Kako je Madona od kraljice popa postala IZDEFORMISANA žena čije se lice raspada..

Lada

Legenda
Poruka
52.215
Pise ANA KALPAČINA
Madona je pre svih plastičnih operacija izgledala znatno drugačije, te tako danas na slikama iz prošlosti ne liči na sebe
madona
 
Madona Luiza Veronika Čikone proslavila se 1983. godine albumom "Madonna", a već sledećim albumom, "Like a Virgin", bila je prva na američkoj top listi.
Kraljica popa, kako je mnogi nazivaju ima impresivnu karijeru, hitove koje milioni obožavaju, ali uprkos tome u poslednje rveme pažnju privlači svojim izgledom, umesto pesmama.
 
U 63. godini ima zategunto telo na kom joj mnogi zavide, ali to se ne može reći i za njeno lice. Naime, pevačica je već neko vreme na meti kritika fanova, jer mnogi smatraju da se ponaša skandalozno, kao i da još skandaloznije izgleda.
Ona je decenijama je bila apsolutna kraljica transformacija, ali sada je, slažu se i najvatreniji fanovi, preterala.
Madona izgleda kao potpuno druga osoba što otkrivaju njene aktuelne fotografije sa društvenih mreža, ali i paparaco, neobrađene fotografije.
 
Previše botoksa, plastične operacije i preterano korišćenje filtera doveli su do toga da Madona danas ne liči na sebe. Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i slike nastale pre 10-ak godina, ali i one danas, gotovo da je reč o potpuno drugoj osobi.

Znamo da pop ikona obožava vežbanje, da godinama radi održavanju vitalnosti i prolongiranju mladosti, međutim, ako je verovati poslednjim prizorima Madona više ne može normalno da se nasmeje.
 
"Unakazila si se", "Zašto si to uradila svom licu", "Izgledaš kao vanzemaljac", "Kao da nije ljudsko biće na slikama!", "Ličiš na voštanu figuru", "Jezivo izgleda", "Da se čovek uplaši", samo su neki od komentara na račun Madoninog izgleda. Kako je tokom svih ovih godina izgledalo njeno transforimisanje, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:- Čini mi se da Madona koristi botoks. Njeno čelo i područje oko očiju je neprirodno ravno, pogotovo uzmemo li u obzir njene godine. Verovatno je imala i fejslifting i transplantaciju masnog tkiva. To se vidi po predelu ispod očiju - rekao je pre nekoliko godina dr. Andru Daglas, esetski hirurg.
 
Ipak, kraljica pop je nekad bila izričiti protivnik plastične hirurgije, međutim to se promenilo.

- Nikada se ne bih podvrgla estetskoj hirurgiji. Odvratna mi je i sama pomisao da te neko uspava, pa onda nožem nasrne na tebe, da bi te ulepšao. Svoj izgled dugujem genima i zdravom načinu života, izjavila je Madona pre tri godine i tako izazvala podsmehe brojnih estetskih hirurga, ali i javnosti.
E5QbNB4VcAE6xR0
 
Po meni ona ocekuje da bude ko curica ko i masa stranih a i nasih ...Tuzno je to
Можда једино што је промашила хирурга,ништа више. Она прсла Брена боље изгледа од ње са 189 пута мање пара. А и она је изоперисана баба.
 
Da se Madona ne miri sa starenjem, jasno je i pticama na grani, kao i da na tom putu ne preže ni od plastičnih operacija niti od preteranog korišćenja Fotošopa.
Međutim, njeno poslednje izdanje ostavilo je u šoku obožavatelje širom sveta.
Na dodeli MTV nagrada, kraljica popa nastupila je kao specijalno iznenađenje, a za nastup izabrala je kostim od lateksa koji je podsećao na kostim francuske sobarice, a ceo look upotpunila je kožnim rukavicama i šapkom, kao i salonkama sa visokom potpeticom.

Na sam događaj došla je prekrivena belim velom.
258119_madona1_ff.jpg
 
Можда једино што је промашила хирурга,ништа више. Она прсла Брена боље изгледа од ње са 189 пута мање пара. А и она је изоперисана баба.
jesi video kako su slepili Brenino uvo...ha ha ha..jbt. ima za plasticnu i sve druge luksuze a ne placa struju..godinama je poznato...al dobro ovde je Madona faca...
 
Madona je još jednom ukrala šou, ali ne svojim nastupom koliko jezivim izgledom zbog čega su mnogi komentarisali da mrežama da izgleda poput voštane figure.
Madona

Pevačica je otvorila ovaj prestižni događaj, a na samom početku je rekla: "A rekli su da neću trajati. Ipak, još smo ovde! Srećnih 40, MTV! Dobrodošli na MTV dodelu nagrada!".
 
Nakon toga usledio je njen performans na kom je pokazala da je još uvek puna energije i da joj godine ne mogu ništa, međutim, pratioci nisu bili toliko oduševljeni.

"Zaista je degutantno da žena tih godina ovoliko gura svoje grudi u prvi plan", "Pućiće koliko se odradila", "Izobličila se", "Kome je ovo lepo", "Zabranite joj operacije", "Šta joj je sa zadnjicom, nikad nije bila ovakva", "Madona, silikoni ti nisu trebali"... pisali su ljudi.
 
Očekivano, pored njenom izdeformisanog lica, najveću pažnju privukla je i njena zadnjica koja nikad nije bila veća, zbog čega se spekuliše da je Madona išla na brazilsko podizanje.
Prvi put su se priče o njenoj zadnjici javile još 2019. godine, kada se pričalo da je ugradila silikone, iako se pevačica povodom toga nije oglašavala.

Moram opriznati da je zaista bolno ledati je u ovom izdanju,
 

Kraljica popa SKANDALOZNIM stajlingom i golim grudima zaprepastila prisutne.​

Madona je izazvala pravi haos kada se na nedavnom nastupu pojavila u mrežastoj majici koja je potpuno otkrila njene gole grudi.Kraljica popa Madona na nedavno održanom nastupu u jednom njujorškom hotelu pojavila se u kombinaciji u kojoj je bila glavna atrakcija.
 
Pevačica je oduvek pomerala granice golišavosti, a reklo bi se da se ne boji da pokaže telo ni u 63. godine, a ovog puta to je uspešno uradila odevnom kombinacijom koja se ovih dana nalazi na udarnim stranama svih tabloida.

Kada se pojavila sa svojim 36 godina mlađim dečkom Ahlamalikom Vilijamsom sve oči su bile uprte u Madonu i to zbog njene kombinacije koja je više otkrivala nego što je išta sakrivala.
madona-0618011374
 
Zabava je bila u čast predstojećeg vikenda ponosa, a Madona je okupljenima poručila da "ništa ne uzimaju zdravo za gotovo", i da nauče da vole sebe.

Reklo bi se da se ovim načinom razmišljanja vodi i njena ćerka Lurdes Leon (24), koja je iste večeri na mamin nastup došla ništa manje razgolićena od Madone.
madona-0618011319
 

Back
Top