Kako je nastala generacija Z?

i visi troskovi zivota u beogradu.to nisi uracunala u racunicu.
Струја, грејање, паркинг, хлеб, месо, воће, поврће, гориво, уџбеници...цене исте или приближне. Превоз плаћа послодавац.
Кафане су вам скупље, али то није основни трошак. Гардероба може да се нађе квалитетнија, а јефтинија, јер код нас таквих акција нема.
Нећу више да спамујем, али аман више са скупљим трошковима живота.

Струја, грејање, паркинг, хлеб, месо, воће, поврће, гориво, уџбеници...цене исте или приближне. Превоз плаћа послодавац.
Кафане су вам скупље, али то није основни трошак. Гардероба може да се нађе квалитетнија, а јефтинија, јер код нас таквих акција нема.
Нећу више да спамујем, али аман више са скупљим трошковима живота.
parking isti? :rotf:
u somboru sam 20 dinara platio parking za ceo dan kad sam isao sluzbeno pre dve godine

voce i povrce je jeftinije a u unutrasnjosti mnogi imaju i svoje baste i ne placaju nista.

.

u somboru sam 20 dinara platio parking za ceo dan kad sam isao sluzbeno pre dve godine

voce i povrce je jeftinije a u unutrasnjosti mnogi imaju i svoje baste i ne placaju nista.

.
250 је код нас. Дневна.
Дођи ти овде па сади воће и поврће, ако купујеш иста је цена.

pa dobro, iz wc-a jos nisam radio ali da sam bio u pidzami jesam
a i par puta sam se oblacio tokom sastanka, naravno kamera iskljucena :kez:
И водитељи љети снимају емисије у шорцу и сакоу, ионако се види само то изнад стола. :lol:
Извињавам се што куцам овако само у гаћама, ал јбг, таки ми посо. :mrgreen:

o tome i da ne pricam..
svi zaboravljaju da je u beogradu svojevrmeno bio i porez od 3%
Ето ти идеје за нову тему, окачи рачун Инфостана па да погађамо шта је шта од ставки. Потписујем да пола од тога ни министри немају појма шта је шта.

100din I tu ako hoces bas u centru, 14500 mesecna za parking, 8200din za radnike u zgradi u centru.
14500 мјесечни паркинг? Немогуће да је толико појефтинило. Тражио сам прије 10-ак година колико је мјесечни паркинг у гаражи на Обилићевом венцу, било скоро 300 евра, више ми се исплатило да неког запослим да ради умјесто мене него да то плаћам.

14500 мјесечни паркинг? Немогуће да је толико појефтинило. Тражио сам прије 10-ак година колико је мјесечни паркинг у гаражи на Обилићевом венцу, било скоро 300 евра, више ми се исплатило да неког запослим да ради умјесто мене него да то плаћам.
Nije BG

.
Kakve to veze ima da li neko ima svoju bastu?
Niko mu to nije poklonio i on je tu ulozio rad i trud.A ako nisi znao i za bastu moras imati novac da kupis sjeme i sve ostalo sto treba.
Mozes i ti u Bg na terasi u saksiji da gajis paradajz i da prodjes jeftinije,ali to nije poenta.

Back