Kako je AI predstavio slavnu Rušku Jakić kad je bila mlada

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
18.999
Neverovatna, sjajna, hrabra i neponovljiva, naša omiljena tv urednica i voditeljka emisije "Ljubav i moda" - RUŠKA JAKIĆ...

8. januara o.g. je napunila 85 godina ova popularna tv urednica, koja nikoga ne ostavlja ravnodušim...

Screenshot_87.png

Veštačka inteligencija je toliko napredovala, da ljudi u današnje vreme mogu da naprave obrade svojih omiljenih pesama,
ali u izvođenju drugih izvođača, kao i fotografije koje su ranije mogli samo da zamisle.

Tako se jedan korisnik društvene mreže Tviter našalio sa slavnom Ruškom Jakić i napravio montažu i pokazao kako je
izgledala kao mlada.

Na slici Ruška drži jednog dinosaurusa.

- Retka slika mlade Duške Jakić sa štenetom trinosaurusa, jedan vek pre nego što je čitava vrsta izumrla - našalio se ovaj
korisnik.

Screenshot_33.png

Slavna voditeljka svoje godine krije, a iza sebe ima tri braka i nedavno je na društvenim
mrežama isplivala fotka sa njenog venčanja.

Venčanje Ruške Jakić sa njenim drugim mužem Laletom Nadeždićem ovekovečeno je
fotografijom koja ovih dana obilazi društvene mreže i koja podseća na trenutke u kojima
je Ruška okružena svedocima izgovarala "da" čoveku s kojim je kasnije dobila svoju
ćerku jedinicu.

Screenshot_86.png

- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se.
Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom
Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - pričala je
Jakićeva za domaće medije, a venčanje Ruške Jakić sa ovim arhitektom ipak joj je ostalo u lepom sećanju.

Iako je to venčanje Ruške Jakić voditeljka lepo upamtila, žali što je neke odluke donela pogrešno.
Posle drugog razvoda, naime, Ruška je na sebe preuzela ulogu i oca i majke i svojoj Ani trudila se da pruži
nezaboravno detinjstvo.

- Tu sam najviše pogrešila, htela sam da budem i otac i majka.
Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam.
Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila - rekla je Ruška.

Voditeljka je oduvek privlačila pažnju.

Fotošop koji je na internetu napravio kolaps:

Screenshot_89.png

Predivan BONUS intervju možete pogledati na ovom na kraju teksta, na ovom linku:

https://nova.rs/zabava/showbiz/foto...ja-ovako-je-ruska-jakic-izgledala-u-mladosti/

Nezaboravni i najlepši sadržaj Ruške Jakić je u ovim rečima:

"Dok sam sedela u jednom kafiću, prišla mi je žena, koja je rekla:

- Bog me je poslao da svratim ovde... Znate, vi ste mi spasili život...
Bila sam na dnu svog života... onda sam sela na krevet i imala sam punu šaku lekova...
i tog trenutka sam upalila televizor (kako ništa nije slučajno!)... i bili ste vi sa rečenicom:

"Život je najveća dragocenost koju nam je Bog podario... život nema reprizu... nikad
ne dozvolite da vam neko oduzme život, jer Bog ima zadnju reč...

Evo još jedne Ruškine mudrosti:

"Šta sam u životu naučila? Naučila sam da ne dozvolim da mi u život uđe više niko
ko će da me učini nesrećnom...

A moja knjiga (jedna vrsta autobiografije) kreće ovako:

UPOZNALA SAM MNOGO LJUDI, MADA JE PRIJATELJA BILO MALO...
BILA SAM GORDA I SLAVNA, BOSA I GLADNA, VOLELA SAM MNOGO LJUDI,
A MENE JE VOLELO MALO...

DOVOLJNO JE DA VOLITE SEBE I ONDA ĆE VAS VOLETI I KOSMOS...

VOLITE SE, LJUDI, OSMEHNITE SE ŽIVOTU...
ŽIVOT JE NAJVEĆA DRAGOCENOST I ŽIVOT NEMA REPRIZU...

I... ŽIVITE DANAS KAO DA VAM JE POSLEDNJI DAN!"

Nemam reči koliko sam očarana ovom dušom...

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Ne treba se izrugivati. Bila je TV lice dugo, i promovisala je da kad se probudimo i vidimo sebe u ogledalu ujutro, pomislimo da smo sebi drage/i, a ne nekakav tepih za gaženje od strane bilo koga. Mišljenje o sebi je važno. Bilo kog pola, a danas i orjentacije-moramo držati do sebe, misliti sebi najbolje.
Kad mislim "Ruška Jakić", mislim ljubav prema sebi. To je u nekom trenutku bilo smešno i nezgrapno, ali u sledećem je imalo mnogo smisla!
Kad smo u ljubavi sa sobom, spremni smo ceo svet da volimo, ali ne da dozvolimo da od nas iko pravi žrtve.
Ruška Jakić, hvala, divni ste bili i ostali! Inspirativni!
Vredelo je i vas doživeti!

1140639_2933905-ruskajakic01damirdervisagic-ls_ls.jpg

Ne treba se izrugivati. Bila je TV lice dugo, i promovisala je da kad se probudimo i vidimo sebe u ogledalu ujutro, pomislimo da smo sebi drage/i, a ne nekakav tepih za gaženje od strane bilo koga. Mišljenje o sebi je važno. Bilo kog pola, a danas i orjentacije-moramo držati do sebe, misliti sebi najbolje.
Kad mislim "Ruška Jakić", mislim ljubav prema sebi. To je u nekom trenutku bilo smešno i nezgrapno, ali u sledećem je imalo mnogo smisla!
Kad smo u ljubavi sa sobom, spremni smo ceo svet da volimo, ali ne da dozvolimo da od nas iko pravi žrtve.
Ruška Jakić, hvala, divni ste bili i ostali! Inspirativni!
Vredelo je i vas doživeti!

Pogledajte prilog 1407000
Baš si lepo napisala, lepojko moja...
Grlim...
:heart2:

Baš si lepo napisala, lepojko moja...
Grlim...
:heart2:
Već je bila tema na kojoj sam odolela da napišem šta mislim o Ruški.
Ljudi se ismevaju vanjštinom, ali... nemojmo to da radimo!
1694207035331.png

Lepa! Šuška se da je rođena 1938'.
Lepa je, uvek je izabrala prave reči, nije promovisala nikakve devijacije... Ovo definitivno nije ličnost koju treba da sad izvrgavamo ruglu i satiremo kao da je počinila išta ružno, a kamoli zlo.

Već je bila tema na kojoj sam odolela da napišem šta mislim o Ruški.
Ljudi se ismevaju vanjštinom, ali... nemojmo to da radimo!
Pogledajte prilog 1407012
Lepa! Šuška se da je rođena 1938'.
Lepa je, uvek je izabrala prave reči, nije promovisala nikakve devijacije... Ovo definitivno nije ličnost koju treba da sad izvrgavamo ruglu i satiremo kao da je počinila išta ružno, a kamoli zlo.
Prepametna je i dobra...mudra, duhovna i duševna... ličnost vrhunska, probuđena...

Danas je IN rugati se starim ljudima, njihovoj mudrosti i životnom iskustvu...
To mi je donekle i jasno...
Bez emotivne inteligencije, pa i mentalne, drugi se ne može shvatiti...

IN je ceniti krimose i budaletine, silikone i ogromna dupeta...
Džipove sa tamnim staklima i ćurke na sedištu... evre, koku, drago kamenje... jahte i bazene...
kandže, trepavice i glupost...treš i tatoo...nekulturu...

Prepametna je i dobra...mudra, duhovna i duševna... ličnost vrhunska, probuđena...
Hvala ti, draga, jer mi se nije srušio jedan moj mit! Ova tema se mogla u bilo kom trenutku pretvoriti u sprdanje sa imenom i ličnošću, a najviše izgledom.
Drago mi je jer se to nije desilo.
Hvala još jednom Ruški Jakić, jednoj od nas, koja je divna i dan-danas!
Kad se probudimo sutra-hajde da sebi kažemo u njenom stilu, sebi u ogledalo:"Lutko, zaslužuješ najboje, vidi kako si lepa, vidi kako si dobra i divna!",
Idemo u nov dan!

Hvala ti, draga, jer mi se nije srušio jedan moj mit! Ova tema se mogla u bilo kom trenutku pretvoriti u sprdanje sa imenom i ličnošću, a najviše izgledom.
Drago mi je jer se to nije desilo.
Hvala još jednom Ruški Jakić, jednoj od nas, koja je divna i dan-danas!
Kad se probudimo sutra-hajde da sebi kažemo u njenom stilu, sebi u ogledalo:"Lutko, zaslužuješ najboje, vidi kako si lepa, vidi kako si dobra i divna!",
Idemo u nov dan!
Hvala tebi na divoti koju širiš oko sebe...
:vzagrljaj:

Danas je IN rugati se starim ljudima, njihovoj mudrosti i životnom iskustvu...
To mi je donekle i jasno...
Bez emotivne inteligencije, pa i mentalne, drugi se ne može shvatiti...

IN je ceniti krimose i budaletine, silikone i ogromna dupeta...
Džipove sa tamnim staklima i ćurke na sedištu... evre, koku, drago kamenje... jahte i bazene...
kandže, trepavice i glupost...treš i tatoo...nekulturu...
I tako je i nije tako... Nije sve crno i belo, al nije ni sivo. ;)
Mudrost mi je skromna, ali cisto da ispariram nekako. :cool:

I tako je i nije tako... Nije sve crno i belo, al nije ni sivo. ;)
Mudrost mi je skromna, ali cisto da ispariram nekako. :cool:
Na forumima se uglavnom rugaju starijim ljudima i to je koliko sam videla uobičajeni , već refleksni način
ponašanja... Samo juče sam videla nekoliko komentara na nečije godine...
Poslaću ti na pp...

Do ovog teksta koji je postavila @Soradze, nikada pre nisam cuo za Rusku Jakic. Nakon sto sam procitao sve o njoj ovde, pogledao sam i par intervijua sa njom koji se nalaze na YT. Mogu samo da napisem...fascinantna osoba u svakom pogledu. Inteligentna i pozitivna, lepa i puna zivota. Osoba za divljenje. Zivi po pravilu: "Zivot nije iza tebe, samo su secanja iza tebe. Zivot je uvek ispred tebe".

Уопште не могу да провалим због чега је ова госпођа толико "јединствена", "мудра", "препаметна", и због чега је њена тв-емисија толико важна.Не могу ни да провалим чиме се Рушка бавила у животу, јер "дама од стила" ми не делује као занимање.

Back