C Christadelphian Aktivan član Poruka 1.554 03.09.2003. u 17:56 - Kako je Isus pobedio satanu? #1 Ako on i dalje šeta okolo i pravi smicalice.
C Christadelphian Aktivan član Poruka 1.554 04.09.2003. u 20:55 - Kako je Isus pobedio satanu? #2 Christadelphian: Ako on i dalje šeta okolo i pravi smicalice. Kliknite za proširenje... Zar ne znate ?
Christadelphian: Ako on i dalje šeta okolo i pravi smicalice. Kliknite za proširenje... Zar ne znate ?
T TANASKO RAJIC Gost 05.09.2003. u 00:15 - Kako je Isus pobedio satanu? #3 PRE BI SE REKLO DA JE DJAVO POBEDIO
S Sasha1 Zainteresovan član Poruka 114 05.09.2003. u 05:50 - Kako je Isus pobedio satanu? #4 Tek ce ga pobediti kada se bude vratio kao Car careva i Gospodar gospodara.
Incognito Poznat Poruka 8.225 05.09.2003. u 06:18 - Kako je Isus pobedio satanu? #5 Jos samo Tolkin da vaskresne, pa da napise 'Gospodar gospodara' Prosto ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji veruju u te price koje su nekada koriscene kao lak nacin kontrole sirokih narodnih masa... Poz.
Jos samo Tolkin da vaskresne, pa da napise 'Gospodar gospodara' Prosto ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji veruju u te price koje su nekada koriscene kao lak nacin kontrole sirokih narodnih masa... Poz.
C Christadelphian Aktivan član Poruka 1.554 05.09.2003. u 08:30 - Kako je Isus pobedio satanu? #6 Braćo Npr. Jev.2:14 On (Hrist) je svojom smrću satrao, pobedio, uništio satanu. djavola, vraga. Da li nas Pismo laže ili mi nismo dobro razumeli?
Braćo Npr. Jev.2:14 On (Hrist) je svojom smrću satrao, pobedio, uništio satanu. djavola, vraga. Da li nas Pismo laže ili mi nismo dobro razumeli?
I itaka.s Obećava Poruka 86 05.09.2003. u 20:48 - Kako je Isus pobedio satanu? #7 Christadelphian: Braćo Npr. Jev.2:14 On (Hrist) je svojom smrću satrao, pobedio, uništio satanu. djavola, vraga. Da li nas Pismo laže ili mi nismo dobro razumeli? Kliknite za proširenje... Hocemo li dobiti keca ako ne odgovorimo tacno?
Christadelphian: Braćo Npr. Jev.2:14 On (Hrist) je svojom smrću satrao, pobedio, uništio satanu. djavola, vraga. Da li nas Pismo laže ili mi nismo dobro razumeli? Kliknite za proširenje... Hocemo li dobiti keca ako ne odgovorimo tacno?
C Christadelphian Aktivan član Poruka 1.554 06.09.2003. u 08:02 - Kako je Isus pobedio satanu? #8 itaka.s: Christadelphian: Braćo Npr. Jev.2:14 On (Hrist) je svojom smrću satrao, pobedio, uništio satanu. djavola, vraga. Da li nas Pismo laže ili mi nismo dobro razumeli? Kliknite za proširenje... Hocemo li dobiti keca ako ne odgovorimo tacno? Kliknite za proširenje... On mene ne dobijate ocene ja učim od vaših odgovora
itaka.s: Christadelphian: Braćo Npr. Jev.2:14 On (Hrist) je svojom smrću satrao, pobedio, uništio satanu. djavola, vraga. Da li nas Pismo laže ili mi nismo dobro razumeli? Kliknite za proširenje... Hocemo li dobiti keca ako ne odgovorimo tacno? Kliknite za proširenje... On mene ne dobijate ocene ja učim od vaših odgovora
F freewill Primećen član Poruka 504 06.09.2003. u 12:05 - Kako je Isus pobedio satanu? #9 Christadelphian: Ako on i dalje šeta okolo i pravi smicalice. Kliknite za proširenje... Ma car si Tako je budi malo ove ljude Sta su se stegli, nek razmisljaju malo svojom glavom Pozdrav!
Christadelphian: Ako on i dalje šeta okolo i pravi smicalice. Kliknite za proširenje... Ma car si Tako je budi malo ove ljude Sta su se stegli, nek razmisljaju malo svojom glavom Pozdrav!
F freewill Primećen član Poruka 504 06.09.2003. u 12:07 - Kako je Isus pobedio satanu? #10 Samo ne zaboravi: Ushicenje sobom, suprotno je ispravnosti Pozdrav! :wink:
C Christadelphian Aktivan član Poruka 1.554 06.09.2003. u 13:20 - Kako je Isus pobedio satanu? #11 freewill: Samo ne zaboravi: Ushicenje sobom, suprotno je ispravnosti Pozdrav! :wink: Kliknite za proširenje... Hvala ti nadam se da se to nece desiti!!?? POzdrav
freewill: Samo ne zaboravi: Ushicenje sobom, suprotno je ispravnosti Pozdrav! :wink: Kliknite za proširenje... Hvala ti nadam se da se to nece desiti!!?? POzdrav