Kako je biti srpski turista u Hrvatskoj?

Jes vala, najteze je Vojvodjanima vi ste ugrozena vrsta, kao bijele foke
Da.
Ne znamo jesmo li za EU ili Rusiju. Jesmo li centralna Evropa ili Balkan. Naši zemljaci do 1918. nas gledaju sa visine, a naši zemljaci od 1918. nas smatraju nadmenima.

''A ja što ću, ali sa kime ću?
Malo rukah, malena i snaga,
jedna slamka među vihorove,
sirak tužni bez nigđe nikoga...''

Uglavnom,prve komšije na moru, sve Novosadjani

Screenshot_20240814_233824_com.huawei.himovie.overseas.jpg
Screenshot_20240814_233846_com.huawei.himovie.overseas.jpg

Da.
Ne znamo jesmo li za EU ili Rusiju. Jesmo li centralna Evropa ili Balkan. Naši zemljaci do 1918. nas gledaju sa visine, a naši zemljaci od 1918. nas smatraju nadmenima.

''A ja što ću, ali sa kime ću?
Malo rukah, malena i snaga,
jedna slamka među vihorove,
sirak tužni bez nigđe nikoga...''

Pa nijeste sirak tuzni, imate Madjarsku

Zato idi u Grčku gdje te psuju prljavim Ciganom, sve uz smješak.
Sigurno, sigurno. Glavni izvor tih informacija je tvoja selendretina od 10 kuća. Plus kafana. Inače u tvojoj NDH zato govore: Cigani, četnici, svaki dan psuju mater srpsku nekome i govore kako će da kolju, spominju Jasenovac, Oluju i ostale vaše "ponose". Prema tome, hebite se sa vašim morem i vašim otocima. Ima 1000000000000000 puta i bolje obale i boljih ljudi. Ako vas ljudima mogu uopšte i da nazovem.

Sigurno, sigurno. Glavni izvor tih informacija je tvoja selendretina od 10 kuća. Plus kafana. Inače u tvojoj NDH zato govore: Cigani, četnici, svaki dan psuju mater srpsku nekome i govore kako će da kolju, spominju Jasenovac, Oluju i ostale vaše "ponose". Prema tome, hebite se sa vašim morem i vašim otocima. Ima 1000000000000000 puta i bolje obale i boljih ljudi. Ako vas ljudima mogu uopšte i da nazovem.
To je pisao Srbin koji studira grčki , nije mogao vjerovati kako se na pijaci odnose ne samo prema Srbima, nego i Bugarima, Makedoncima, jer vas smatraju sirotinjom koja samo gleda i slabo kupujue pa kad vas skuže krene "čašćenje" uz smiješak.

Ma ne bi vi bacali ljude u more zbog majice. Ili razbili auto zbog srpskih tablica. A nije ni da vam smeta ćirilica i ekavica. Sve su to laži i klevete je li tako.
Tako je, eto imaš primjer srpskog turista gore što je kolega forumaš stavio, moji susjedi par kuća dalje su iz mjesta Inđija, divni ljudi.
Što više ja ne znam na moru dal ima više studenata Srba ili Hrvata što rade sezonski ovdje i što je najbolje slobodno vrijeme provode zajedno 😃

Nisu svi opterećeni mržnjom ko ti.

A budale hebi ga, uvijek rade problem neovisno čiji su, primitivac je primitivac.

Sad se jako potrudi povući iz petnih žila gdje su se pocupale srpkinja i Hrvatica to još nismo imali ovdje a sigurno bi bilo divno vidjeti i to, pa prepisati etničkoj podjeli ;)

Tako je, eto imaš primjer srpskog turista gore što je kolega forumaš stavio, moji susjedi par kuća dalje su iz mjesta Inđija, divni ljudi.
Što više ja ne znam na moru dal ima više studenata Srba ili Hrvata što rade sezonski ovdje i što je najbolje slobodno vrijeme provode zajedno 😃

A budale hebi ga, uvijek rade problem neovisno čiji su, primitivac je primitivac.

Sad se jako potrudi povući iz petnih žila gdje su se pocupale srpkinja i Hrvatica to još nismo imali ovdje a sigurno bi bilo divno vidjeti i to, pa prepisati etničkoj podjeli ;)

Po meni Hrvati mnogo manje mrze od suśeda

Kad Hrvat nekome spominje mržnju, i popuje o njoj, onda ovaj svet stvarno treba da ode u pm.

Ja kada god odem južno od Save i Dunava i kažem da sam iz Vojvodine ljudi odjednom promene raspoloženje. Neki izbegavaju kontakt očima sa mnom, neki mi gledaju mrko i ne skidaju pogled sa mene, škripe zubima.
Nije prijatno, često se plašim.
Pretpostavljam da je slično i sa srpskim turistima u Hrvatskoj. To ne želim ni najgorem neprijatelju.

Замисли у Црну Гору кад одеш... :sad2:

A vidi ovog genijalca :mrgreen:

BEOGRADSKOG odvjetnika Nemanju Berića uhitila je hrvatska policija na graničnom prijelazu Bajakovo, nakon čega mu je sudac prekršajnoga suda u Šibeniku odredio 15 dana pritvora, objavio je portal Politika.rs.

Navodno je Berić uhićen jer je na Facebooku objavio snimku sebe dok vozi i pjeva pjesmu "Do Dinare niđe ne stajem", piše srpski portal.

Jutarnji list pak navodi da je priveden zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, odnosno širenja mržnje i nacionalne nesnošljivosti, te da su ga policajci prekršajno prijavili za ukupno 31 objavu na njegovom Facebook profilu koju povezuju s četničkim pokretom i ratnim zločinima.

Politika piše da je odvjetnik porijeklom iz Knina i da je tamo bio na odmoru s još četvero kolega iz Beograda. Policija ga je zaustavila 10. kolovoza, na povratku u Srbiju.

https://www.b92.net/zivot/aktuelno/...e-sam-se-jedino-susreo-sa-nasiljem-video/vest
Popularnom TikTokeru nepoznati počinioci su probušili gume na automobilu sa beogradskim registracionim oznakama.
U martu ove godine, Džastus je doživeo sličnu neprijatnost u Zagrebu. Naime, tada mu je neko skinuo registarske oznake i izgrebao automobil ključevima.

Vozio sam kroz Bosnu, Srbiju, Bugarsku, doslovno sve balkanske zemlje u poslednjih šest meseci, i bio sam u nebrojenim gradovima. I jedini grad u kojem sam se susreo sa bilo kakvim nasiljem je Zagreb", dodao je.

Letujem u Dalmaciji, Kvadneru, Istri… samo ostavite presrasude po strani.
e sad skuooo je ako se nema nekretnina dole
Ti si vjerojatno normalan čovjek koji je došao uživati i odmoriti se, a ne kačiti se s domaćinima i tražiti svađe. S druge strane, imaš stanovitog Berića koji je došao u Hrvatsku tražiti probleme, a kada ih je našao i završio u ćuzi, onda mu je vrag kriv. :kafa:

Ti si vjerojatno normalan čovjek koji je došao uživati i odmoriti se, a ne kačiti se s domaćinima i tražiti svađe. S druge strane, imaš stanovitog Berića koji je došao u Hrvatsku tražiti probleme, a kada ih je našao i završio u ćuzi, onda mu je vrag kriv. :kafa:
Ja gradim mostove, ne rusim ih. Inace ja imam rodbinu i prijatelje sirom Jadrana , po majci sam Dalmatinac, tako da se i ne osecam bas kao turista. A imam i kucu u Dalmaciji jos od pradede.
:) Ljudi se dele na dobre i lose, a ne na politicke tvorevine.

A ko je zavrsio u cuzi?
S MORA I KRAJA NEMANJA BERIĆ

Pregledali smo profil srpskog odvjetnika koji kaže da je neutemeljeno zatvoren u Šibeniku. Užas, toliko četništva...​

o_27891857_1024.png

Odvjetnik Nemanja Berić uhićen je i kažnjen kaznom zatvora zbog remećenja red i mira. Nakon povratka u Srbiju odmah ga je primio Aleksandar Vučić, a zatim je dao i ispovijest za Vučićev najomiljeniji tabloid – Informer. Informer, inače, sve Hrvate naziva ustašama...

https://slobodnadalmacija.hr/dalmac...bao-biti-zatvoren-toliko-cetnikovanja-1414351

Back