Dah_andjela
Aktivan član
- Poruka
- 1.527
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ал' доћи ће и мени мама још мало и донеће ми пуњене тиквице 

jes' probao onako na roshtilju sa gooomilom ostalog povrca... znash, bez mesa koje se inache stavlja kad se puneОбожавам пуњене тиквице са павлаком![]()

А ја форнети...Ал' доћи ће и мени мама још мало и донеће ми пуњене тиквице
![]()
joj shto ne volim punjene tikvice... ja sam ruchala sendvish sa kukuruzom... ne pitajte nisht'![]()
Punjene tikvice s pavlakom? Kako se to pravi? Zvuči... nisam sigurna kako zvuči, zato me zanima![]()
jes' probao onako na roshtilju sa gooomilom ostalog povrca... znash, bez mesa koje se inache stavlja kad se pune![]()

shtaaaa? ;shock:
samo meso i pirinach? jest' da ih ne volim, al sledeci put probaj sa malo barilla sosa, origana i bosiljka..
chek' skuvash? zar ih ne pechesh?
inache ne volim ni parike... muka mi je od mirisa, a ukus tek ne mogu da podnesem...
Не знам питаћу је 
ovo je najjačeПа купиш тиквице

Е сад сам добио инфо. из прве руке (од кеве), пуњене тиквице се кувајуА она није направила пуњене, него онако сецкане па поређане па је између месо и остало пуњење
![]()
mnogo spamujete, tema je drugarsko, pričajte o drugarskom... i nemoj slučajno da spamujete više!

mnogo spamujete, tema je drugarsko, pričajte o drugarskom... i nemoj slučajno da spamujete više!

:rolleyes: