Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Pa lazna, nikoga krompir nije ubiokako misliš lažna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa lazna, nikoga krompir nije ubiokako misliš lažna?
kako si to zaključila?Pa lazna, nikoga krompir nije ubio
А баш је добро звучалоPa lazna, nikoga krompir nije ubio
Jesi ti normalan? Pa bukv si postavio objasnjenjekako si to zaključila?
Istina. Parovi pred razvodom bi dobili sijaset tuzbenih zahtevaА баш је добро звучало
Ubio ih je onaj ko je krompir stavio u podrum. Prostokako si to zaključila?
Ja sam mislila da ce me ubiti minut pire u menzi u Studenjaku ako nastavim da ga jedemUbio ih je onaj ko je krimpir stavio u podrum. Prosto![]()
raspadnuti krompir je ispuštao ugljen dioksid i to je (najverovatnije) ubilo te ljude a ne solanin. U svakom slučaju je krompir kriv, jer da nije bilo njega ne bi bilo ni tragedije.Jesi ti normalan? Pa bukv si postavio objasnjenje
Де си ЈелоооUbio ih je onaj ko je krompir stavio u podrum. Prosto![]()
Cek da vidimo dal sam nesto pokupila sa onog prvog linka, ss sam urednoraspadnuti krompir je ispuštao ugljen dioksid i to je (najverovatnije) ubilo te ljude a ne solanin. U svakom slučaju je krompir kriv, jer da nije bilo njega ne bi bilo ni tragedije.
Možemo a pričamo o (verovatno) pčogrešnom zzaključku pisaca za Dejli Mejl, a moj komentar na kraju priče je na mestu
"Eto koliko je važno da i u podrumu postoji prozor!"
Dakle, nema laži, nema prevare
Samo sto sam htela reci da ce te probuditi, da te ne pominju vise i eto.. :/ma sram vaa bilo
![]()
Де си Убицо меког срцаVanpiri e to su forumasi
a lepo sam se ukopao![]()
Pa jedno pe šes kilaKoliko su to krompira cuvali u podrumu?Od koliko kilograma raspadnutog krompura sledi smrt?
Pa onda naruci traktor krompira da imas za celu zgraduPa onako pitam, nije lose da se zna.
Odes na odmor i ostavis dzak krompira u predsoblju haha
Pa onda naruci traktor krompira da imas za celu zgradu![]()
verujem da ne shvate šta se dešava pa izgube svest. A bez kiseonika ne mogu dugokoliko tačno kila krompira u koliko kvadrata, i koje vreme je potrebno da u prostoriji nestane kiseonik?
koliko se zadržalo u podrumu njih troje da bi umrli?
to izgleda kao momentalna smrt ili je podrum bio veliki?
svako prvo oseti promenu u percepciji…ako shvati da se guši, okrene se i trkom nazad…
u mom filmu bi se tako desilo![]()
Ulazite na sopstvenu odgovornostOdes na odmor i umesto da palis alarm oatavis natpis upozorenja na vratima “Pazi krompir” ahahaha