бугојна...

(куран 25)
54. I On je Taj koji je od vode stvorio čovjeka

Видимо дакле да је у овој верзији, алах створио човека - од воде.

Резимирајмо све верзије како је човек створен:
1. у (96,1) се каже - од угрушка крви.
2. У (6,2) се каже - од глине.
3. У (25,54) се каже - од воде.

Божја објава, или Мухамедова измишљотина ? 8)

[b]Резимирајмо све верзије како је човек створен:[/b]
1. у (96,1) се каже - од угрушка крви.
2. У (6,2) се каже - од глине.
3. У (25,54) се каже - од воде.

Божја објава, или Мухамедова измишљотина ? 8)[/quote]

Mastovoto i iskljucivo u isto vreme. Prilicno lezerna kreativnost. Jos ako joj dodamo i majmuna, evo kompletne ponude za celo drustvo - sta ko voli.
Samo kad ne bi svoje afinitete svima gurali pod nos i pri tom se vredjali sto se stvari nazivaju pravim imenom...

S imenom Allaha, Sveopceg, Doborocinitelja, Milostivog

Eh, ako ti ja pocnem da iznosim dokaze o covjeku kako je stvoren zanijemicec marancicu. Samo mi je zao sto mi je ograniceno vrijeme, imam drugi obaveza, pa nemogu da stignem...

A ti pogledaj bolan makar u biologiju, od cega je covjek stvoren, i pogledaj za tu vodu sto nonstop citiar, da je to tako.

I nasao si temu bas na kojoj mi mozemo muslimani da pobijemo vas krscane do koljena, u nas u Kur'anu pise kako se razvija, kako je stvoren, itd it covjek.

Allahov Poslanik Muhammed a.s nije bio doktor, niti je bio .... ali je rekao i prije 1425 godina kako je covjek stvoren i od cega je stvoren, kako se razvija dok je jos embrion, koliko dana biva u maternici itd itd. sto je nauka skor otkrila i potvrdila njegovo poslanstvo. :)

Хехехе.. јадо... имаш тамо на другом топику од кога је ваш преварант Мухамед преписивао те медицинске детаље. :lol:

Сем тога, познато нам је да се сатанска мухамеданска секта бави овоземаљском трулежи, а не о вечности и духовности. :wink:

Hahah

Jado jado, jesi jadnik neki, molim Allaha da te uputi na pravi put. "Muhammed pripisivao" heh, pa Poslanik Muhammed uopce nije znao ni pisati niti citati kako onda to da on je prepisivaao odnekle ?

Zar Muhammed nije rekao da imaju dvije vode, jedna je slatka a jedna slana, i da se dodiruju ali se ne mjesaju, a kad su to naucnici otkrili ? Prije nekoliko godina a to kaze Kur'an prije 1425 godina.

I nemoj me vise nasmijavati s svojim glupostima o "prepisivanju" :)

О полако ПОТУРЧЕНИ Србину.. полако... доћи ће на ред да се раскринка и тај мит који кружи мухамеданском сектом о томе како је педофил Мухамед био неписмен... Само стрпљења, и то ће доћи на ред. Погледај мало тему о томе како су подаци о ембрионима били познати вековима пре вашег преваранта Мухамеда... 8)

Back