mara_
Obećava
- Poruka
- 65
kako je moguće da neko primi poruku sa mog mobilnog telefona a da je ja nisam poslala?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
program se zove SMSFake 3.0.sis, napravljen je za nokiu
ne znam da li je moguce da saznas - moj brat je sam priznao krivicu (nakon sto me je posvadjao sa nekoliko ljudi u moje ime)
skinuo sam spoof sms ali ga nemogu instalirat jer je u extenziji .prc ako neko ima u ukstenziji .sis .jad .jar neke prikaci, a skinuo sam SMSFake ali neznam kako se koristi to jest gdje se promjeni broj sa koga saljem. hvala!
SMS fake uopste nesluzi za anonimno slanje vec za skrivanje porka u telefonu!
Pa to sam skontao ali ovi rekose da sluzi i za anonimno slanje sms-a. Ako neko zna neki dobar program za to neka kaze, a moze i java i symbian da bude 8)SMS fake uopste nesluzi za anonimno slanje vec za skrivanje porka u telefonu!
pomorise sa tim, nikad necesw saznati ko je poslao
E,imas i program BTinfo. Havarija!!! Citas drugima poruke(i saljes ih nekome sa drugog teleffona)bez da ga dodirujes... Mozes i da ubacujes viruse,slike ma sve... Mozda je neko poslao poruku sa tvog fona uz help bt infa..
Haj nabroj pa ce mo nacHm, mogla bih jedino da nabrojim sve njegove programe pa da vi pogadjate koji je