Kako izmeniti .EXE fajl?

Nije nikako. Hakerski alati otvaraju exe fajlove i menjaju ih. Ali tada antivirus pišti i vrišti kao lud. Ne preporučujem ti to da radiš, u pitanju je ipak tvoj komp. Već knjigu u šake i uči Flash. Pa i ti da napraviš nešto slično.
 
Nisi rekao o kojim se formatima radi?
Ako je u pitanju klasicna igra (exe fajl) onda tu nema pomoci jer bi sustinski trebao da je dekompajliras sto je nemoguce jer je svaki program kad se kompajlira zasticen od reversne operacije bas zato da ne moze svako da udje i da brlja :) (a i iz nekih drugih razloga da sad ne ulazim u teoriju o programiranju) Znaci mrka kapa.
Postoje programi koji mogu da izvlace sourceve iz programa i slicno.
Na primer ja imam fflash dekompajler i ne mogu da vidim kod ali zato mogu da izvucem sve iz resursnog fajla (muziku, slike i slicno)
Ti si napisao samo nazive zezalica ali ne i u cemu su radjene. Da li su u pitanju flashevi ili klasicni programi radjeni recimo u c++ ili vb ili delphiu.?
 
FLUID:
Nije nikako. Hakerski alati otvaraju exe fajlove i menjaju ih. .
To je nesto drugo i nisu hakerski nege crackerski alati :) :) :)
i to se obicno radi uz pomoc hex editora i gomile drugih programa i puuuuno strpljenja i znanja.
A antivirus programi se pale na nesto drugo sto nema veze sa tim. Oni se pale jer mnogi programi za crackovanje u sebi sadrze alate trojanskog tipa a i neke elemente samog programa antivirus pepoznaje kao potencionalno opasne
 
rajkec:
Samo sam hteo da izvucem neke slike iz jednog fajla Pilsner Urquell gde skupljas flase piva u gajbu i pri tom skidas ribu ali niko od mojih drugova nije uspeo da ih cele skine pa smo radoznali
Evo ti jedna forica za pokušaj ostvarenja boljeg rezultata, a samim tim i uspešnijeg skidanja.
Pokreneš igricu, ideš na desni klik pa onda na Settings... Pojaviće se mali prozorčić koji neće mnogo smetati ali zato će se igra usporiti. Nije lepo, ali je korisno.
Probaj pa javi šta si uradio. Ej, skidanje je to! :D :D :D
 

Back
Top