Како је ДОС и Ђинђић издао Макеоднију !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti bre nisi normalna.

И те како сам нормална ..Ђинђић је ушао на терен као играч нато пакта , то је био и ДОС и то још увек јесте .

1999 године у Кијеву се састају представници Русије, Укрјаине и Макеодније и саставља се уговор о међусобној помоћи у наоружању Макеодније уколико дође до напада Шиптара .

https://jamestown.org/program/ukraine-forges-military-alliance-with-macedonia/

Србија већ догвор има са Македонијом о уједињењу и гаранцију о стабилности .

5 ОКТОБРА је извршен државни удар и на чело насилним путем долази ДОС са Ђинђићем .

сукоб почиње у Макоеднији.

Макеоднија је добила од руске Укрјаине наоружање и савлађује терористе и ако је Ђинђић одбио било какав вид помоћи ..

али ...онда ступа на снагу НАТО ИГРАЧ Ђинђић и УЦЕЊУЈЕ МАКЕОДНИЈУ !

прети да ће пропустити Шиптаре да упадну и у Куманово , НАТО већ на Косову узврача са претњом .

Макеоднија остаје изолована и уплашена и под притиском и ако је војно победила потписује КАПИТУЛАЦИЈУ !

то је истина !

Poslednja izmena:

Jesi li ti uopšte pročitala šta sam malopre napisao? Srbija ima dogovor sa Čokalistanom o ujedinjenju u slučaju opasnosti, ali nekom magijom taj dogovor važi samo u smeru da Srbija pomaže Čokalistanu, dok Čokalistan nema ni obavezu ni potrebu da se ujedinjuje sa Srbijom, pošto Srbija u međuvremenu uopšte nije bila u opasnosti...

Neverovatna tema.

- - - - - - - - - -

Jesi li ti uopšte pročitala šta sam malopre napisao? Srbija ima dogovor sa Čokalistanom o ujedinjenju u slučaju opasnosti, ali nekom magijom taj dogovor važi samo u smeru da Srbija pomaže Čokalistanu, dok Čokalistan nema ni obavezu ni potrebu da se ujedinjuje sa Srbijom, pošto Srbija u međuvremenu uopšte nije bila u opasnosti...

Da.Ovo mi uopšte nije jasno.
Gde su Makedonci u RSK,RS,KiM, ako je postojao takav ugovor?
Onda.Što su se otcepljivali?
I što su se otcepljivali da bi se ponovo ujedinjavali?
Mada me najviše interesuje gde su nestali Srbi iz Makedonije pošto je to Stara Srbija?
Za Đinđića i žute,stare i nove mi je jasno da su izdajnici.Oni me ne interesuju.

Ђинђића су позвали у Беч 2001 године и поунудили му 112 милиона да убеди Макеоднију да прихвати погубан мировни споразум ..

Ђинђић је то урадио уезо је 112 милиона за Македонију.

Ко? Зар ВИЗИОНАР? Он? Никада! Маните са тим манипулацијама. Човек ја платио главом за ово што се сада догађа Србији. Мислим, овај раст, просперитет, инвестиције и напредак у сваком смислу. Сви ови иза њега су само слепи спроводници његове политике коју је он као најдагоценији дијамант донео у Србију. И сада када она даје резултате многи нам завиде и овако нас урнишу. И то највише са истока. Они су се баш намерачили на нас овакве какви смо.

Многи су заборавили а заборав је непријатељ човека , како је Ђинђави са ДОСОМ издао и заебао Макеондију 2001 године .

Ово што се сада догађа у Макеоднија је директна последица политике Зорана Ђинђића .њега је послао Запад да 2001 године убеди и лаже Макеоднију да пристане на све и да прода своју државу буквално .Македонија је тражила помоћ 2001 године од Србије у нади да ће јој помоћи са политиком и оружјем али Ђинђић је ОДБИО

Заправо осим што је продао и уништио Србију ДОС и Ђинђић су то исто урадили и Македонији!

- - - - - - - - - -

Жалосно је да данас многи криве Макеоднију за неку издају а заправо је влада Зорана Ђинђића и ДОС продала и издала Македонију .

Kakva sizofrenija.
Idemo dalje.

Jesi bre ti normalna.

Djindjic da pomaze Makedoniju 2001. A Makedonija 1999. napala Srbiju. Sa aerodroma u Skoplju svakog dana eskadrile NATO aviona bombardovale Srbiju. Pustila NATO trupe na granicu Srbije i Makedonije. UCK trupe i placenici svakodnevno iz Makedonije napadali Srbiju. Makedonci pravili kampove za obuku i naoruzavanje UCK trupa. Znas li koliko je nasih ljudi, boraca, civila i dece izginulo zbog izdaje Makedonaca.

Idi leci se.

Зашто Македонија не би тражила помоћ од Србије .та помоћ јој је и била обечана за време покојног председника .када је дошло време тражили су помоћ , када су почели да кољу Макеодниски народ наравно да ће се обратити Србији са чије територије су долазили терористи уосталом .

да ли је Ђинђић и колико заштитио Шиптаре то се види на садашњем положају Македоније .

буквално је поклонио Шиптарима Македонију . додуше продао и добио паре ..понављам не Србија , него ДОС И ЂИНЂА 120 милиона.

- - - - - - - - - -

није истина .постојао је споразум о поновном уједињењу ако и једна и друга држава буду у опасности .

Da je bilo prava Makedonija se i nije mogla odcepiti, jer je to teritorija Srbije. ona ju je oslobodila, ali su oni odlučili da ponište oslobođenje.
Prvo nisu imali poštovanja ni za to što su im Srbi dali slobodu, jer kad su bili kmetovi kod Ottomana trebala im Srbija da ih oslobodi i podeli im zemlju , zatim su izmislili tj prihvatili su propagandu da su neki Makedonci, pa su prihvatili da budu republika a da se ni jednog momenta nisu borili za istu ( i ako jesu opet su to radili Srbi) a onda su kao pravi vlasnici kazali e mi smo sada vlasnici
Dobili su naciju i državu na tanjiru, pravda je da je tako i izgube.Da su ikada krvarili za nju ne bi se tako igrali i ne bi pristali da im svaka belosvetska šuša prodaje maglu.

Mi smo mogli da budemo sami protiv svih, da nas satanizuju, da se kockamo da li će nas sravniti sa zemljom, a sve zato što smo skupo platili svoje.

Pripadnik moje bliske rodbine briše "ić" na kraju prezimena i stavlja ono njihovo k jer će tako lakše naći posao, jer će tako biti drugačije tretiran

Oni kao ne priznaju "ić" a kad ih je to "ić" oslobađalo i otimalo zemlju od begova da da njima , pa zauvek navuklo stigmu moćnih na svoju grbaču tad se nisu gadile

Mislim da je postojala ta opcija povratka Makedonije, ali da li su oni bili normalni da misle da će im to neko dopustiti. Unakazili su tu teritoriju, podelili su je sa Šiptarima i sad ih niko odatle ne istera bez četvrt miliona mrtvih.

Glup narod koji je zaslužio to što mu se događa. Žali bože srpskih života datih za nju i strašno je to što nam je kao Srbima ta teritorija strateški bitna pa se kad tad moramo opet tamo žrtvovati, ako nas bude bilo dovoljno da možemo da se žrtvujemo za opstanak .Ako ne, nije nam ni bitno.

Niko nikoga ne može naterati ako on neće, a i ako može zna se kako se to zove.

Prema tome te priče o zlim zapadnjacima kako su navukli dobre i poštene hrvate, muslimane, šiptare, makedonce ne stoji... oni su samo u njima našli ono što oni imaju glupost, pohlepu i većina mržnju malog prema boljem, većem, jačem i sposobnijem komšiji

Koji sposobniji komsija?

И те како сам нормална ..Ђинђић је ушао на терен као играч нато пакта , то је био и ДОС и то још увек јесте .

1999 године у Кијеву се састају представници Русије, Укрјаине и Макеодније и саставља се уговор о међусобној помоћи у наоружању Макеодније уколико дође до напада Шиптара .

https://jamestown.org/program/ukraine-forges-military-alliance-with-macedonia/

5 ОКТОБРА је извршен државни удар и на чело насилним путем долази ДОС са Ђинђићем .

сукоб почиње у Макоеднији.

Макеоднија је добила од руске Укрјаине наоружање и савлађује терористе и ако је Ђинђић одбио било какав вид помоћи ..

али ...онда ступа на снагу НАТО ИГРАЧ Ђинђић и УЦЕЊУЈЕ МАКЕОДНИЈУ !

прети да ће пропустити Шиптаре да упадну и у Куманово , НАТО већ на Косову узврача са претњом .

Макеоднија остаје изолована и уплашена и под притиском и ако је војно победила потписује КАПИТУЛАЦИЈУ !

то је истина !

Лично потпуно верујем да се тај договор у Кијеву десио јер по мом искуству оружје је у Македонију стигло експресно (невероватна брзина) и када су са МИ 24 и СУ 25 кренули да поливају ( са пилотима из Украјине и Русије) само НАТО је спасо Шиптаре пораза. Ситуација је била гадна јер су у Авиану већ упућивали моторе на фантомима, и тада су највероватније и послали вазала Ђинђића.
Ипак све је то безвезе, да су се држали Србије њихов Македонски национални идентитет и држава би били сигурни додуше били би прикривени у оквиру Србије али би им то омогућило да се развију и учврсте као посебна нација па би једног дана могли и добити независност неким пријатељским разлазом од Србије. Та Македонска алавост ( последица очигледне глупости) их је бацила буквално право уста свињама који ће да им ту Македонију раскомадају ко масну крпу ( да ли је неко видео шта свиње ураде масној крпи?).

Poslednja izmena:
Многи су заборавили а заборав је непријатељ човека , како је Ђинђави са ДОСОМ издао и заебао Макеондију 2001 године .

Ово што се сада догађа у Макеоднија је директна последица политике Зорана Ђинђића .њега је послао Запад да 2001 године убеди и лаже Макеоднију да пристане на све и да прода своју државу буквално .Македонија је тражила помоћ 2001 године од Србије у нади да ће јој помоћи са политиком и оружјем али Ђинђић је ОДБИО

Заправо осим што је продао и уништио Србију ДОС и Ђинђић су то исто урадили и Македонији!

- - - - - - - - - -

Жалосно је да данас многи криве Макеоднију за неку издају а заправо је влада Зорана Ђинђића и ДОС продала и издала Македонију .

Зашто би Србија било како помагала Македонију, која се експлицитно изјаснила да нас не жели?
Македонци су знали да ће их Шиптари прогутати, а опет су за време бомбардовања примали угрожене "бегалците" које је Србија наводно протеривала.
И на крају, Ђинђић је издао свој народ, и то је оно што треба да те боли, Македонце није могао да изда, јер нити је Македонац, нити смо једна држава.

Ima i ludjih od nje, `ladno. Provali ovu dvojicu sto se sa njom slazu i to ozbiljno misle :D Koliko treba da budes nenormalan da bi se slozio sa drugaricom Komunistkinjom? Tuzno je sto je jedan i bio zdrav, pa je tesko oboleo, izgleda da mu vise nema spasa.
Može i gore od toga , reci da budeš kao Rolo z:shock: mada je njemu do jaja ,al opet tek je to bula i dubioza ozbiljna .

Može i gore od toga , reci da budeš kao Rolo z:shock: mada je njemu do jaja ,al opet tek je to bula i dubioza ozbiljna .

Svi dele zajednicku ljubav - poduvali bi Slobi i u ovako raspadnutom stanju :mrgreen:

Ta mrznja prema zutima koje svuda vide i dan-danas nije zbog Srbije ili sto su pokrali drzavnu kasu, nego zato sto su im skinuli zivotnu ljubav sa vlasti. Mrze zutare samo zbog Slobe :lol:

- - - - - - - - - -

Gomila histeričnih gluposti

819654-srdja-popovic-191-hdjpg.jpg

Svi dele zajednicku ljubav - poduvali bi Slobi i u ovako raspadnutom stanju :mrgreen:

Ta mrznja prema zutima koje svuda vide i dan-danas nije zbog Srbije ili sto su pokrali drzavnu kasu, nego zato sto su im skinuli zivotnu ljubav sa vlasti. Mrze zutare samo zbog Slobe :lol:

Слобу мрзим због Слобе, СПС због СПС-а, а жутаће због жутаћа.
Показали су се сви, укључујући и ове сад.
Сви гледају само своја дупета.
Али то није тема.
Тема је како је то Ђинђић изневерио и кздао Македонце?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back