- Poruka
- 18.999
Neverovatna, sjajna, hrabra i neponovljiva, naša omiljena tv urednica i voditeljka emisije "Ljubav i moda" - RUŠKA JAKIĆ...
8. januara o.g. je napunila 85 godina ova popularna tv urednica, koja nikoga ne ostavlja ravnodušim...
Veštačka inteligencija je toliko napredovala, da ljudi u današnje vreme mogu da naprave obrade svojih omiljenih pesama,
ali u izvođenju drugih izvođača, kao i fotografije koje su ranije mogli samo da zamisle.
Tako se jedan korisnik društvene mreže Tviter našalio sa slavnom Ruškom Jakić i napravio montažu i pokazao kako je
izgledala kao mlada.
Na slici Ruška drži jednog dinosaurusa.
- Retka slika mlade Duške Jakić sa štenetom trinosaurusa, jedan vek pre nego što je čitava vrsta izumrla - našalio se ovaj
korisnik.
Slavna voditeljka svoje godine krije, a iza sebe ima tri braka i nedavno je na društvenim
mrežama isplivala fotka sa njenog venčanja.
Venčanje Ruške Jakić sa njenim drugim mužem Laletom Nadeždićem ovekovečeno je
fotografijom koja ovih dana obilazi društvene mreže i koja podseća na trenutke u kojima
je Ruška okružena svedocima izgovarala "da" čoveku s kojim je kasnije dobila svoju
ćerku jedinicu.
- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se.
Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom
Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - pričala je
Jakićeva za domaće medije, a venčanje Ruške Jakić sa ovim arhitektom ipak joj je ostalo u lepom sećanju.
Iako je to venčanje Ruške Jakić voditeljka lepo upamtila, žali što je neke odluke donela pogrešno.
Posle drugog razvoda, naime, Ruška je na sebe preuzela ulogu i oca i majke i svojoj Ani trudila se da pruži
nezaboravno detinjstvo.
- Tu sam najviše pogrešila, htela sam da budem i otac i majka.
Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam.
Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila - rekla je Ruška.
Voditeljka je oduvek privlačila pažnju.
Fotošop koji je na internetu napravio kolaps:
Predivan BONUS intervju možete pogledati na ovom na kraju teksta, na ovom linku:
https://nova.rs/zabava/showbiz/foto...ja-ovako-je-ruska-jakic-izgledala-u-mladosti/
Nezaboravni i najlepši sadržaj Ruške Jakić je u ovim rečima:
"Dok sam sedela u jednom kafiću, prišla mi je žena, koja je rekla:
- Bog me je poslao da svratim ovde... Znate, vi ste mi spasili život...
Bila sam na dnu svog života... onda sam sela na krevet i imala sam punu šaku lekova...
i tog trenutka sam upalila televizor (kako ništa nije slučajno!)... i bili ste vi sa rečenicom:
"Život je najveća dragocenost koju nam je Bog podario... život nema reprizu... nikad
ne dozvolite da vam neko oduzme život, jer Bog ima zadnju reč...
Evo još jedne Ruškine mudrosti:
"Šta sam u životu naučila? Naučila sam da ne dozvolim da mi u život uđe više niko
ko će da me učini nesrećnom...
A moja knjiga (jedna vrsta autobiografije) kreće ovako:
UPOZNALA SAM MNOGO LJUDI, MADA JE PRIJATELJA BILO MALO...
BILA SAM GORDA I SLAVNA, BOSA I GLADNA, VOLELA SAM MNOGO LJUDI,
A MENE JE VOLELO MALO...
DOVOLJNO JE DA VOLITE SEBE I ONDA ĆE VAS VOLETI I KOSMOS...
VOLITE SE, LJUDI, OSMEHNITE SE ŽIVOTU...
ŽIVOT JE NAJVEĆA DRAGOCENOST I ŽIVOT NEMA REPRIZU...
I... ŽIVITE DANAS KAO DA VAM JE POSLEDNJI DAN!"
Nemam reči koliko sam očarana ovom dušom...
8. januara o.g. je napunila 85 godina ova popularna tv urednica, koja nikoga ne ostavlja ravnodušim...
Veštačka inteligencija je toliko napredovala, da ljudi u današnje vreme mogu da naprave obrade svojih omiljenih pesama,
ali u izvođenju drugih izvođača, kao i fotografije koje su ranije mogli samo da zamisle.
Tako se jedan korisnik društvene mreže Tviter našalio sa slavnom Ruškom Jakić i napravio montažu i pokazao kako je
izgledala kao mlada.
Na slici Ruška drži jednog dinosaurusa.
- Retka slika mlade Duške Jakić sa štenetom trinosaurusa, jedan vek pre nego što je čitava vrsta izumrla - našalio se ovaj
korisnik.
Slavna voditeljka svoje godine krije, a iza sebe ima tri braka i nedavno je na društvenim
mrežama isplivala fotka sa njenog venčanja.
Venčanje Ruške Jakić sa njenim drugim mužem Laletom Nadeždićem ovekovečeno je
fotografijom koja ovih dana obilazi društvene mreže i koja podseća na trenutke u kojima
je Ruška okružena svedocima izgovarala "da" čoveku s kojim je kasnije dobila svoju
ćerku jedinicu.
- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se.
Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom
Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - pričala je
Jakićeva za domaće medije, a venčanje Ruške Jakić sa ovim arhitektom ipak joj je ostalo u lepom sećanju.
Iako je to venčanje Ruške Jakić voditeljka lepo upamtila, žali što je neke odluke donela pogrešno.
Posle drugog razvoda, naime, Ruška je na sebe preuzela ulogu i oca i majke i svojoj Ani trudila se da pruži
nezaboravno detinjstvo.
- Tu sam najviše pogrešila, htela sam da budem i otac i majka.
Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam.
Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila - rekla je Ruška.
Voditeljka je oduvek privlačila pažnju.
Fotošop koji je na internetu napravio kolaps:
Predivan BONUS intervju možete pogledati na ovom na kraju teksta, na ovom linku:
https://nova.rs/zabava/showbiz/foto...ja-ovako-je-ruska-jakic-izgledala-u-mladosti/
Nezaboravni i najlepši sadržaj Ruške Jakić je u ovim rečima:
"Dok sam sedela u jednom kafiću, prišla mi je žena, koja je rekla:
- Bog me je poslao da svratim ovde... Znate, vi ste mi spasili život...
Bila sam na dnu svog života... onda sam sela na krevet i imala sam punu šaku lekova...
i tog trenutka sam upalila televizor (kako ništa nije slučajno!)... i bili ste vi sa rečenicom:
"Život je najveća dragocenost koju nam je Bog podario... život nema reprizu... nikad
ne dozvolite da vam neko oduzme život, jer Bog ima zadnju reč...
Evo još jedne Ruškine mudrosti:
"Šta sam u životu naučila? Naučila sam da ne dozvolim da mi u život uđe više niko
ko će da me učini nesrećnom...
A moja knjiga (jedna vrsta autobiografije) kreće ovako:
UPOZNALA SAM MNOGO LJUDI, MADA JE PRIJATELJA BILO MALO...
BILA SAM GORDA I SLAVNA, BOSA I GLADNA, VOLELA SAM MNOGO LJUDI,
A MENE JE VOLELO MALO...
DOVOLJNO JE DA VOLITE SEBE I ONDA ĆE VAS VOLETI I KOSMOS...
VOLITE SE, LJUDI, OSMEHNITE SE ŽIVOTU...
ŽIVOT JE NAJVEĆA DRAGOCENOST I ŽIVOT NEMA REPRIZU...
I... ŽIVITE DANAS KAO DA VAM JE POSLEDNJI DAN!"
Nemam reči koliko sam očarana ovom dušom...