Posto sam dosta upoznat sa njihovom khm khm kulturom i pisem dobro na knjizevnom engleskom jeziku da li neko moze biti pametan i reci mi na koji nacin mogu da odem u Ameriku i pokusam izdati knjigu tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto sam dosta upoznat sa njihovom khm khm kulturom i pisem dobro na knjizevnom engleskom jeziku da li neko moze biti pametan i reci mi na koji nacin mogu da odem u Ameriku i pokusam izdati knjigu tamo
Zašto bi iko, poželeo da izda knjigu u USA?
Odeš u Ameriku. Potražiš izdavača. Ne dođeš do izdavača nego do njegove sekretarice. Ona ti kaže da predaš rukopis i da će ti javiti. Ti predaš rukopis i čekaš i čekaš i čekaš. U međuvremenu pereš sudove po restoranima. Javlja ti se sekretarica. Kaže da do sada nisu čitali nešto tako izvanredno u Americi. Oni manjkaju u talentima. Izdaju te u 50 000 ma više miliona primeraka. Ti kupuješ vilu na zapadnoj obali. Slavan si pisac. Svi se pitaju odakle si.
S ponosom odgovaraš iz Srbije. Pozdravljaš majku, rođake. Mašeš im u kameru. Pušiš svoju dugačku cigaru.
U 7o-oj godini te nominuju za Nobela. Dobijaš Nobela. Konkurencija je mlaka. Ti. Andrić.
Ko je sledeći?