Kako je krompir pobio celu familiju

Jesi ti normalan? Pa bukv si postavio objasnjenje
raspadnuti krompir je ispuštao ugljen dioksid i to je (najverovatnije) ubilo te ljude a ne solanin. U svakom slučaju je krompir kriv, jer da nije bilo njega ne bi bilo ni tragedije.

Možemo a pričamo o (verovatno) pčogrešnom zzaključku pisaca za Dejli Mejl, a moj komentar na kraju priče je na mestu
"Eto koliko je važno da i u podrumu postoji prozor!"

Dakle, nema laži, nema prevare

raspadnuti krompir je ispuštao ugljen dioksid i to je (najverovatnije) ubilo te ljude a ne solanin. U svakom slučaju je krompir kriv, jer da nije bilo njega ne bi bilo ni tragedije.

Možemo a pričamo o (verovatno) pčogrešnom zzaključku pisaca za Dejli Mejl, a moj komentar na kraju priče je na mestu
"Eto koliko je važno da i u podrumu postoji prozor!"

Dakle, nema laži, nema prevare
Cek da vidimo dal sam nesto pokupila sa onog prvog linka, ss sam uredno 🙃

koliko tačno kila krompira u koliko kvadrata, i koje vreme je potrebno da u prostoriji nestane kiseonik?
koliko se zadržalo u podrumu njih troje da bi umrli?
to izgleda kao momentalna smrt ili je podrum bio veliki?
svako prvo oseti promenu u percepciji…ako shvati da se guši, okrene se i trkom nazad…

u mom filmu bi se tako desilo :lol:

koliko tačno kila krompira u koliko kvadrata, i koje vreme je potrebno da u prostoriji nestane kiseonik?
koliko se zadržalo u podrumu njih troje da bi umrli?
to izgleda kao momentalna smrt ili je podrum bio veliki?
svako prvo oseti promenu u percepciji…ako shvati da se guši, okrene se i trkom nazad…

u mom filmu bi se tako desilo :lol:
verujem da ne shvate šta se dešava pa izgube svest. A bez kiseonika ne mogu dugo

Back