Kako izaci sa isteklom vizom!!!

tasa_com

Početnik
Poruka
17
Da li neko ima neki savet ili iskustvo (posto vize ne vaze od 19.decembra da li je neko izasao) kako izaci iz Austrije! Istekla mi je viza pre par meseci i sad bi da idem u Srbiju. Medjutim cujem da su na granici velike kontrole i da Madjari udaraju zabranu na 5 god. ljudima kojima su istekle vize i oni su ostali u EU. Svako ko zna nesto o tome,molim neka se javi

Jedna moja prihateljica je vec godinama u Grckoj. Tamo je bila na divljaka. Kada je odredjen datum za ukidanje viza nasla se u nedoumici sta ciniti jer ako je uhvate na granici sa isteklom vizom dobice zabranu od 5 godina... Pre dve nedelje je uspela da se prosvercuje u jednom autobusu koji je prevozio poljake. Grci uopste ne pregledaju na granici ove iz EU. Uglavnom su trkerljisali samo nas nesrecnike i jos neke. Mozda ti ovo i nece biti od koristi ali i ovo je jedan od nacina kako se vratiti bez posledica, naravno ako te ne uhvate. Mada, ne znam kakvo je trenutno stanje na austrijskoj i madjarskoj granici tako da ova G6 kombinacija mozda ne prolazi tamo gore.

Back