zx16
Elita
- Poruka
- 17.630
А да ли си игде окривио, прозивао САД за било коју агресију. Ако јеси, баш би волео то да видим?Niko ne krivi Rusiju zbog toga. Pitao sam samo za njen stav.
А да ли си игде окривио, прозивао САД за било коју агресију. Ако јеси, баш би волео то да видим?Niko ne krivi Rusiju zbog toga. Pitao sam samo za njen stav.
Da, a pošto je Rusija tih godina itekako imala problema sa islamskim terorizmom Amerikanci su im tad i pomagali.Rusija je pomagala Bušove ratove
Po aziji su im bili potrebni razni aerodromi i slično, i Putin se složio.
Više od toga, Rusija je praktično uživala da se SAD bave ratom protiv Al-Kaide, jer za to vreme je Putin kovao plan za svoje agresije (kao što su Gruzija).Da, a pošto je Rusija tih godina itekako imala problema sa islamskim terorizmom Amerikanci su im tad i pomagali.
Da obojica izgore, čini mi se.Za koga si navijao u izborima Bush/Kerry krajem 2004.
inb4 bio sam mali
Осудили су, али нису започели 3. св. рат због ИракаNiko ne krivi Rusiju zbog toga. Pitao sam samo za njen stav.
Мислиш када су ослобађали људе који су из емиграције слали паре Чеченима?Amerikanci su im tad i pomagali.
From the first Presidential debate in 2004Za koga si navijao u izborima Bush/Kerry krajem 200