Kako je Ljuban zeznuo Vučića...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.665
...

Autorska tema...

Nije prvi put u istoriji niti Srbije, a ni drugih zemalja da sluzbe neretko bilo iz nehata ili nekad sa namerom filiju autoritativnog vladara pogresnim informacijama i inputima na osnovu kojih ovaj onda donosi pogresne zakljucke i odluke....

Narodski receno - "Nasankaju ga kao mladog ......."

Ovde od pocetka inicijalnog desavanja tj od pada NS nadstresnice i ubistva korupcijom 15 ljudi...sve sto je dolazilo iz pravca vlasti je bilo pogresno...

1) Pogresan krizni menadzment...
Ne znam da li su mu savetnici Izraelac ili Žeks i Šešelj...ali od starta los krizni menadzment..

2) Zatim su ga ocigledno sluzbe filovale laznom nadom podilazeci mu..."Sve je ok, bez brige, resicemo mi to..."

3) Filovali su ga gebelsovskim spinovima koje je on oberucke prihvatao premda verujem i sam neke smisljao...Sve totalni promasaji...Cak je sa svakim tim spinom sve vise ljudi izvodio na ulicu...

4) I na kraju su mu obecali neke mracne operacije false flagove...sve sami teski tripovi jer nisu primenjivi na milion probudjenih ljudi...To sve je danas palo u vodu...

E sad...
Postavlja se pitanje da li su ga sluzbe svesno ili slepo navlacile na tanak led...
Ja...kao diskretni fan Ljubana 😎 verujem i nadam se u Ljubanovu kontraobavestajnu operaciju...kodnog imena "Ćacilend!" 😎

Operaciju kojom je nasankao Predsednika...gde ga kao podrzava ali u sustini ga lozi ka propasti ☺️☺️☺️

Naravno, ja se malo salim sa Ljubanom, ali salu na stranu, sluzbe su ocigledno nasankale Predsednika i njegovu kumovsku ekipu...

Bukvalno su uvek svi drugi bili za korak ili dva tri ispred Predsednikove ekipe za propagandu....
A on kao šahista (što vidimo da i nije baš neki...) bi trebao znati šta to znači kad je neko 2-3 koraka ispred tebe...= Šah mat!

...

...

Autorska tema...

Nije prvi put u istoriji niti Srbije, a ni drugih zemalja da sluzbe neretko bilo iz nehata ili nekad sa namerom filiju autoritativnog vladara pogresnim informacijama i inputima na osnovu kojih ovaj onda donosi pogresne zakljucke i odluke....

Ovde od pocetka inicijalnog desavanja tj od pada NS nadstresnice i ubistva korupcijom 15 ljudi...sve sto je dolazilo iz pravca vlasti je bilo pogresno...

Ne znam da li su mu savetnici Izraelac ili Žeks i Šešelj...ali od starta los krizni menadzment..

2) Zatim su ga ocigledno sluzbe filovale laznom nadom podilazeci mu..."Sve je ok, bez brige, resicemo mi to..."

3) Filovali su ga gebelsovskim spinovima koje je on oberucke prihvatao premda verujem i sam neke smisljao...Sve totalni promasaji...Cak je sa svakim tim spinom sve vise ljudi izvodio na ulicu...

4) I na kraju su mu obecali neke mracne operacije false flagove...sve sami teski tripovi jer nisu primenjivi na milion probudjenih ljudi...To sve je danas palo u vodu...

E sad...
Postavlja se pitanje da li su ga sluzbe svesno ili slepo navlacile na tanak led...
Ja...kao diskretni fan Ljubana 😎 verujem i nadam se u Ljubanovu kontraobavestajnu operaciju...kodnog imena "Ćacilend!" 😎

Operaciju kojom je nasankao Predsednika...gde ga kao podrzava ali u sustini ga lozi ka propasti ☺️☺️☺️

Naravno, ja se malo salim sa Ljubanom, ali salu na stranu, sluzbe su ocigledno nasankale Predsednika i njegovu kumovsku ekipu...

Bukvalno su uvek svi drugi bili za korak ili dva tri ispred Predsednikove ekipe za propagandu....
A on kao šahista (što vidimo da i nije baš neki...) bi trebao znati šta to znači kad je neko 2-3 koraka ispred tebe...= Šah mat!

...
Daleko je on od mata.Ti si žešće ostrašćen pa to ne uviđaš.

Dobro ne kazem ja da je kraj sa danasnjim danom vec kao vidljivu projekciju bliske buducnosti...

Danas je odjavljen, a kad ce uzeti kaput iz garderobera na izlasku...nebitno...

...
A što danas ? Ništa bitno se nije dogodilo a neće se ni dogoditi.Jednom dana će Vučić izgubiti izbore ili će se usled starosti povući iz polike.On je već sad duboko u šestoj deceniji života.U to nema sumnje ali da mu preti neposredna opsanost od gubitka vlasti ne postoje ozbiljni izgledi.Patiš od opsesije Vučićem kao i mnogi na ovom forumu.

A što danas ? Ništa bitno se nije dogodilo a neće se ni dogoditi.Jednom dana će Vučić izgubiti izbore ili će se usled starosti povući iz polike.On je već sad duboko u šestoj deceniji života.U to nema sumnje ali da mu preti neposredna opsanost od gubitka vlasti ne postoje ozbiljni izgledi.Patiš od opsesije Vučićem kao i mnogi na ovom forumu.

Nema veze to sa godinama zivota...Bajden i Tramp su sa 80 godina...

Ovaj se odjavio za ikakav legitimitet jer ima ovoliku masu protiv sebe...

A na njegovu nesrecu protivnici su mu bili oni kojih se najvise bojao...Studenti i ulica...
S jedne strane osetljiva grupa jer to su deca koji imaju roditelje koji mogu biti i njegovi glasaci i naravno da ce pre stati uz svoju decu nego uz nekog umisljenog vladara...

...

A na njegovu nesrecu protivnici su mu bili oni kojih se najvise bojao...Studenti i ulica...
S jedne strane osetljiva grupa jer to su deca koji imaju roditelje koji mogu biti i njegovi glasaci i naravno da ce pre stati uz svoju decu nego uz nekog umisljenog vladara...

...
Serre on u gaće od studenata. Jel se seća neko za vreme korone, kad je izjavio da će da poizbacuje sve studente iz domova? Studenti odmah izašli na ulice, on odmah izjavio, pa dobro, neka ostanu u domovima.

Serre on u gaće od studenata. Jel se seća neko za vreme korone, kad je izjavio da će da poizbacuje sve studente iz domova? Studenti odmah izašli na ulice, on odmah izjavio, pa dobro, neka ostanu u domovima.
samo ludak može da se protivi studenatima kad izađu na ulicu ili onaj koji nema veze sa politikom. i tito je popustio studentima i sloba i vidimo da se ništa nije promenilo
šta ti misliš šta će se sad promeniti?

samo ludak može da se protivi studenatima kad izađu na ulicu ili onaj koji nema veze sa politikom. i tito je popustio studentima i sloba i vidimo da se ništa nije promenilo
šta ti misliš šta će se sad promeniti?
Problematično je da se išta promeni. Distanciranje od politike i ovakve tzv opozicije je logično i očekivano, ali šta na Dan Posle? Ko će da sastavi vladu, ko će da popuni vakum kad se sns raspadne?

Problematično je da se išta promeni. Distanciranje od politike i ovakve tzv opozicije je logično i očekivano, ali šta na Dan Posle? Ko će da sastavi vladu, ko će da popuni vakum kad se sns raspadne?
ne verujem da će biti vakuum
moje pitanje je jednostavno bez obzira na ishod šta će se to promeniti kod nas sistemski ne vezano ko će biti na vlasti?

Aha, sad vam je fora da kažete kako sve ovo zapravo i nije do Vučića, nego ga jadnog i nevinog filovali pogrešnim informacijama?

Dobra dosetka ;)

Dobro ne kazem ja da je kraj sa danasnjim danom vec kao vidljivu projekciju bliske buducnosti...

Danas je odjavljen, a kad ce uzeti kaput iz garderobera na izlasku...nebitno...

...
А шта ако му закључају врата фундуса? А да, иде лепше време, може да узме и нешто из куће.

116628_karan_f (1).png

Predriblao je Vučića kao Maradona englesku obranu '86. Ljuban legenda!

...
Kolika je ta masa u odnosu na biračko telo koje redovno izlazi na izbore?

...

Autorska tema...

E sad...

...

Могуће,

Службе се унезвере када постану видљиве услед неке акције или неког захтева које им налаже Владалац у немирима и протестима.

Толико смо закључили од 90-тих

Могуће,

Службе се унезвере када постану видљиве услед неке акције или неког захтева које им налаже Владалац у немирима и протестима.

Толико смо закључили од 90-тих

Pa u nasoj "sluzbi" imas sad pola dece nekih "faca" koja zele da imaju znacku i da ih se svi plase. Ovo nije ni "s" od sluzbe.

Zato ce biti rasformirani, a da se ja pitam svako od njih bi debelo odgovarao sta je on to radio ili nije radio dok je "radio" u sluzbi.

Da jos jednom ponovimo sta je zapravo zadatak sluzbe drzavne bezbednosti:

1. Da svaki zaposleni pomno prati i analizira sta rade njegove kolege iz neposrednog okruzenja, njegov nadredjeni i, ako ih ima, njegovi potcinjeni. Zasto? Pa bas zato sto imaju vrlo delikatan i odgovoran posao, i pristup vrlo osetljivim informacijama, SVAKI NJIHOV KORAK MORA DA SE PRATI, a ko to radi? PA ONI SAMI! Zato prvi koje sluzba treba da "prati" su - ONI SAMI!

2. Zatim sluzba treba da pomno prati svaki korak drzavne piramide moci. Zasto? PA ko moze da izda drzavu - neki seljak, radnik u fabrici, vozac ili drzavni sluzbenik? Naravno - DRZAVNI SLUZBENIK. Oni sa vise ovlascenja mogu mnogo vise da ostete drzavu. Stoga sledeci koji se moraju pratiti i to POMNO su drzavni sluzbenici, i to od vrha - kod nas to znaci Premijer i ministri u vladi, Skupstina i Predsednik, i onda nanize.

3. Tek na poslednjem mestu nalaze se obicni gradjani, koji imaju vrlo malu mogucnost da uniste drzavu. Domet pojedinca koji nije u sistemu je da se recimo zaleti kolima u masu, sto se tipicno radi u Zapadnoj Evropi, ali to nije unistenje drzave, iako je teroristicki akt i zlocin. Ali drzava nece propasti zbog 5-10 poginulih, ma kako to surovo zvucalo, ali ako vlast preda 15% teritorije drzave - to je vec vrlo ozbiljan problem. Ili kada vlast zaduzi zemlju preko svake mere dajuci prirodne resurse kao garanciju, a onda se te drzavne pare potrose na budalastine - to je ozbiljna izdaja drzavnih interesa.

Eto, malo edukacije sta sluzba ZAPRAVO treba da radi i kojim redom. Ovo niste nigde citali, osim u mom postu koji sam vec postavio na nekoj od tema pre recimo mesec ili dva. :hvala:

Back