mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.753
Zato su ljudi i učili da bi se tokom posla češali tamo gde sunce nikada ne dopire.Posao koji možeš raditi iz čenife ili kremljavih oči u gatjama i sa jednom čarapom na nogi dok ceses pupak
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato su ljudi i učili da bi se tokom posla češali tamo gde sunce nikada ne dopire.Posao koji možeš raditi iz čenife ili kremljavih oči u gatjama i sa jednom čarapom na nogi dok ceses pupak
![]()
Kakve to veze ima sa poslodavcem?Plati stan i plati stan u svrljigu. Počnimo od toga recimo.
Струја, грејање, паркинг, хлеб, месо, воће, поврће, гориво, уџбеници...цене исте или приближне. Превоз плаћа послодавац.i visi troskovi zivota u beogradu.to nisi uracunala u racunicu.
Zato su ljudi i učili da bi se tokom posla češali tamo gde sunce nikada ne dopire.
parking isti?Струја, грејање, паркинг, хлеб, месо, воће, поврће, гориво, уџбеници...цене исте или приближне. Превоз плаћа послодавац.
Кафане су вам скупље, али то није основни трошак. Гардероба може да се нађе квалитетнија, а јефтинија, јер код нас таквих акција нема.
Нећу више да спамујем, али аман више са скупљим трошковима живота.
pa dobro, iz wc-a jos nisam radio ali da sam bio u pidzami jesamPosao koji možeš raditi iz čenife ili krmeljavih oči u gatjama i sa jednom čarapom na nogi dok ceses pupak
![]()

Auuu.. a naša generacija se proslavila po tom pitanju..Mogu, jer ih neko hrani.
neki još250 је код нас. Дневна.parking isti?
u somboru sam 20 dinara platio parking za ceo dan kad sam isao sluzbeno pre dve godine
voce i povrce je jeftinije a u unutrasnjosti mnogi imaju i svoje baste i ne placaju nista.
.
procitaj tomas morovu utopijuAko isto radis,na istoj poziciji,u istoj firmi,valjda zasluzujes istu i platu,bez obzira na spoljasnje faktore koje ne odredjujes ti.
И водитељи љети снимају емисије у шорцу и сакоу, ионако се види само то изнад стола.pa dobro, iz wc-a jos nisam radio ali da sam bio u pidzami jesam
a i par puta sam se oblacio tokom sastanka, naravno kamera iskljucena![]()

ovde je 100 dinara sat vremena u crvenoj zoni pa ti sad uporedjuj.250 је код нас. Дневна.
sladoled na ulici , kolaci u poslasticarnici, mogu do sutra da nabrajam.Sem kirije sta je skuplje molim te?
Slucajno sam na relaciji Bg-tu I jako sam upoznata sa troskovima zivota.
sad sam pogledao250 је код нас. Дневна.
Помени Инфостан јбт, шта си навалио на сладолед.sladoled na ulici , kolaci u poslasticarnici, mogu do sutra da nabrajam.
o tome i da ne pricam..Помени Инфостан јбт, шта си навалио на сладолед.
100din I tu ako hoces bas u centru, 14500 mesecna za parking, 8200din za radnike u zgradi u centru.ovde je 100 dinara sat vremena u crvenoj zoni pa ti sad uporedjuj.
Ето ти идеје за нову тему, окачи рачун Инфостана па да погађамо шта је шта од ставки. Потписујем да пола од тога ни министри немају појма шта је шта.o tome i da ne pricam..
svi zaboravljaju da je u beogradu svojevrmeno bio i porez od 3%
14500 мјесечни паркинг? Немогуће да је толико појефтинило. Тражио сам прије 10-ак година колико је мјесечни паркинг у гаражи на Обилићевом венцу, било скоро 300 евра, више ми се исплатило да неког запослим да ради умјесто мене него да то плаћам.100din I tu ako hoces bas u centru, 14500 mesecna za parking, 8200din za radnike u zgradi u centru.
100-150din kugla,sladoled na ulici , kolaci u poslasticarnici, mogu do sutra da nabrajam.
Nije BG14500 мјесечни паркинг? Немогуће да је толико појефтинило. Тражио сам прије 10-ак година колико је мјесечни паркинг у гаражи на Обилићевом венцу, било скоро 300 евра, више ми се исплатило да неког запослим да ради умјесто мене него да то плаћам.
Ако ти је скупа кугла, узми коцку.100-150din kugla,
Pice su I tu bolje oko 1300-1500din,
Kineska nam je ista, vasa je bolja...

Kakve to veze ima da li neko ima svoju bastu?parking isti?
u somboru sam 20 dinara platio parking za ceo dan kad sam isao sluzbeno pre dve godine
voce i povrce je jeftinije a u unutrasnjosti mnogi imaju i svoje baste i ne placaju nista.
.
pa dobro, iz wc-a jos nisam radio ali da sam bio u pidzami jesam
a i par puta sam se oblacio tokom sastanka, naravno kamera iskljucena![]()