Kako je biti srpski turista u Hrvatskoj?

Nećeš me uvući u nepotrebne rasprave i besmisleno spamovanje teme...ima ovde pacijenata dovoljno pa trabunjajte koliko volite, mene zaobiđi
Čuj, ako nešto započinješ, to onda i završi. Prvo kažeš da imamo nekakve probleme, pa kad pitam kakve probleme, ti ne želiš odgovoriti. Ja ne znam tko tu spamuje i trabunja?
Isto kao i s onim da nećeš više doći. Ne moraš.

Čuj, ako nešto započinješ, to onda i završi. Prvo kažeš da imamo nekakve probleme, pa kad pitam kakve probleme, ti ne želiš odgovoriti. Ja ne znam tko tu spamuje i trabunja?
Isto kao i s onim da nećeš više doći. Ne moraš.
Tebi se nisam obraćao nego stojku...stvarno ne znam koji ti problem imaš?
Ako si već tražio odgovor, eto ti ga, praviš problem ni iz čega i bez razloga...ajd zdravo ne dosađuj više, da ne popiješ ban za spamovanje

Tebi se nisam obraćao nego stojku...stvarno ne znam koji ti problem imaš?
Ako si već tražio odgovor, eto ti ga, praviš problem ni iz čega i bez razloga...ajd zdravo ne dosađuj više, da ne popiješ ban za spamovanje
Evo sve me strah. Nego pa spominješ Hrvate, pa eto, to me čini pozvanim. Ti spamuješ temu s nekakvim tobožnjim problemima.
Ajd bok

Prognani Krajišnici i njihovi potomci koji žive u Srbiji, RS i dijaspori dolaze u svoja sela uglavnom preko ljeta, mnogi od njih usput skoknu i do mora. E sad ubrajate li vi te ljude u strane turiste to ne znam.
Znam jednog Srbina koji redovno sa porodicom ljetuje u Makarskoj, on nije Srbijanac nego je rodom iz jednog sela kod Livna (živi u Srbiji). Prvo ide u selo pa iz njega u Makarsku, jerbo mu je tamo najlakše doći odozgo. I onaj Zmaj od Šipova ljetuje u Makarskoj. Srbi iz sjeverne Dalmacije idu na more u Karin, Vodice, Biograd itd, što je i logično jer su ta mjesta najbliža njihovom selima.
Ne ubrajamo. Ubrajaju se samo oni koji noće u turističkom objektu i prijavi ih gazda.

ZAHVATILA GA OLUJA / Srbin ostavio auto u Splitu, a kada se vratio, ostao bez teksta: 'Gdje bi nam bio kraj'

Na Instagram stranici 192 rs objavljen je apel vlasniku automobila beogradskih registracija koji ga je parkirao u Splitu s otvorenim prozorom. Onda je krenulo nevrijeme, a građani su folijom zaštitili automobil.
"Automobil beogradskih registarskih tablica, ostao je parkiran u Splitu s otvorenim prozorom, građani su folijom zaštitili automobil zbog jakog nevremena. Vlasnik automobila je najverojatnije otišao na jedrenje i zaboravio zatvoriti prozor. Ako prepoznajete vlasnika po registarskim oznakama, obavijestite ga", stoji u objavi na Instagramu.
...
https://net.hr/danas/svijet/srbin-o...z-teksta-b9be970c-6f38-11ef-b15c-72780b90502a

Pretpostavljam da ovako nešto mediji u Srbiji nisu prenesli? :per:

Ali si to kvalitetno platio.
To je doduše tačno.. Hrvatska fakat nije najbolja destinacija za paradajz turizam.

Ali zato se ja bolje i sigurnije osećam tamo. Decu puštam same na plažu i ne brinem. Neki preduzetni klinci u apartmanu pored nas na svojoj terasi ostavili neke lepe kamenčiće koje su skupili i napisanu poruku "kamenčići na prodaju", sa sve cenama, neki su 50 centi, neki evro, neki dva. I vidim da su ljudi uzeli neke i ostavili im novac tu na gomili. Presimpatična ideja kako zaraditi za sladoled.

Ostavljeni novac niko od prolaznika nije ni pipnuo naravno, a čisto sumnjam da bi se isto tako razvijale stvari da su klinci to uradili ovde:

1726274816014.png

Konobarica iz Srbije odradila sezonu u Šibeniku pa poslala poruku Hrvatima

1726274874164.png

Index Magazin 18:31, 11. rujna 2024.

KONOBARICA iz Srbije, koja je s prijateljicama odradila sezonu u Šibeniku, podijelila je na Redditu dojmove o Hrvatima. Djevojka se na početku zahvalila svima nakon što je odradila prvu sezonu u jednom gradiću blizu Šibenika.

"Moje mišljenje se potpuno promijenilo"​

"Osobno bih se zahvalila Hrvatskoj i Hrvatima nakon odrađene prve sezone na moru, bila sam smještena u malom gradu blizu Šibenika s par prijateljica. S obzirom na to da smo iz manjeg mjesta iz Srbije gdje su ljudi uglavnom zatvoreni, punili su nam glavu svakakvim mislima. Zato pišem ovako javno jer se moje mišljenje potpuno promijenilo, kao i mojih prijateljica", počela je.

e1ec2274-cdfb-489b-8e3d-5f22fd9b68a5.jpg

Pohvalila Hrvate, posebno Zagrepčane​

"Od tisuće ljudi koje smo posluživale, nijedan pogrešan pogled ili nešto slično, kulturni i pristojni ljudi, posebno Zagrepčani. Gazda lokala je također bio ugodan. Mnogo uspomena, kupanja, zabave. Stekli smo gomilu prijatelja iz svih krajeva Hrvatske", objasnila je.

"Za dva mjeseca zarade možemo udobno živjeti u Srbiji"​

"Odlično smo zaradile, za dva mjeseca zarade možemo udobno živjeti u Srbiji do idućeg ljeta. Zato vam puno hvala na prilici i vidimo se sljedeće godine, ja se osobno nadam i na dulje", poručila je za kraj.

U komentarima su joj se javili brojni Hrvati, koji su joj se zahvalili na lijepim riječima.

"U Hrvatskoj su dobrodošli svi koji ju poštuju i to bi trebao biti standard za sve zemlje", "Dobro nam došle i sljedeće godine", "Odlično, lijepo je čuti lijepe priče. Nadam se da će vam se svidjeti i iduće godine", "Ovo je bilo lijepo pročitati, pozdrav iz Splita" neki su od komentara.

Izgleda da je opet neka budala došla k nama, pa kad dobije što traži tko će onda biti kriv? 🤔

‘Ovo je za ustašiju, živjela Srbija!‘; Tko je mladić koji u Zagrebu provocira Hrvate? Veliča ratne zločince, prijeti...​

Društvenim mrežama širi se video mladića iz BiH koji iz centra Zagreba šalje provocirajuću poruku.
- Braćo i sestre Srbi, kako ste? Evo nas sada u Hrvatskoj, da me nešto ne zgazi prvo... Kao prvo, za onu ustašiju koja govori kako ja ne mogu ući u Hrvatsku, evo im sada dokaz. Kaže, da li znade onaj tko nam prijeti, da će i Zagreb gorjeti. Živjela Republika Srpska, živjela Srbija - govori mladić na videu koji je podijelio i Krešimir Macan.
Video je inače naslovljen "Evo četnika u Zagrebu, šta je sad, prpa".
...
https://slobodnadalmacija.hr/vijest...velica-ratne-zlocince-prijeti-1541500-1421440

Izgleda da je opet neka budala došla k nama, pa kad dobije što traži tko će onda biti kriv? 🤔

‘Ovo je za ustašiju, živjela Srbija!‘; Tko je mladić koji u Zagrebu provocira Hrvate? Veliča ratne zločince, prijeti...​

Društvenim mrežama širi se video mladića iz BiH koji iz centra Zagreba šalje provocirajuću poruku.
- Braćo i sestre Srbi, kako ste? Evo nas sada u Hrvatskoj, da me nešto ne zgazi prvo... Kao prvo, za onu ustašiju koja govori kako ja ne mogu ući u Hrvatsku, evo im sada dokaz. Kaže, da li znade onaj tko nam prijeti, da će i Zagreb gorjeti. Živjela Republika Srpska, živjela Srbija - govori mladić na videu koji je podijelio i Krešimir Macan.
Video je inače naslovljen "Evo četnika u Zagrebu, šta je sad, prpa".
...
https://slobodnadalmacija.hr/vijest...velica-ratne-zlocince-prijeti-1541500-1421440
Немој се нервирати, то су само појединачни случајеви, појединци жељни пажње. Кад стигне права колона, засућете је цвијећем, одушевљени као и увијек. ;)

Back