Svi lazu , ali dokle tako?
Dotle dok ima kupaca koji kazu boli me uvo , meni dobro , i zabole ga uvo , debil od rodjenja, gleda samo na se u se i poda se....zvuci poznato , jeste jeste, zvuci poznato , takav je slika i prilika tog principa boli me uvo , ali uz jedan uslov, ako slucajno sazna da je za isti proizvod neko platio manje, e onda je ljut kao ris..
Ili vec znate ako on pokvari uredjaj (meni se desavalo da kupac racunara pokrije izlazni otvor ventilatora da bi prostorija bila apsolutno tiha..i onda na svakih sat se srusi sistem...i to ga ja dobro nakarikao da mu HDD bude uvek hladan, mem hladna, ali htela najjeftinije kuciste i napajanje, pa i to sam stavio srednje ne neka drn drn...da ne vredjam nekog sad ko voli ta napajanja...
Jos gori po meni su nesto kao moj cale , koji ocekuje dobra proizvod na rec, a uopste nece ni da pogleda sam sta mu taj nazovi prijatelj preporuceni nudi...Takav debilizam, nema veze sto je doktor nauka , ja ne postujem...cak ni to sto mi je otac ne menja stvar, to zovem debilcicima i tacka..
Doduse praksa koliko ja znam a ne znam bas puno , pokazuje da i jeste debilcic, tj nasankaju ga vrlo cesto , samo se pravi da ga nisu nasankali , znate te snobovske fore, ja mislim da je to snobizam , ali mi Srbi kazu da je to prastanje...