Kako izbeći siguran sex?

Зоки

Legenda
Poruka
51.413
Nešto me tera da razmišljam na ovu temu u poslednje vreme, biće da su slične teme uticale na mene. ALi hajde se previmo da je ovo nezavisna tema pa da probamo ozbiljno da razgovaramo. Dakle, kako ste, na koje sve načine i zbog čega izbegavali siguran sex. Za one duhovite, kad kažem siguran sex ne mislim na bezbedan već na zagarantovan, ha ha ha.

Kako izbeći? Sve što znam o tome, prema primerima sa foruma:

• Budi fin. Fini, dobri, kulturiška dečaci/devojčice ne ebu nit bivaju ebani. Tačka. Ko tvrdi suprotno bagovo mu brouzer.
  • Budi romantik. Znam, ovo je moglo i pod gornje, ali romantici su posebna kategorija ne.ebača u ovom surovom svetu, koji nema više vremena za to. Čitali smo o tome i tako je, nema pogovora.
  • Budi veran. Kao što neverni ebu, jelte, kako drukčije da varaju, tako i verni ne ebu. A zašto, ne znaju ni sami.
  • Budi pravoveran. Isus, Mohamed, Buda ili ko već, religiozni ne ebu, čuvaju se za brak užasnuti izopačenim svetom razvrata i bluda oko nih.
  • Poštuj dragu/dragog. Poučeni rečima velikog mudraca sa smešnom perikom, ako ne grabiš za pusi/tuki neš ebati.

Imalo bi se tu još opštih primera za nabrojati ali dovoljno za sada. Ukoliko bi neko da se usudi da pokuša, bolje ne, ne.ebač se ne uči, ne.ebač se rađa. Ali nije nasledna bolest, a i kako bi.

Ne odrzavati licnu higijenu, ne kupati se, ne prati zube, ne brijati jaja, gajiti mitesere itd. Ponasati se neprimereno, prostacki, vulgarno i sl. Ako to ne uspe jebaji je onda... :deda:

Moze se npr. boraviti na promaji, nekih par sati da se navuce na sinuse, da se prosmrklja i oslinavi, pa da se cupi uplasi da ce joj tip nacisto zabalaviti klidzu i usmine. :deda:
Šta se sve .ebe, da ne kažem razmnožava, teško da ti ovi saveti imaju prođu.

Nešto me tera da razmišljam na ovu temu u poslednje vreme, biće da su slične teme uticale na mene. ALi hajde se previmo da je ovo nezavisna tema pa da probamo ozbiljno da razgovaramo. Dakle, kako ste, na koje sve načine i zbog čega izbegavali siguran sex. Za one duhovite, kad kažem siguran sex ne mislim na bezbedan već na zagarantovan, ha ha ha.

pa ne znam.. kako?

probaj da joj ponudis pissing recimo :mrgreen:

Back